Siandien nusipirkau is Avsistos matavimo menzureliu, termometra, tai jau tikiuosi pavykusiu gaminiu:)) Tik va is AN siuntinuka praziopsojau, tai tik pirmadieni galesiu atsiimt:) Kazkaip ziure ten po Kaledu vis nespeja atstatyt asortimento, po kelis vis daikletius tenka pirkt

Del veido prausimo diskutavot - as kazkada rasiau, kad atradau juoduosius muilus, jie man labai tinka veidui ir nesausina. Dabar pasidariau prausikli is skystojo juodojo muilo, rasulo ir braskiu miletliu, tai ir paputoja, ir lengvai pasveicia. Nors buna vakaru kad tik vandeniu nusiprausiu, jei jokios dekoratyvines nenaudojau...
O del alieju kokybes - nors gerbiu Delona del ju visu prieskoniu ir kavu, bet aliejai nea.... As labai lengvai atskiriu is kvieciu gemalu aliejaus - ji dievinu labiausiai is KN. Jis toks sodrus ir tooookio skanaus kvapo, bet turejau is N.Barmunes - kvapas kazkoks man i skiedikli nese... Is Delonos, deja, panasiai, toks netai zuvies, netai kazko namaloniai cheminio... Is AN kvapas labai geras, bet KN kazkaip tamsesnis ir tirstesnis jis man atrodo. Bet kadangi KN labai brangus, tai naudoju is AN.