QUOTE(darvina @ 2011 02 05, 21:12)
Aciu, tai as jau supratau ir apskaiciavau, bet koks kiekis alieju ir hidrolatu turi buti kreme su biciu vasku ? Pabandziau eksperemento budu , tai biciu vaskas beveik visa hidrolata "atmete" , nors buvau su termometru pamatavusi temperatura . Man kazkaip kitaip gaunasi nei su emulsiniu vasku......
Juk įkėliau nuorodą į bičių v. aprašymą:
Bičių vašką kaip vienintelį emulsiklį siūlyčiau naudoti kremams, į kuriuos įeina ne daugiau kaip 50 proc. skysčių
tai reiškia aliejaus minimum 50% turi būti, nors siūlyčiau tą ribą kelti iki 55%, dėl visiško tikrumo
Papildyta:
QUOTE(liepa27 @ 2011 02 05, 21:18)

sakykit,o kada reikia glicerina i krema det pradzioje,maisant su hidroliatu, ar panaigoje,pries GSE lasinant?ir koki kieki jo galima deti i 30 ml kremuka?
Aš bent jau, viską, kas tirpsta vandenyje, dedu kartu su vandenine faze, kas aliejuje-su aliejine, tik EA, konserv. ir kai kuriuos ingredientus (kaip pvz.-silikoną) pagal pardavėjų rekomendacijas dedu gamybos pabaigoje (
silikon)
Papildyta:
QUOTE(katee @ 2011 02 05, 21:35)
Mergaites, gal galit pasakyt, kur yra receptuku lupu blizgesiams pagaminti. Tik kad lietuviskai butu. Labai noriu pasigamint.
pirmoje žinutėje nemaža nuorodų, pasižvalgyk

o šiaip tai puikiai tarnauja intern. vertėjai-ir pranc. kalbos nemokant, įmanoma suprasti kas ir kaip.
Receptų pilna šiaip AZ, tik su vertėju reiktų darbuotis.