QUOTE(kristulea @ 2011 02 11, 00:50)
tai sriubyte darysi?o kaip pateiksi, i buteliuka, ar su sauksteliu?
Bandysiu išvirti sultinuką ir jame užbaigti virti daržovienę, kad daržovės pritrauktų to kvapo mėsos (veršiena pradžioj tinka), sekantį kartą duosiu vieno sultinuko tik paragauti iš buteliuko, o jau trečią sykį kelis gr. mėsytės į daržovienę įmesti, su visom daržovėm sublenderiuoti. Bandysim sekmadienį
Papildyta:
QUOTE(matuske @ 2011 02 11, 03:22)
mano berniukui ryt 6 men. dar maitinu pati, bet jau savaite kaip papildomai bandom valgyti darzoviu (bulviu, morku) kosyte. sunkokai sekasi

padarau apie 60 ml, tai manau apie puse jis dar zioplinedamas istasko, isspjauna. kazkur skaiciau, kad gerai valgydamas vaikas turetu suvalgyti apie 150-200 ml. o kada maniskis supras, ka reikia daryti su ta kosyte...
Manasis nieko pradžioj nenorėjo nei bulvės, nei morkos, tai pabandžiau nuo moliūgo, tiesiog nupirkau gerber tyrelę pabandyti, patiko, bet daviau kokius5 šaukštelius, kitą dieną pusė indelio, o dar kitą visą, ir tada prasidėjo morka, vienos bulvės ir dabar nevalgo, tai tik maišom

Mano savaitė laiko, kai pradėjo pilnu tempu valgyti kietą maistą, nes nenorėjo, ar čia tas moliūgas ant bėgių užvežė ar taip laikas atėjo ir valgo, nenusimink greit pats visko norės :)Mano sūneliui ir ryt 6 mėn.