Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamos*****

user posted image

Netektis nepamirštama, ji išgyvenama...

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif mano Orchidejos taipogi zydi ilgai,o dabar visos kaip tik visos 5 ir krauna ziedus smile.gif pinigu medi turiu viena-bet neauga niekaip doh.gif
as tik pries valanda is lovos issiridenau,tikiuosi geru rezultatu ryt is gydytojos ir kita savaite isvaziuoti salintis akmens.
Geros dieneles mielosios 4u.gif
Aciu,uz naujus namelius wub.gif
Atsakyti
aciu tanler uz naujus grazius namucius 4u.gif
Atsakyti
Registruojuosi naujuose namuciuose 4u.gif aciu Tanler wub.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Tanler, kaip visada graži nauja tema. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 02 23, 21:00)
Na tai prisipažįstu - TAIP  wub.gif  ax.gif

SVEIKINIMAI NUOŠIRDŽIAUSI wub.gif wub.gif Sėkmės, sėkmės ir laimingos pabaigos!
Nu niekaip nespėju su jumis...einu dar perskaitysiu iki galo aną temutę, gal dar kokių naujienų yra g.gif
Tanler, ačiū už naujus namučius 4u.gif
Atsakyti
Ir aš naujuose namuose pasirodau.ačiū,tanler smile.gif
Pagalvojau,kaip greit vis nauji namučiai atsiranda.Taip norėtųsi,kad uždarytume senų namų duris ir liktų už jų visas skausmas ir širdgėla...visam laikui...man ryški saulė ne į naudą...kai matau vaikus besidžiaugiančius pavasariu,noriu tarp jų matyti ir savo...neišsipildžiusią svajonę...
Pamelo,noriu ir aš tą filmą pamatyti.vis neprisiruošiu
xiuke,kepu ir aš sveikuolių duoną.labai ją pamėgom.ir raugo nemažai išdalinau.Ernestas planuodamas gimtadienį į meniu įrašė "mamos duona" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ermita* @ 2011 02 28, 18:31)
...neišsipildžiusią svajonę...
Pamelo,noriu ir aš tą filmą pamatyti.vis neprisiruošiu
xiuke,kepu ir aš sveikuolių duoną.labai ją pamėgom.ir raugo nemažai išdalinau.Ernestas planuodamas gimtadienį į meniu įrašė "mamos duona" smile.gif

issipildziusi svajone, bet prarasta verysad.gif verysad.gif verysad.gif
gerai, kad pas Tave ja valgo, o pas mane tik as viena ja valgau, mat ponam netinka grudai ir saulegrazos... doh.gif smile.gif
Atsakyti
Nuostabūs namučiai wub.gif . Ačiū, Tanler. 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarelis

Tanler aciu uz namus 4u.gif

Visoms kuriu buvo liudnosios sukaktys imkit po 4u.gif

ir Zydrute su praejusiu gimtadieniu 4u.gif

Atsakyti
Aciu tanler uz naujus namuciukus 4u.gif
siandien tai nusivariau as nuo koju jau, vyras apsirgo tempt 39.5 buvom pas daktarus tai nieko gero nisije puliai, gerkleje puliai, velnias zino kur uzsikrete turbut darbe verysad.gif nu ejau sportuot siandie, , pora val pasimankstynau, grizau namo , namus tvarkiau , vedinau kad bacilos dingtu is namu, dabar tik pabaigiau koldunus daryti smile.gif
Atsakyti
O as eilini karta patyriau kosmara. doh.gif Nu vel nuejau pas psichiatre.. biuletenio lotuliukas.gif doh.gif zinokit dbr jau juokas ima, bet isejus apsiverkaiu.. nemaciau gyvenime tokiu GYVULIU kaip psichiatrai. Mano kojos ten nebus gyvenime. sedi karve issprogusim akim ir rekia ant manes. Reeeeeeeeeeekia - visas koridorius turbut skambejo. Trenkaiu durim ir isejau. Apsiverkiau, bet paskui eilini karta kaip visada- kai pataikau i duobe, greitai greitai is jos lipu.. pagalvojau kad del kazkokios idiotes nesigadinsiu nervu..
Atsakyti