Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamos*****

QUOTE(Sladama @ 2011 03 01, 11:20)

Su pavasariu

Kaip grazu wub.gif

O man tai be galo grazus sitas, jau senbuves skaite tukstanti kartu, bet gal naujokes nezino -

Aš vėl, o ANGELE, apie tave mąsčiau
Užmerkusi akis meldžiaus...
Paklausiau Dievo “- Kas yra mama?”
Ir Jį atsakant išgirdau...
“- Tu ir pati gerai žinai,
Vaikelis – motinos dalis...”
“Bet Dieve kaipgi su manim?
Jei jau vaikelio neturiu...”
“ – Mieloji, Tu tikrai esi mama” -
Atsakė Dievas drebančiu balsu...
“- Į žemę aš siunčiu vaikus,
Vienus – ilgam,
Kitus – tik dienai, dviem ar trim...”
“- Bet Dieve aš nesuprantu,
Aš noriu savo VAIKO čia, dabar...”
Ir atsiduso Dievas pamažu...
Ir suspindėjo ašara veide...
“- Vaikelis Tavo su manim NAMIE
Ir patikėk, Jam gera čia...
Jis ANGELU naktim atskrieja pas Tave
Paglosto, išbučiuoja veidą Tau...
Jis žvaigždele Tau spindi danguje
Ir vėju glosto galvą Tau...
Jis paukšteliu pakalbina Tave
Jis čia ir ten, visur ir visada...

Taigi mieloji, tu ir pati žinai
Kas daro moterį mama,
Tai jausmas tavo širdyje
Užgimęs vienąkart ir pasilikęs visada...”
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 01, 12:25)
Kaip grazu  wub.gif

Kas daro moterį mama,
Tai jausmas tavo širdyje
[/i]

cray.gif
nerealus sitas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 01 kovo 2011 - 11:37
Grazus labai
susigraudinau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sladama: 01 kovo 2011 - 11:40
Kaip grazu  wub.gif

O man tai be galo grazus sitas, jau senbuves skaite tukstanti kartu, bet gal naujokes nezino -

Aš vėl, o ANGELE, apie tave mąsčiau
Užmerkusi akis meldžiaus...
Paklausiau Dievo “- Kas yra mama?”
Ir Jį atsakant išgirdau...
“- Tu ir pati gerai žinai,
Vaikelis – motinos dalis...”
“Bet Dieve kaipgi su manim?
Jei jau vaikelio neturiu...”
“ – Mieloji, Tu tikrai esi mama” -
Atsakė Dievas drebančiu balsu...
“- Į žemę aš siunčiu vaikus,
Vienus – ilgam,
Kitus – tik dienai, dviem ar trim...”
“- Bet Dieve aš nesuprantu,
Aš noriu savo VAIKO čia, dabar...”
Ir atsiduso Dievas pamažu...
Ir suspindėjo ašara veide...
“- Vaikelis Tavo su manim NAMIE
Ir patikėk, Jam gera čia...
Jis ANGELU naktim atskrieja pas Tave
Paglosto, išbučiuoja veidą Tau...
Jis žvaigždele Tau spindi danguje
Ir vėju glosto galvą Tau...
Jis paukšteliu pakalbina Tave
Jis čia ir ten, visur ir visada...

Kas daro moterį mama,
Tai jausmas tavo širdyje

neseniai as ji suradau kazkur-verkiau ..ir kiekviena karta karta paskaicius-verkiu...
Papildyta:
linkiu visoms,kad pavasaris pasibelstu kuo greiciau i Jūsu sirdis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2011 03 01, 08:40)

Tina kaip jus?

Sveikos...na ką iš ligoninės išleistos, gydymas dar 6 dienas ambulatoriškai, tik nepatiko echoskopas nes inkstukas vienas nelabai gražus tai liepė registruotis į Kauną...bandžiau per internetą tai dabar laukiu patvirtinimo...vat dabar gavau pas Aleksynienę Viltę gyd...nežinau ar ji ten gera ar ne bet tikiuosi kad viskas 03.10 bus jau mums gerai...
Su pavasariu visas, tegul saulės spinduliukai sušildo jūsų visų širdeles...
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2011 02 24, 17:19)
rence, kaip tu?

Sveikutės, laikausi neblogai, tik nervina mano sveikata, tas ciklas niekaip į savo rėmus netelpa g.gif bet nenusimenu, geriu homeopat vaistus ir laukiu puikių naujienų.
Šiandien gavau pasiūlymą, tiksliau, gal sulaukiau prašymo, paskaityti paskaitą globos namų vaikams. Sutikau, tik padėjusi telefono ragelį pagalvojau, kad bus labai sunku save įveikti ir be ašarų su jais pabendrauti. Likimas kartais krečia tokius pokštus doh.gif

QUOTE(zydrute @ 2011 02 25, 11:56)
as apie savaji galvojau siandien wub.gif lyginau su savo panom,jos visiska jo priesingybe charakterio savybem,jis toks gerietis buvo jokiu oziuku,jokiu kaprizu,mielybe wub.gif turbut per geras buvo siam pasauliui...

aš dažnai pagalvoju, kad sūnelis taip nebūtų daręs, kaip dukra dabar padaro... na, kad ir dėl rašto: vyras sako, kad kai Simona pradės gražiai rašyt, tada tikrinsiu jos namų darbus, sakau, kad į savo pasižiūrėk - lygiai toks pats...ir pagalvojau, kad sūnuko būtų gražus raštas, gal panašus į mano, nes jis piešdavo labai iš lėto atsakingai kiekvieną liniją brėždavo... verysad.gif gal taip visada atrodys, kad angelėlis kažkoks geresnis būtų...būtų... skaudus žodis - gal būtų...

QUOTE(Tina*** @ 2011 02 26, 13:31)

smagu, kad jau namie, sveikit 4u.gif

Kaip grazu  wub.gif

labai gražus eilėraštis, pastoviai ašarą nubraukiu tokius beskaitydama...

Monikam, Tanler, Zydrute - su praėjusiais gimtadieniais! Svajokit, tikėkit ir sulaukit savo svajonių išsipildymo! user posted image

Meskute5, renciau, monikam, Laureanza - su tyliaisiais gimtadieniais jūsų angelėlius user posted image
Atsakyti
Radau senesnej angeliuku mamu temoj
labai suspaude sirdi..verkiau

http://www.playcast....befff04b70b8e8b
Papildyta:
Gal su pavasariu bus bent kiek lengviau ant sirdies...tas skausmas gal koks kitoks pasidarys..
ai siandien kazkokia nuotaika..rekt norisi..
Atsakyti
Aš labai labai nuo dūšios linkiu pirmametėms Angelų Mamoms ramaus pavasario.... labai norėčiau, kad pamatytumėt ir prasikalančią žalumą, ir paukštį išgirstumėt, ir žiedų rastumėt... nes kartais atrodys, kad vis tiek ta pati pilkuma, ta pati spengianti tyla... Aš neprisimenu savo pirmo netekties pavasario.... Vasara jau kažkiek daugiau spalvota buvo..
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 03 01, 14:05)
Aš labai labai nuo dūšios linkiu pirmametėms Angelų Mamoms ramaus pavasario.... labai norėčiau, kad pamatytumėt ir prasikalančią žalumą, ir paukštį išgirstumėt, ir žiedų rastumėt... nes kartais atrodys, kad vis tiek ta pati pilkuma, ta pati spengianti tyla... Aš neprisimenu savo pirmo netekties pavasario.... Vasara jau kažkiek daugiau spalvota buvo..

Vakar aptikau boruze namie prie lango.Nesuprantu is kur ji atsirado,kad lyg nera taip jau silta lauke..
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 03 01, 16:05)

Labai grazus palinkejimas,tik,kad issipildytu wub.gif Aciu VJ 4u.gif
Papildyta:
o as degu zvakute ir prisimenu,kaip buvo sausio 1 diena ir as skaiciavau,kad beliko 9 dienos iki pasimatymo su JA,ne 9 men ,o tik 9 dienos!(sausio 10 paskirtas planinis cp buvo),bet ji nelauke 10,ji pasibelde 8d...gulejau operacinėj ir taip drebejau,ir taip kazko bijojau ir jokio dziaugsmo nebuvo tik baime nezinia ko...ir tie zodziai gyd-mergyte,mergyte,didele mergyte...JI suverkia 3 kartus....o poto viskas kaip sapne... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 03 01, 15:36)

o as degu zvakute ir prisimenu,kaip buvo sausio 1 diena ir as skaiciavau,kad beliko 9 dienos iki pasimatymo su JA,ne 9 men ,o tik 9 dienos!(sausio 10 paskirtas planinis cp buvo),bet ji nelauke 10,ji pasibelde 8d...gulejau operacinėj ir taip drebejau,ir taip kazko bijojau ir jokio dziaugsmo nebuvo tik baime nezinia ko...ir tie zodziai gyd-mergyte,mergyte,didele mergyte...JI suverkia 3 kartus....o poto viskas kaip sapne... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

console.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...player_embedded

nematet sito? As jau pries metus maciau biggrin.gif cia kaip tam anekdote- UZGESINK SVIESA, jie lenda i sviesa lotuliukas.gif
Atsakyti