Išsikraustę iš Papagayo paplūdimio, po dešine matome dar vieną

Šis šiek tiek kitu kampu ir bangų jame visiškai nėra


Jau pavakarys. Judame link El Golfo

Pakeliui sbtelime pažiūtėti bangų mūšos į uolas:


Vaizdai pro mašinos langą:


Jau matome aikštelę


Einame apsižvalgyti

Štai tas garsus žalias ežeriukas

kurio pašonėje žmonės klupinėja, ieškodami pusbrangių žalių akmenukų (olivito)

Paklupinėjame ir mes

Pusvalandukas ir smulkūs akmenukai jau mūsų saujose
O olivitai gyvena uolose. Juos vandenyno bangos atskitia ir išplauna į krantą
Papildyta:Judame į kitą aikštelę(viršukalnėje), iš kurios atsiveria nuostabus vaizdas iš viršaus


Uolos vėl įvairiausių spalvų

Padžiuginę akis gražiais vaizdais, pro La Geria regioną judame link viešbučio. Vynas čia turėtų būti aukso vertės. Kiek čia rankų darbo


Užsukame į pirmą pasitaikiusią vyninę (Bodega)

Simpatiška mergina mums papasakoja apie vyno darymą, leidžia patekti į vyno rūsį.

Paskanaujame kalių rūšių vyno ir išsirenkame porą butelių sau

O jau kvapas balto saldaus Rubicom Moscatel vyno

Jau vien kvapas kojas pakirto, nekalbu apie skonį
Vos už poros kilometrų dar viena Bodega. Užsukam

Čia moteriškė taip pat pavaišina vynu, papasakoja, kad ši vyninė priklauso jų šeimai. Per metus jie parduoda apie 90 000 butelių o visą derlių nuima rankomis vos 10 žmonių.

Paimam vieną butelį lauktuvėms ir judame toliau.
Pavažiavę gal 10 kilometrų, matome tokią visiškai neišvaizdžią Bodegą. Užsukame. Ispanų šeima mus mielai priima. Įpila vyno be chemikalų. Visiškai natūralaus kaip jie sako

Angliškai susišnekėti sekasi sunkiai. Paklausti kaip jie čia tą vyną spaudžia, vyriukas mielai pademonstuoja. Vynuogės pilamos į tam skirtą talpą ir minamos su kojomis. Viską jie daro patys.

Paragavę dviejų rūšių vyno, aš saldesnio, vyras ne tiek leidžaimės namučių link.