Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(Saula* @ 2011 09 12, 09:32)
Norint gauti tokį efekta kaip su senosiomis, reikia naudoti prieš tai makiažo bazę  bigsmile.gif

turiu ir bazę mirksiukas.gif bet tada iš ryto pvz. ant mano veido išeina iš viso 7 sluoksniai doh.gif : serumas+C + spalva lyginanti esencija + TW dieninis + drėkiklis + makiažo bazė + apsaugele + biri pudra lotuliukas.gif nors direktorė sako kad niekas neturi trukdyti vienas kitam ir kiekvienas produktas atlieka savo funkcija bet TAI YRA PER DAUG doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukė: 12 rugsėjo 2011 - 15:51
QUOTE(rutuliukė @ 2011 09 12, 09:20)
apsaugeles tai dabartines nepaliginsi su senaisiais  schmoll.gif nu ne tokios jos geros kaip senosios buvo ir viskas  doh.gif  atrodo ir tepasi lygiai, ir kaukes efekto nera bet......

o kuo Jums skiriasi senosios nuo naujuju? Kodel Jums senosios labiau patinka?
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 09 12, 23:59)
o kuo Jums skiriasi senosios nuo naujuju? Kodel Jums senosios labiau patinka?

Senųjų ir atspalviai buvo kitokie ir sudėtis kitokia, jos truputį kitaip dengdavosi ant veido. Ypač dabar labai skiriasi sausai/normaliai odai nuo ankstesnių makiažo pagrindų, nes dabar yra su šviesą atspindinčiomis dalelėmis (su blizugčiu), man pavyzdžiui nepatinka, esu nusipirkusi, bet radau pirkti seną tai naudoju dabar jį, o kai pirksiu naują matyt pirksiu mišriai/riebiai odytei.
Papildyta:
QUOTE(rutuliukė @ 2011 09 12, 16:50)
turiu ir bazę  mirksiukas.gif bet tada iš ryto pvz. ant mano veido išeina iš viso 7 sluoksniai  doh.gif : serumas+C + spalva lyginanti esencija + TW dieninis + drėkiklis + makiažo bazė + apsaugele + biri pudra   lotuliukas.gif  nors direktorė sako kad niekas neturi trukdyti vienas kitam ir kiekvienas produktas atlieka savo funkcija bet TAI YRA PER DAUG  doh.gif  schmoll.gif

Nepergyvenk viską tu darai gerai mirksiukas.gif , man irgi iš pradžių atrodė keista, bet tai tikrai viskas yra proto ribose, tik esmė gal visko negaili kaip sau mirksiukas.gif ir po daug užsitepi, todėl viskas sunkiai susigeria (gali seruma su C, teptis bent jau tik vakare vieną kartą per dieną ir gi bus super). Arba gal tiesiog lukterk kol gerai viskas susigers ir tik tada tepk apsaugėlę. Pasižiūrėk, manau turėtum atrasti eksperimentuodama tą galutinį geriausią variantą. Sėkmės. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleszuikis: 13 rugsėjo 2011 - 09:36
QUOTE(rutuliukė @ 2011 09 12, 15:50)
turiu ir bazę  mirksiukas.gif bet tada iš ryto pvz. ant mano veido išeina iš viso 7 sluoksniai  doh.gif : serumas+C + spalva lyginanti esencija + TW dieninis + drėkiklis + makiažo bazė + apsaugele + biri pudra  lotuliukas.gif  nors direktorė sako kad niekas neturi trukdyti vienas kitam ir kiekvienas produktas atlieka savo funkcija bet TAI YRA PER DAUG  doh.gif  schmoll.gif

na taip sluoksnių nemažai, bet kiekvienas tikrai atlieka savo darbą ir tu žinai kodėl kiekvienas iš jų reikalingas. Seruma C su esencija gali netepti kartu. pvz. vieną vakare, kitą ryte smile.gif As paprastai rekomenduoju seruma C naudoti kursais, t.y. pakeiciant diena/naktis serumus.
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 09 10, 12:41)
o sakykit kaip mineraline biri ir presuota pudros? ir kaip kremines misriai riebiai odai ?
kaip atrodo, issilaiko, nekemsa poru, nesudaro kaukes efekto?

Mineralinė presuota ir biri pudra, tai tas pats, tik padarytos dviejų tipų pagal moterų skonį, nes vienos mėgsta presuotą, o kitos birią, tik skirtumas tas, kad presuota netyčia nukritusi gali suskilti (man asmeniškai smagesnė biri). Jų funkcija matinti veiduką, sugerti riebalų perteklių, turi atsparumą trynimui.

Skirtumas tarp birios ir skystos pudryčių, tai iš esmės tik sudėtis ir struktūra skiriasi, jų funkcija panaši padengti veiduką apsauginiu sluoksniu, jas galima naudoti abi arba pasirinktinai. Tiesiog skysta pudrytė geriau maskuoja veiduko nelygumus, paraudimą ir kt., o biria pudryte galima puikiai pakoreguti ir sutvirtinti makiažą. Abi jos nekemša porų, neleidžia susidaryti inkštirams, nesukelia alergijos ir tinka jautriai odytei, tikrai nesudaro kaukės efekto, jei gerai parinkta spalva ir per daug nepritepta, nenusivalo.

Konkrečiai mišriai/riebiai odytei skirtas pagrindas matina odytę ir sugeria riebalų perteklių, o sausai/normaliai drėkina. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleszuikis: 13 rugsėjo 2011 - 09:58
QUOTE(sauleszuikis @ 2011 09 13, 09:36)
Senųjų ir atspalviai buvo kitokie ir sudėtis kitokia, jos truputį kitaip dengdavosi ant veido. Ypač dabar labai skiriasi sausai/normaliai odai nuo ankstesnių makiažo pagrindų, nes dabar yra su šviesą atspindinčiomis dalelėmis (su blizugčiu), man pavyzdžiui nepatinka, esu nusipirkusi, bet radau pirkti seną tai naudoju dabar jį, o kai pirksiu naują matyt pirksiu mišriai/riebiai odytei.Papildyta:

va butent !!! as is senuju naudojau sausai/normaliai odai, kai pakeite naujomis - visiskai netinka man schmoll.gif mano oda strazdanuota/pigmentuota, tai tie blizguciai dar labiau viska isryskina doh.gif tai isigyjau misriai/riebiai, lyg ir nieko butu. Bet kazkaip aplamai pastebiu, ir ne tik as - keicia MK produktu sudeti ir NE I GERAJA PUSE schmoll.gif del to daug klienciu jau nusivyle MK ir pereina prie kitu firmu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2011 09 14, 08:40)
va butent !!! as is senuju naudojau sausai/normaliai odai, kai pakeite naujomis - visiskai netinka man  schmoll.gif mano oda strazdanuota/pigmentuota, tai tie blizguciai dar labiau viska isryskina  doh.gif  tai isigyjau misriai/riebiai, lyg ir nieko butu. Bet kazkaip aplamai pastebiu, ir ne tik as - keicia MK produktu sudeti ir NE I GERAJA PUSE  schmoll.gif del to daug klienciu jau nusivyle MK ir pereina prie kitu firmu  unsure.gif

Sutinku, kad sudėtis, apsaugėlių tikrai kitokia ir jų visiškai kitpoks pasiskirstymas, nei senųjų. Bet tikrai negaliu sutikti, kad keičiama ne į gerąją pusę. Visada produktas keičiantis seną yra patobulintas. Naujos apsaugėlės yra TW linijos, jos ne tik maskuoja bet atlieka ir kitas funkcijas, ko senosios nedarė. Tiesiog visada yra gana sunku pereiti nuo seno prie naujo. Iš tiesų reikia išmokti naudotis naujosiomis, ir jos parodo visus savo privalumus mirksiukas.gif

O kad daug klienciu nusivylė ir pereina prie kitų g.gif unsure.gif Jūs turite statistiką??? Šiaip MK gana sparčiai plečiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saula* @ 2011 09 14, 09:11)
Sutinku, kad sudėtis, apsaugėlių tikrai kitokia ir jų visiškai kitpoks pasiskirstymas, nei senųjų. Bet tikrai negaliu sutikti, kad keičiama ne į gerąją pusę. Visada produktas keičiantis seną yra patobulintas.  Naujos apsaugėlės yra TW linijos, jos ne tik maskuoja bet atlieka ir kitas funkcijas, ko senosios nedarė. Tiesiog visada yra gana sunku pereiti nuo seno prie naujo. Iš tiesų reikia išmokti naudotis naujosiomis, ir jos parodo visus savo privalumus  mirksiukas.gif

O kad daug klienciu nusivylė ir pereina prie kitų  g.gif  unsure.gif   Jūs turite statistiką???  Šiaip MK gana sparčiai plečiasi  smile.gif

na nenorių ginčitis ir liksių prie savo nuomonės cool.gif statistikos neturių žinoma, bet mano aplinkoje pažystamu daug nusivylė... schmoll.gif
gal kas žinote kokios naujovės nusimato nuo spalio 16 d.? g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukė: 29 rugsėjo 2011 - 13:55
Aš tai norėčiau pasidžiaugti šiuo daiktu ->
user posted image

visada turėjau problemą, kad pasidažius šešėliais po pusdienio efekto nulis, subėgdavo,dingdavo tiesiog, o dabar atsidžiaugti negaliu, apie dvylika val šešėliai puikiai išsilaiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2011 09 29, 14:54)
gal kas žinote kokios naujovės nusimato nuo spalio 16 d.? g.gif  ax.gif

Turėtų būti naujas violetinis tušas "Lash Love" ir šešėlių rinkinys keturios spalvos viename įpakavime (na net nežinau kaip tiksiai pasakyti). Aš jau turiu abi šias naujienas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nostera @ 2011 09 29, 15:18)
Aš tai norėčiau pasidžiaugti šiuo daiktu ->
user posted image

visada turėjau problemą, kad pasidažius šešėliais po pusdienio efekto nulis, subėgdavo,dingdavo tiesiog, o dabar atsidžiaugti negaliu, apie dvylika val šešėliai puikiai išsilaiko  thumbup.gif

Taip, šis daikčiukas išties nuostabus ir tikras išsigelbėjimas ypač vyresnio amžiaus moterims, nes ne tik ilgiau išlaiko makiažą bet ir mažiau subėga į raukšleles.

Pati nenaudoju, nes man jau atradimas buvo šios kompanijos šešėliai, kurie praktiškai išsilaiko (bent jau man) 24 val. (teko kelis sykius ilgose šventėse dalyvauti, tai net miegat nubyra tik vos vos). mirksiukas.gif Super
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleszuikis: 29 rugsėjo 2011 - 23:02
QUOTE(sauleszuikis @ 2011 09 30, 00:01)
Taip, šis daikčiukas išties nuostabus ir tikras išsigelbėjimas ypač vyresnio amžiaus moterims, nes ne tik ilgiau išlaiko makiažą bet ir mažiau subėga į raukšleles.

Pati nenaudoju, nes man jau atradimas buvo šios kompanijos šešėliai, kurie praktiškai išsilaiko (bent jau man) 24 val. (teko kelis sykius ilgose šventėse dalyvauti, tai net miegat nubyra tik vos vos).  mirksiukas.gif Super

Aš kažkaip vis nesiryžtu pabandyti šešėlių... nors tikrai norėtųsi, esu irgi ne kartą girdėjusi gerų žodžių apie juos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikis @ 2011 09 29, 23:01)
Turėtų būti naujas violetinis tušas "Lash Love" ir šešėlių rinkinys keturios spalvos viename įpakavime (na net nežinau kaip tiksiai pasakyti). Aš jau turiu abi šias naujienas  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif violetinis tušas - idomiai g.gif ax.gif bet va jeigu MK išleistu žalia tušą wub.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti