QUOTE(vilbur @ 2011 10 12, 19:46)
Taip apie Mary Kay
Noriu patarimų dėl odos priežiūros

Jūs tikriausiai nemažai apie priemones žinot, ne mažai jau ir išbandėt.
Mano oda mišri, kremai greit susigeria. Šiuo metu turiu problemą dėl spuogelių ir inkštirų ant kaktos odos. Poros ir lyg pasiplėtę. Kokias priemones patartumėt naudot?
Ačiū kas pasisakys
Jeigu kremai greit susigeria,tai gali buti,kad Jusu oda yra sausa, o kadangi beria spuogeliais kitos gali sakyti ,kad riebi, o as manau,kad ji dehidratuota..t.y. naudojate netinkamus kremus, o istikruju odai reikia labai gero drekinimo, atstatymo normalios odos bukles ir visi berimai dings. Nes jeigu beria, galbut naudojate riebiai odai skirtus kremus,kad spuogeliai dingtu, o istikruju problema ne cia.
Bet dar geriau butu jeigu ne cia patarimu klausytumet, nes gali buti dar blogiau, o isbandytumet realiai viska, zmogus "gyvai" Jus pamatytu, ivertintu ir patartu
Papildyta:
QUOTE(rutuliukė @ 2011 10 12, 15:51)
bet jeigu jis samaninis tai gal nelabai

aš norėjau tokio tikro tamsiai žalio
Man asmeniskai jo atspalvis keistokas

va pvz.melynas, tai toks grynai melynas,ryskus is tolo sviecia! O zalias jis nera toks grynai zalias, turi toki samanu atspalvi ir uzsitepus ant blakstienu jis nera toks "svieciantis" kaip melynas. Man spalva grazi to zalio, tokia subtili, bet nera tokia visiskai paprasta zalia. Bandziau su naujos paletes zalsvais seseliais paderinti, vizualiai atrode ,kad turi tikti, o pasidazius netiko visai spalvos kartu

todel ir padariau sau isvadas ,kad jis toks kazkoks kitoks, nera paprastas zalias.