Niu va, buvau katik užvedus atseit "naują" temą last-minute iš Frakfurto, uždaviau begalę klausimų, o moderatorė mane nukreipė čia. Taigi mane taip pat suintrigavo tos super-lastminute kelionės iš Frankfurto ir ėmiau kažkiek jomis domėtis. Tai, ką išsiaiškinau yra (gal jau kaikam ir taip viskas aišku,bet...): daraisi Lietuvoje tranzitinę JAV vizą; perki pigų reisą iki Frankfurto (pageidautina būti Frankfurto oro uoste kuo anksčiau); skrendi ten; ieškai gerų ir greitų pasiūlymų į norimą šalį; kuo daugiau apie ją išsiaiškini; skrendi ir mėgaujies atostogomis; pasilieki pinigėlių skrydžiui iš Frankfurto į Lietuvą. Ar gerai viską supratau?

buvau www.urm.lt ir išsimečiau sąrašą į kurias šalis iš LT keliaujant nereikia vizų, tai iš Lotynų ir Centrinės Amerikos (kur labiau mane trauktų nukeliaut) vizų nereikia tik į Boliviją;Čilę;Ekvadorą;Gvatemalą;Kolumbiją,Kosta Riką;Mauricijų;Meksiką;Nikaragvą;Panamą;Paragvajų;Peru. Taigi vėl: pasidarai tranzitinę JAV vizą ir dar priedo - reikės darytis tos šalies,kur nori keliaut vizą, ar užteks ir JAV? ufff... kiek aš daug noriu sužinot, tikiuosi, kad padėsit