Įkraunama...
Įkraunama...

"Paskutinė minutė" iš kitos šalies oro uosto

Man irgi aktualu ax.gif Ir dar labai domina, kokios mažduag tų pask.minučių kainos (t.y. kiek skirasi nuo lietuviškų).
Atsakyti
Turbūt tik mums abiems ir aktualu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalia @ 2010 09 28, 12:29)
Sveiki  4u.gif

neradau nieko panašaus

Gal kam teko (o tikiu kad yra tokių) keliauti iš kopenhagos, dublino ar kito kokio oro uosto?
Esu girdėjusi, kad lietuviai nuvyksta į ten ir tiesiog oro uoste laukia pasiūlymų.

Gal kas žinot kaip išties viskas ten vyksta? Kike laiko reikia laukti ir panašiai?  g.gif

as turbut mazai ka jums atsakysiu zinau, kad tai vyksta Londone ir Kopenhagoi, visas veiksmas vyksta kaip birzoi, ismeta lentele kur galima nuvykti uz tokia ar tokia kaina visi bega ir kas speja tas speja ir isigyja bilietukus, tai jus busit kaip makleriai lotuliukas.gif
Sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti
o mes vel gundomes pakartoti "cemodanu" varianta bigsmile.gif sausio men. Pirma karta pavyko, kazin kaip dabar bus g.gif
Atsakyti
vat ir mane domina labai sitos karstos keliones.Kaip tik dabar is Ryanair i Frankfurta kovo menesiui yra pigiu bilietu. Bet kokiam laikui pirkti bilietus,o jei negausi keliones nuskridusi i oro uosta ta pacia diena,ir paskui susivelinsi grizti skrydziui i Kauna g.gif
Skrendant i Sri Lanka pries 3 metus teko kelias valandas praleisti Frankfurto oro uoste. Tai ten tu pardavimo punktu su paskutine minute atrodo begales. Bet kazkaip baisu rizikuoti unsure.gif
Atsakyti
kazin kaip dabar g.gif ar apsimoketu skristi ir orouoste gaudyti paskutine minute ... gal yra zinanciu parasykite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2010 10 01, 14:39)
as turbut mazai ka jums atsakysiu zinau, kad tai vyksta Londone ir Kopenhagoi, visas veiksmas vyksta kaip birzoi, ismeta lentele kur galima nuvykti uz tokia ar tokia kaina visi bega ir kas speja tas speja ir isigyja bilietukus, tai jus busit kaip makleriai  lotuliukas.gif
Sekmes drinks_cheers.gif

O, sakykit, Londone kuriam oro uoste tas vyksta? gal teko kam skristi?
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2011 01 20, 17:25)
vat ir mane domina labai sitos karstos keliones.Kaip tik dabar is Ryanair i Frankfurta kovo menesiui yra pigiu bilietu. Bet kokiam laikui pirkti bilietus,o jei negausi keliones nuskridusi i oro uosta ta pacia diena,ir paskui susivelinsi grizti skrydziui i Kauna g.gif
Skrendant i Sri Lanka pries 3 metus teko kelias valandas praleisti Frankfurto oro uoste. Tai ten tu pardavimo punktu su paskutine minute atrodo begales. Bet kazkaip baisu rizikuoti unsure.gif

Laba diena, sakykite, ir uz kiek pagavote pasiulyma i Sri Lanka? aisku tas buvo senai, taciau domina kaina smile.gif 4u.gif
Atsakyti