Įkraunama...
Įkraunama...

Surogatinė mama

Sveikos mamytes,ir busimos.. wub.gif
Likimas taip sudejo,kad mano jaunesnioji sesuo negali tureti vaikuciu verysad.gif vargsele isbande viska..Ji manes paklause ar as nesutikciau,as gerai pagalvojau ir atsakiau,o kodel gi ne? Kas zino,gal kada....zinoma ne kiekvienas tai galetu padaryti net ir del labai artimo zmogaus.
Ar sutiktumet tapti surogatine mana? o gal jus pries? Pasidalinkite savo nuomone.
Atsakyti
Sveika.Ka gi nors as nesu mama.Bet jei PVZ:mano draugei ar kam nors artimam prireiktu tokios pagalbos as sutikciau.Juk tai toks saunus reikalas.Padeti kitiems tureti vaikeli.Tai neapsakomas dalykas.Tu jei nusprendei - zinok elgiesi labai gerai.Tavo vieto pasielgciau taip pat. 4u.gif
Atsakyti
Nezinau... Man atrodo, kad paskui nebesutikciau savo vaiko atiduoti.... schmoll.gif
Atsakyti
Aš kažkada buvau sau tokį klausimą uždavusi. Manau, kad taip, sutikčiau. Bet tik labai artimam žmogui. Už pinigus to nedaryčiau niekada.
Atsakyti
Nei uz pinigus...
Nei artimam zmogui ...
As negaleciau atiduoti to vaiko kuris manyje uzaugo ...
Negaleciau ir tiek ...
Atsakyti
sutikciau labai artimam zmogui, ypac sesei. tik apvaisinant dirbtinu butu mirksiukas.gif
tik zinau, kad reiktu labai psichologiskai pasiruosti, kad gimusi reikes atiduoti. tas jausmas kai kazkas tavyje gyvas kuiciasi - fantasika bigsmile.gif tik negaleciau jo maitinti.
Atsakyti
sutikciau tik sesei, bet va kila klausimas, ar istengutm sia paslapti islaikyti?jei netycia vaikas suzinotu savo kelio atejima...............
Atsakyti
Siaip tai jau buvo didziule tema apie tai
Atsakyti
Vargu ar sugebeciau. Man baisu vien pagalvoti, kad manyje auganciai gyvybei gali kas nutikti - persileidimas ar neduokdie kas, labiau uz viska pasaulyje bijau jos netekti, o atiduoti savu noru? g.gif Aisku galima diskutuoti kiek nori, bet kol gyvenime su tuo nesusiduri, tai ir liks teorines kalbos. As vis tik manau, kad nesugebeciau to vaikelio atsisakyt, ir apskritai nesu tiek tvirta psichologiskai, kad leisciausi apvaisinama dirbtiniu budu, o po devyniu menesiu ziureciau i krykstaujanti vaikeli, kuris sirdyje butu mano wub.gif , bet kuris nebutu mano.. Ne, nesu tiek tvirta, kad sugebeciau.
Atsakyti
Kol neturėjau vaiko, gal būčiau sakiusi, kad sutikčiau... bet dabar... nemanau, kad esu pakankamai stipri, kad sugebėčiau taip pasiaukoti... netgi artimam žmogui... Vaikas man bet kokiu atveju artimesnis nei brolis ar sesuo unsure.gif Tikriausiai, kad ne schmoll.gif
Atsakyti
sunku tiems,kurie negali tureti vaiku,bet labai nori,bet sunku turi buti ir tai moteriai,kuri ta vaika isnesioja...kol pati nesusilauki vaiko,negali suprasti,kaip sunku gali buti ta vaikuti atiduoti...as neistengciau turbut.toki filma netgi ta situacija rode...finalas-liko gyventi keturiese:tetis, dvi mamos ir vaikutis...
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2006 02 24, 17:24)
sunku tiems,kurie negali tureti vaiku,bet labai nori,bet sunku turi buti ir tai moteriai,kuri ta vaika isnesioja...kol pati nesusilauki vaiko,negali suprasti,kaip sunku gali buti ta vaikuti atiduoti...as neistengciau turbut.toki filma netgi ta situacija rode...finalas-liko gyventi keturiese:tetis, dvi mamos ir vaikutis...

Ne. Sunku būtų gyventi su dvasinės amputacijos jausmu.
Atsakyti