QUOTE(l'eau @ 2008 11 09, 17:11)
*ne. klystat, ne jūsų
įtikinėkit save kuo norit, kartokit 'mano' iki užkimimo - jis jūsų vistiek nebus.
**ne, jis nebūtų jūsų. galėtumėt save įtikinėt kuo norit, vaikas nebūtų jūsų nei teisiškai nei biologiškai
jums gal ir jokio skirtumo būtų pagrobti svetimą vaiką o jo tėvams būtų.
*** vaikas yra savo tėvų. surogatinės motinystės atveju jis ir auga su savo tėvais
jei jūsų vaiką pagrobtų, išsivežtų ir augintų svetimi žmonės turbūt laikytumėt ji savo, nors pagal jūsų logiką jis ir būtų jų?
surogatinė motinystė pasirenkama ne dėl negalėjimo turėti vaikų, o dėl moters negalėjimo išnešioti. o dėl to kad jūs galėdama turėti savų vaikų įsivaikintumėt juk nepadaro privaloma taip elgtis visiems, tiesa?

**ne, jis nebūtų jūsų. galėtumėt save įtikinėt kuo norit, vaikas nebūtų jūsų nei teisiškai nei biologiškai

*** vaikas yra savo tėvų. surogatinės motinystės atveju jis ir auga su savo tėvais

surogatinė motinystė pasirenkama ne dėl negalėjimo turėti vaikų, o dėl moters negalėjimo išnešioti. o dėl to kad jūs galėdama turėti savų vaikų įsivaikintumėt juk nepadaro privaloma taip elgtis visiems, tiesa?

Kai jūs išnešiosit bent vieną vaiką tada jūs man ir aiškinkit.
Aš ir neaiškinu kaip kas turi elgtis, tiesiog mano tokia nuomonė, o kas ką nori tas tą ir tegu daro. Nuo to man nei šilta nei šalta