Sveikos, mamytės

Yra ir daugiau mamų iš šitos grupės
QUOTE(numyleta @ 2011 04 07, 19:49)
mano mažylė pradėjo lankyti Kauno lopšelį-darželį Svirnelis".
Prdejome lankyti lopšelio grupę ,,Nykštukai".
vyresn. auklėtoja Diana Januškevičienė
vyresn. auklėtoja Edita Piraitienė
Norėčiau daugiau jusu nuomones apie šias auklėtojas? gal kurios maziukas lanko šią grupe?
Man irgi patinka ir mūsų darželis ir grupė, kažkokių ypatingų pageidavimų neturiu, o viskas kas yra mane pilnai tenkina
Kas liečia auklėtojų, tai jos man labai patinka, su vaikais užsiima, visada žino kas ką valgė,kas kaip miegojo ir drausmę palaiko grupėje
QUOTE(Indrushka @ 2011 04 07, 23:31)
Na va malonu, kad turim mamų is savo grupes
mano pupos lanko šia grupe, skustis tikrai negaliu, svarbiausia, kad darželyje šilta, vaikai prižiūrėti ir pasiklausius mamų is kitu darželių nesam "melziami" dėl to ar ano
Dėl ko labiausiai jaudinuosi kaip vaikams seksis kitais metais su kitom aukletojom
Mes irgi lankom nuo rugsėjo ir irgi nusiskundimų nėra, ypač kaip pasiklausau bendradarbių, kad vos ne kas mėnesį po 50-100 rinkliavos, tai tam, tai anam
Indrushka, dėl kitų metų kalbėjau jau su auklėtoja Edita, tai ji sakė, kad jau žinoma grupė ir auklėtojos, pas ką mūsų vaikučiai papūls. Tai sakė, kad labai atsidavusios auklėtojos ir, kad griežtumo atžvilgiu - drausmė bus. Žodžiu, sakė, tikrai labai geros ir tikrai nesigailėsim

Dviejų berniukų iš mūsų grupės sesutės eina į tą grupę, sakė irgi patenkinti. Manau viskas bus gerai, vis vien visą grupę perkels, jie gi jau susidraugave, drąsiau bus kartu ir aišku sakė bus naujokų, kurie nuo 3 metų ateis. Nes ne lopšelio grupėje privalo būti daugiau vaikų
QUOTE(Indrushka @ 2011 04 08, 14:09)
Aj čia mūsų mažiausia turbut bus ane? Matau kad ne dviejų metukų panelyte neturi

mano pupos nuo rugsėjo zygiuoja į darželį, tikrai mažai ašarų buvo, o dabar buna pavaidina, kad nenori, bet į grupe nueina su džiaugsmu. Joms gal
lengviau kai abi kartu, su sese drasiau
Man atrodo, kad mažiausiai mergytei dar tik 1,7 mėnesiai