Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: Kauno lopšelis-darželis „Svirnelis“

mano mažylė pradėjo lankyti Kauno lopšelį-darželį „Svirnelis".
Prdejome lankyti lopšelio grupę ,,Nykštukai".
vyresn. auklėtoja Diana Januškevičienė
vyresn. auklėtoja Edita Piraitienė

Norėčiau daugiau jusu nuomones apie šias auklėtojas? gal kurios maziukas lanko šią grupe? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(numyleta @ 2011 04 07, 18:49)

Norėčiau daugiau jusu nuomones apie šias auklėtojas? gal kurios maziukas lanko šią grupe? blush2.gif

Na va malonu, kad turim mamų is savo grupes thumbup.gif
mano pupos lanko šia grupe, skustis tikrai negaliu, svarbiausia, kad darželyje šilta, vaikai prižiūrėti ir pasiklausius mamų is kitu darželių nesam "melziami" dėl to ar ano ax.gif
Dėl ko labiausiai jaudinuosi kaip vaikams seksis kitais metais su kitom aukletojom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 04 08, 00:31)
Na va malonu, kad turim mamų is savo grupes  thumbup.gif
mano pupos lanko šia grupe, skustis tikrai negaliu, svarbiausia, kad darželyje šilta, vaikai prižiūrėti ir pasiklausius mamų is kitu darželių nesam "melziami" dėl to ar ano  ax.gif
Dėl ko labiausiai jaudinuosi kaip vaikams seksis kitais metais su kitom aukletojom  unsure.gif

as ir jaudinuosi blush2.gif , bet jauciu kad bereikalo,kolkas viskas tvarkoje 4u.gif .
mano mergyte si darzeli lanko tik savaite,po biski apsiprantam...tikiuosi viskas bus gerai,nors siandien vos ivaziavus i darzelio kiema,nenorejo lipt is masinos lauk doh.gif
o kaip tavo pupoms sekasi?kiek laiko jos jau lanko sia grupe?
Atsakyti
QUOTE(numyleta @ 2011 04 08, 09:16)
as ir jaudinuosi blush2.gif , bet jauciu kad bereikalo,kolkas viskas tvarkoje  4u.gif .
mano mergyte si darzeli lanko tik savaite,po biski apsiprantam...tikiuosi viskas bus gerai,nors siandien vos ivaziavus i darzelio kiema,nenorejo lipt is masinos lauk doh.gif
o kaip tavo pupoms sekasi?kiek laiko jos jau lanko sia grupe?

Aj čia mūsų mažiausia turbut bus ane? Matau kad ne dviejų metukų panelyte neturi smile.gif mano pupos nuo rugsėjo zygiuoja į darželį, tikrai mažai ašarų buvo, o dabar buna pavaidina, kad nenori, bet į grupe nueina su džiaugsmu. Joms gal
lengviau kai abi kartu, su sese drasiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 04 08, 15:09)
Aj čia mūsų mažiausia turbut bus ane? Matau kad ne dviejų metukų panelyte neturi smile.gif mano pupos nuo rugsėjo zygiuoja į darželį, tikrai mažai ašarų buvo, o dabar buna pavaidina, kad nenori, bet į grupe nueina su džiaugsmu. Joms gal
lengviau kai abi kartu, su sese drasiau  wub.gif

nu nezianu ar pati maziausia,lyg maciau ir mazesniu g.gif ,nu bet tiksliai nzn smile.gif hm tavosios turbut tos dvynykes,ane? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(numyleta @ 2011 04 08, 14:40)
nu nezianu ar pati maziausia,lyg maciau ir mazesniu g.gif ,nu bet tiksliai nzn smile.gif hm tavosios turbut tos dvynykes,ane? rolleyes.gif

aha dvynukes bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

As savo dukryte irgi planuoju nuo rugsejo leisti i si darzeli. Brolio abu vaikai noriai lanko si darzeli, yra patenkinti. Mums prie pat namu, todel ir leisim i si darzeli. Manau, kad tai yra eilinis vaiku darzelis, nei per daug geras, nei blogas. Vaikai priziurimi, valgydinami, lavinami, buna ivarios ekskursijos, atvaziuoja spektakliukai ir pan. Vieno dalyko ko pasigedau, tai kad nera fizinio lavinimo mokytojos, bet kiek girdejau rytais vyksta kazkokios manksteles, vaikai pasportuoja. smile.gif
Ziuresim kaip sekis ji lankyti, bet manau cia labai nuo daug dalyku priklauso ir nuo pacio vaiko, kokioje bus grupeje, aukletojos ir pan.
Tikiuosi, kad viskas bus gerai ir mazoji noriai ji lankys ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif Yra ir daugiau mamų iš šitos grupės ax.gif

QUOTE(numyleta @ 2011 04 07, 19:49)

Man irgi patinka ir mūsų darželis ir grupė, kažkokių ypatingų pageidavimų neturiu, o viskas kas yra mane pilnai tenkina rolleyes.gif
Kas liečia auklėtojų, tai jos man labai patinka, su vaikais užsiima, visada žino kas ką valgė,kas kaip miegojo ir drausmę palaiko grupėje thumbup.gif

QUOTE(Indrushka @ 2011 04 07, 23:31)
Na va malonu, kad turim mamų is savo grupes  thumbup.gif
mano pupos lanko šia grupe, skustis tikrai negaliu, svarbiausia, kad darželyje šilta, vaikai prižiūrėti ir pasiklausius mamų is kitu darželių nesam "melziami" dėl to ar ano  ax.gif
Dėl ko labiausiai jaudinuosi kaip vaikams seksis kitais metais su kitom aukletojom  unsure.gif

Mes irgi lankom nuo rugsėjo ir irgi nusiskundimų nėra, ypač kaip pasiklausau bendradarbių, kad vos ne kas mėnesį po 50-100 rinkliavos, tai tam, tai anam g.gif
Indrushka, dėl kitų metų kalbėjau jau su auklėtoja Edita, tai ji sakė, kad jau žinoma grupė ir auklėtojos, pas ką mūsų vaikučiai papūls. Tai sakė, kad labai atsidavusios auklėtojos ir, kad griežtumo atžvilgiu - drausmė bus. Žodžiu, sakė, tikrai labai geros ir tikrai nesigailėsim 4u.gif Dviejų berniukų iš mūsų grupės sesutės eina į tą grupę, sakė irgi patenkinti. Manau viskas bus gerai, vis vien visą grupę perkels, jie gi jau susidraugave, drąsiau bus kartu ir aišku sakė bus naujokų, kurie nuo 3 metų ateis. Nes ne lopšelio grupėje privalo būti daugiau vaikų 4u.gif

QUOTE(Indrushka @ 2011 04 08, 14:09)
lengviau kai abi kartu, su sese drasiau  wub.gif

Man atrodo, kad mažiausiai mergytei dar tik 1,7 mėnesiai smile.gif
Atsakyti
nu va darzeli lankome jau apie menesiuka,ir zinokit tikrai puikiai sekasi,aukletojos tikrai super thumbup.gif , mazyle i darzeli eina noriai,be jokiu asaru ar pan. thumbup.gif . bereikalo taip pergyvenau,bijojau kad bus daug sunkiau,bet mano drasuolytei turbut ten patiko 4u.gif drinks_cheers.gif
tai va tikrai rekomenduociau "Nykštuku"grupe bet kuriai mamytei thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Ramu cia ax.gif
Norejau paklausti mamyciu, kurios jau veda savo vaikus i si darzeli. Kokia yra adaptacijos darzelyje programa? Kaip vaikucius rekomenduojama pratinti prie darzelio, gal yra kokiu pasiulymu ir patarimu is pacio darzelio? As vis apie tai pamastau. Galvoju gal pradzioje kokia savaite galeciau atvesti savo vaika tik i lauka pazaisti, veliau jau palikti ir viduje ir lauke val. O galiausiai ir visai dienai g.gif
Kaip jus daret, kaip sekesi? 4u.gif
Atsakyti
sveikos gal zinok kokia situacija siam darzelyje su eilemis?kaip suprantu lopselio grupe tik viena?
Atsakyti
o man idomu jeigu rugseji bus 2 metai ir 7 menesiai, tai ims i lopselio grupe ar i darzelio?
Atsakyti