Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: Kauno lopšelis-darželis „Svirnelis“

QUOTE(waidoshele @ 2011 06 08, 07:26)
o man idomu jeigu rugseji bus 2 metai ir 7 menesiai, tai ims i lopselio grupe ar i darzelio?

Manau, jau į darželį 4u.gif
smiltute pasiskambinkit direktorei ir pasiklauskit 4u.gif Lopselio grupe kaip supratau viena:)
Atsakyti
Sveikos, mamytes,

mano dukryte siandien pradejo lankyti "peliuku" grupe siame darzelyje, kiek pastebejau ji sioje grupeje maziausia. Kiti vaikuciai jau virs 2 metuku, o musiskei dar tik 1 metukai ir 9 men., nezinau, kodel musu i "Nykstuku" grupe nepaskyre, nes kaip suprantu, toje grupeje patys maziausieji.
Gal kas turite atsiliepimu apie sios grupes aukletojas? ax.gif smile.gif
Atsakyti
Sveiki, mes irgi lankome "peliuku " grupe, mums irgi 1 m 9 menesiai, lapkriti bus 2m. Manau gerai kai su vyresniais, greiciau ismoks viska. Svarbiausia, kad tik nesirgtu:)
Atsakyti
Smagu, kad atsirado musu grupes teveliu smile.gif is tiesu tai taip, is vyresniu vaikuciai greiciau mokosi, o ligu ligeliu manau bet kokiu atveju neisvengsim bet kokiam kolektyve. Kaip jusu vaikuciui sekasi apsiprasti?
Atsakyti
Po biskiuka, aisku issiskyrimas tai sunkokas, bet poto kiek sako lyg viskas gerai, kaip ten istikruju nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Smiley_Asta @ 2011 09 01, 23:09)
Sveikos, mamytes,

mano dukryte siandien pradejo lankyti "peliuku" grupe siame darzelyje, kiek pastebejau ji sioje grupeje maziausia. Kiti vaikuciai jau virs 2 metuku, o musiskei dar tik 1 metukai ir 9 men., nezinau, kodel musu i "Nykstuku" grupe nepaskyre, nes kaip suprantu, toje grupeje patys maziausieji.
Gal kas turite atsiliepimu apie sios grupes aukletojas?  ax.gif  smile.gif

mes sia grupe lankem praeitais metais.tada buvo misri grupe nuo 3 iki 6m. ,o nuo sio rudens visus vaikucius perkele i kitas grupes,nes ta grupe nusprende padaryti lopseliuku.buvo labai gaila skirtis su aukletojom,kurios isties yra puikios tiek Elyte,tiek Angele,bei seimininkute taip pat labai sauni.Aukletojos tikrai ismano savo darba,uzsema su vaikais,seka pasakas,dainuoja,piesia lipdo ir tt.nei vieno blogo zodzio negaliu pasakyti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiley_Asta @ 2011 09 01, 22:09)
Sveikos, mamytes,

Gal kas turite atsiliepimu apie sios grupes aukletojas?  ax.gif  smile.gif

Sios aukletojos uzaugino du musu vaikiukus, mazasis siemet jau keliauja i paruosiamuku grupe.
Aukletos puikios, labai myli vaikucius ir tikrai palepina biggrin.gif Paaugusius ziogiukus ismokins daug eilerasciu ir daineliu, ivairiu zaidimu.
Kuo silciausi linkejimai sioms aukletojoms.
Atsakyti
Nepareis, nesugryš nepabels į duris
Nors iš skausmo ir plyštu širdis.
Amžinybėj tylioj ji ilsėsis ramiai
Tik sapne, kai kada aplankys...

Tylos minute pagerbkme visu mylima ir gerbiama Peliuku grupes aukletoja ELYTE.Te ilsisi ramybeje.....
Atsakyti
QUOTE(Ilona77 @ 2012 10 13, 16:33)
Nepareis, nesugryš nepabels į duris
Nors iš skausmo ir plyštu širdis.
Amžinybėj tylioj ji ilsėsis ramiai
Tik sapne, kai kada aplankys...

Tylos minute pagerbkme  visu mylima ir gerbiama Peliuku grupes aukletoja ELYTE.Te ilsisi ramybeje.....

blink.gif verysad.gif buvo puiki auklėtoja mano berniuko.... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamos! kas lanko sita darzeli? per laika nuo paskutinio komentaro galejo pasikeisti viskas. mane labiausiai jaudina klausimas (jau isejau ir tik tada sugalvojau akd reikejo paklausti) ar daug lanko socialiai remtinu seimu vaikai, turiu omeny jau degradavusias seimas.
Atsakyti
QUOTE(Vasarine @ 2015 03 24, 22:12)
Sveikos mamos! kas lanko sita darzeli? per laika nuo paskutinio komentaro galejo pasikeisti viskas. mane labiausiai jaudina klausimas (jau isejau ir tik tada sugalvojau akd reikejo paklausti) ar daug lanko socialiai remtinu seimu vaikai, turiu omeny jau degradavusias seimas.

Lanko du vaikučiai, bet ar mums pasisekė ar kaip, bet soc remtinų nelabai yra, bent mažesniojo grupėje.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Mes pradėsime lankyti šį darželį smile.gif Gal atsirastų mamyčių kas norėtų pabendrauti smile.gif
Vyresnėlis 4m lankys Svirpliukų grupę,o mažylis lopšelio dar grupės pavadinimo nežinau...smile.gif
Atsakyti