Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 75 tema

Supratau, kad man reiktų toliau laikytis nuo romantikų biggrin.gif seniai mane nuo jų beria.

Toliau.

Johanna Sinisalo "Trolis" - skanu thumbup.gif plaukų - kailio grožis, žmogaus - žvėries kvapas, detalės, intriga - visai tai vežė. O homoseksualumas, netgi kraujo, spermos ir kitų žmogaus ir ne tik jo skysčiai šioje knygoje man pasirodė žavūs - būtent žavūs - ne gundantys ar linksmi, o žavūs. Net sperma išteptas kailis, krauju vonios plytelės ar šlapimas tualete biggrin.gif Man patinka garsai ir kvapai knygose, o čia buvo dar ir jausmas - kailio, odos, alaus stiklo, medžiagos...... ech.... gera cool.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 05 11, 19:26)

Atsiprašau už savo nenusimanymą, bet čia tik per torrentus galima atsisiųsti? blush2.gif Nėra tokio dalyko kaip klausytis online? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 05 11, 10:25)
dziugu, nes lektuve sededama, sugebejau puse perkaityt laugh.gif kaip sviestu patepta

Nuo sekmadienio turesiu interneta, tai dazniau pasirodysiu  4u.gif

Puiku, lauksim mirksiukas.gif
Tai sakai lengvai lenda Šagrenė, reiks ir man įsimest į uošviją važiuojant-nes su rimtais veikalais būt sudėtinga..

QUOTE(Ebru @ 2011 05 11, 11:35)
aš su truputį keistu klausimu ax.gif  blush2.gif
ar skaitot kelias knyga iš karto? aš pasiemeu šiandien knygų, nors dar Erškėčių paukščių net neįpusėjau, o laiko daug nebėra, vasarą išvykstu iš Lt, tai noriu kuo greičiau perskaityt tas, kurias bibliotekoj dar randu, kas nereiktų pirkt smile.gif

Pastaruoju metu buvo mano rekordas-penkios vienu metu skaitomos knygos doh.gif
Net galva susisuko-taip jau gavosi, kad visos esė, apsakymai visokie, psichologinės, tai vat susidėjus krūva prie lovos ir pagal nuotaiką skaitinėju..
Dabar bandau galus užbaiginėt cool.gif Bet kad naujų skaitinių vis išlenda į areną doh.gif
Atsakyti

Bruksniuk, nesulauksi bigsmile.gif as nebeciniska schmoll.gif dar to nebuvo.

Siaip nelabai turiu ka pasakyt, bet pasirodau biggrin.gif tikuosi siandien parkelyje prisesti prie Sagrenes.
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 05 12, 07:49)
Atsiprašau už savo nenusimanymą, bet čia tik per torrentus galima atsisiųsti?  blush2.gif  Nėra tokio dalyko kaip klausytis online?  blush2.gif

Deja, neteko uztikti online, bet va cia knygos lietuviskai parsisiunciamos be torrentu. Gal ka naudingo rasi? Ir dar kazkur varpai skambejo tongue.gif , kad linkomanijoj yra ju nemazas pasirinkimas, bet cia reiketu prasyti, kad kas is dalyvaujanciu pakviestu. Man rodos, tarp musu yra keletas, suktelk, gal atsilieps mirksiukas.gif
Aciu, klopedija, bandysiu tada, kai is Egipto isbrisiu doh.gif
caralaite, mano vyras dabar labai susizavejes klausosi alternatyvios istorijos knygu, net ir pries tai skaityty, sake labai geras iskaitymas. Jei domina toks pubudis, galiu pasiteirauti, kas konkreciai ten toookio gero. Man kazkaip svarbiausia, kad skaitytu aiskiai ir neerzintu tarimas. Bet va dabar klausausi 4 knygu serijos apie senoves Egipta, tai 3 iskaitytos normaliai, o viena puikiai, tai pagal kontrasta labai jauciasi
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2011 05 11, 21:56)
Johanna Sinisalo "Trolis" - skanu thumbup.gif plaukų - kailio grožis, žmogaus - žvėries kvapas, detalės, intriga - visai tai vežė. O homoseksualumas, netgi kraujo, spermos ir kitų žmogaus ir ne tik jo skysčiai šioje knygoje man pasirodė žavūs - būtent žavūs - ne gundantys ar linksmi, o žavūs. Net sperma išteptas kailis, krauju vonios plytelės ar šlapimas tualete biggrin.gif  Man patinka garsai ir kvapai knygose, o čia buvo dar ir jausmas - kailio, odos, alaus stiklo, medžiagos...... ech.... gera cool.gif

O Suskindo skaitei Balandį pavyzdžiui? Nesupantu, kaip jo knygose taip išgaunami kvapai ir garsai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 05 12, 16:17)
O Suskindo skaitei Balandį pavyzdžiui? Nesupantu, kaip jo knygose taip išgaunami kvapai ir garsai doh.gif

Dar ne. Po bekvapio žudiko iš kontraboso tikėjausi irgi daug, bet to nebuvo, tai kažkaip ir padėjau Suskindą.... sakai Balandį paskaityti? unsure.gif

o dėl tų kvapų ir jausmo - kiekvienas kaip ir turime smegenyse užsirašę kvapų, garsų, lytėjimo atsiminimus. Tai kai skaitome apie vandens lašų išgaunamus garsus, šlapio šunio kailio kvapą ar šieno lytėjimą, galim tai lengvai įsivaizduoti ir tarsi jaučiame tai, tiesa? Bet man patinka tie sudėtingesni "jutimai" - pavyzdžiui jaunos šarkos sparnų pluksnų švelnumas, upelio akmenų kvapas ar kavos maišymo garsas kai puodelis iš juodos keramikos, o šaukštelis stiklinis biggrin.gif
Nors kartais matosi, kad rašytojas taip linksminasi gilindamasisį šiuos"vaizdo efektus", kad turinio nelieka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brūkšniukas: 13 gegužės 2011 - 08:52
sveikos,

o tą "Šagrenės odą" galima laisvai bet kuriame knygyne rasti? Neturi norvegai jos schmoll.gif o prie bendro skaitymo prisijungti norėtųsi...
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2011 05 13, 08:47)
Dar ne. Po bekvapio žudiko iš kontraboso tikėjausi irgi daug, bet to nebuvo, tai kažkaip ir padėjau Suskindą.... sakai Balandį paskaityti? unsure.gif

o dėl tų kvapų ir jausmo - kiekvienas kaip ir turime smegenyse užsirašę kvapų, garsų, lytėjimo atsiminimus. Tai kai skaitome apie vandens lašų išgaunamus garsus, šlapio šunio kailio kvapą ar šieno lytėjimą, galim tai lengvai įsivaizduoti ir tarsi jaučiame tai, tiesa? Bet man patinka tie sudėtingesni "jutimai" - pavyzdžiui jaunos šarkos sparnų pluksnų švelnumas, upelio akmenų kvapas ar kavos maišymo garsas kai puodelis iš juodos keramikos, o šaukštelis stiklinis biggrin.gif
Nors kartais matosi, kad rašytojas taip linksminasi gilindamasisį šiuos"vaizdo efektus", kad turinio nelieka rolleyes.gif

Na, gal to turinio labai ir nėra, su bekvapiu žudiku nė viena kita jo skaityta knyga net nelyginama, nes yra visiškai kitokia, bet visi tie jutimai... patinka man Suskindas, tik gal nereikia gilios minties ten ieškot, ne i ta jis susikoncentravęs, man rodos g.gif Dar patiko jo Pono Zomerio istorija, labai maža knygelė, daug laiko neatims, o va jutimai vėl... O dar vaikystės atsiminimai, na, panašiai, kaip Pienių vyne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 13 gegužės 2011 - 11:01
QUOTE(madrugada @ 2011 05 13, 11:32)
sveikos,

o tą "Šagrenės odą" galima laisvai bet kuriame knygyne rasti? Neturi norvegai jos schmoll.gif o prie bendro skaitymo prisijungti norėtųsi...

Turbūt... Šiandien kaip tik gavau laišką iš level.lt, kad Šagrenei 30 %nuolaida ( gal jie kažką nujaučia lotuliukas.gif ) Ten kaina gaunasi 11.51. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2011 05 13, 09:47)

Aš irgi skaičiau Kvepalus, paskui mačiau monospektaklį Kontrobosas ir lygtais turiu namie Balandį. Kad pirkau, tai gerai pamenu, buvau net pradėjus skaityt, bet nekabino, tai nebeskaičiau ir jaučiu pardaviau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 13 gegužės 2011 - 13:30
Sveikos,
pastaruioju metu mane labai domina moterų tema. Moterų skirtingose kultūrose ir t.t. Tad norėjau įsigyti tokio pobūdžio literatūros, bet iš knygyno grįžau tuščiomis, nes paprasčiausiai pasiklydau tarp jų gausos. Nes leisti knygas apie moteris Arabijoje, moteris Afrikoje, moteri Kinijoje yra tiek populiaru, kad paprasčiausiai pabijojau įsigyti menkavertį skaitalą g.gif
Tai va, galkas turi kokių atsiliepimų apie tokią literatūrą. Gal galit parekomenduoti ką perskaityti ar ką apeiti iš tolo 4u.gif Baisiai nemėgstu visokių alchemikų ir kt. pop ala filosoofijos smile.gif
Atsakyti