Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 75 tema

QUOTE(prieplauka @ 2011 05 09, 20:50)
cia is tos serijos : " visi sedi, tyli, geria arbata, o likimai duzta..."

kazkas taip taikiai is knygių pastebejo apie Čechovo dramas, kad istrigo man ilgam...

taip ir cia...

Man patiko labai knyga Dovanoju tau savo vyrą, kažkuo panaši biggrin.gif O šį spektaklį nuo vidurio kažkur mačiau per televiziją neseniai, toks senas pastatymas, ir aktorių nepasakysiu blush2.gif Tik tada dar nežinojau, kaip jis vadinasi, bet iš karto knygą priminė.

Ir aš Šagrenės odą giliai giliai užslėptą dar vakar Mole iškapsčiau biggrin.gif Tai skaitysim ją? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 05 05, 17:29)
Aš užskonspektuoju ir dar priminsiu  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Gerai, kitaip tvarkos nebus blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 05 05, 23:09)
* Tai jau tikrai kad ilgam buvai dingusi - as jau buvau emusi spelioti, ar dar bepasirodysi...  tongue.gif Smagu, kad parejai, o dabar prasom kloti atsiliepimus - ar bent jau skaitytu ir patikusiu knygu sarasiuka, pradziai  mirksiukas.gif

** Geras! blink.gif Nu bet gi ne pirmas kartas... biggrin.gif Man ketvirtoji knyga nuobodoka buvo (o gal tiesiog persivalgiau, nes trecia ir ketvirta beveik iskart viena po kitos skaiciau), o "Heartstone" visai patinka, skaniai skaitosi  bigsmile.gif

*** Aciu uz gera atsiliepima, man jo kaip tik reikejo, moralei palaikyti  4u.gif

Savaitgali buvau pradejusi skaityti Harry Mulisch "Het stenen bruidsbed" (Akmeninis vestuviu guolis). Man tai jau trecioji Mulisch knyga, su tokiu dziaugsmu jos emiausi, ir... visai nepatiko  verysad.gif 

* Dar ta sarasiuka surasti reikia blush2.gif

** Tikrai taip, ne pirmas, net nenustebau kazkaip biggrin.gif As jau uzvakar "Heartstone" pabaigiau, patiko (nors gal jodinejimo po kaimus pirmyn atgal galejo maziau buti, bet...mobiliu tai juk nebuvo, gal reiks atleisti. Tiesa, dar karaliene pasirode tokia jau geriete/protingiete, uz visus bedzius uzmoketi pasiruosusi, kaip pasakoj. O gal tokia ir buvo?) Kaip tau?

*** O kas moralei atsitiko? Ar cia todel, kad paskutine nepatiko? As irgi taip su dziaugsmu puoliau skaityti Asimov trumpuju robotu istoriju, ir nusivyliau, po labai patikusiu "Foundation" knygu. Gal dar ir todel, kad veiksmas vyksta vos ne musu laikais, o robotai jau vaiksto ir darbuojasi, truputi pasiankstino Asimovas biggrin.gif Tiesa, jo paskutines parasytos (nors chronologiskai pirmos) "Foundation" knygos, "Prelude to Foundation" ir "Forward the Foundation ", nebe taip patiko, kaip anksciau parasytos. Kazkodel g.gif Pagrindine planeta pasirode susitraukusi, tarsi didelis prekybos centras po tais kupolais, nebebuvo tokios didumo/didybes jausmo, siuzetas nebe toks itraukiantis, itikinantis ir nepaleidziantis, akivaizdziai ir paciam Asimovui nelabai aisku, kaip ta psychohistory issivyste.

Na va, dar uz tris knygas is sarasiuko atsiskaiciau biggrin.gif

Siuo metu skaitau Jonathan Franzen "Freedom", "Laisve" (labai patinka, bet dar pabaigos palauksiu) ir Isaac Asimov "The Caves of Steel"(Plieno olos?) (atrodo daugiau zadanti, nei trumposios istorijos, bet dar tik vakar pardejau).
Atsakyti
HELIANTA, uzjauciu. O gal viskas nebus taip jau blogai?
Atsakyti
Apie S. Eidrigevičių kažkada kalbėjot. Užkliuvo informacija, gal kam nors pravers. Rytoj Kaune, VDU, 10 val. S. Eidrigevičiaus autorinė paskaita-diskusija.
http://www.menufakul...-eidrigeviciumi
Atsakyti
Aplinkybėms susiklosčius (jos visos žemiau išvardintos hihihi.gif ) liepos pirmąją pradėsime diskutuoti apie
Onorė de Balzako "Šagrenės odą". mirksiukas.gif

klopedija
Dolitlė
Gemma
groovy
giluze
prieplauka
daite
martux
fatimaallaa
tutele
langana
janna
agnuzeb
Forget
Svetima

Tikimės, ir daugiau aistringų skaitovių susigundys book.gif , nes klasika - gėris. thumbup.gif

Birželio pabaigoje sukursime naują temą būsimoms diskusijoms. mirksiukas.gif
Atsakyti
dry.gif

gerai, kad dar nieko nenusipirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2011 05 11, 08:17)
dry.gif

gerai, kad dar nieko nenusipirkau biggrin.gif

A tai ką, neskaitysi šitos? g.gif
Atsakyti
As jau kaip ir pasiruosusi. Knyga turiu 4u.gif .Tiesa bibliotekoje nebuvo LT varianto. Patingejau vaziuoti i kita, tai pasiemiau kas buvo.
Jeigu ka, teks cituoti RU kaba ir versti paciai smile.gif
Atsakyti
Klopedija, kaip "Olos" igarsinimas? Paskaiciau atsiliepimus, kad muzika puse teksto uzgozia g.gif
As vis dar senoves Egpite su Uilbur Smith serija. Pirmoji knyga patiko labiausiai kol kas, net buvau palyginus mano karstai mylimam Valtario Sinuhei Egiptieciui. Toliau taip gerai nebebuvo, liko lengvas nuotykinis skaitaliukas su istorijos prieskoniu.
Trumpam pabegau is senoves Egipto sekmadienio popiete, kuria praleidau su K. Alvtegen "Kalte". Pritariu visiems teigiamiems atsiliepimams apie sia knyga, labai patiko ir itrauke. Reikes paieskoti ir kitu sios rasytojos knygu progai pasitaikius. Nors, tiesa sakant, pirkti jas gaila, nes, kaip bebutu, vienkartiniai detektyvai. Gaila, kad rusai jos nepastebejo, neissiverte ir nepaskelbe internete...
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2011 05 11, 12:08)
Klopedija, kaip "Olos" igarsinimas? Paskaiciau atsiliepimus, kad muzika puse teksto uzgozia g.gif
Vietomis muzika šiek tiek konkuruoja su tekstu, bet nepasakyčiau, kad mane tai būtų trikdę.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 05 11, 12:29)
Vietomis muzika šiek tiek konkuruoja su tekstu, bet nepasakyčiau, kad mane tai būtų trikdę.

O audioknygos ir su muzika būna? blink.gif Gal ten kaip radijo pjesės kokios?
Aš dar niekada jokios neklausiau, gal parekomenduotumėt kokią, kuri gerai įgarsinta ir daro įspūdį audio variante?
Atsakyti