QUOTE(Jurzole @ 2011 05 05, 23:09)
* Tai jau tikrai kad ilgam buvai dingusi - as jau buvau emusi spelioti, ar dar bepasirodysi...

Smagu, kad parejai, o dabar prasom kloti atsiliepimus - ar bent jau skaitytu ir patikusiu knygu sarasiuka, pradziai
** Geras!
Nu bet gi ne pirmas kartas... 
Man ketvirtoji knyga nuobodoka buvo (o gal tiesiog persivalgiau, nes trecia ir ketvirta beveik iskart viena po kitos skaiciau), o "Heartstone" visai patinka, skaniai skaitosi
*** Aciu uz gera atsiliepima, man jo kaip tik reikejo, moralei palaikyti
Savaitgali buvau pradejusi skaityti
Harry Mulisch "Het stenen bruidsbed" (Akmeninis vestuviu guolis). Man tai jau trecioji Mulisch knyga, su tokiu dziaugsmu jos emiausi, ir... visai nepatiko
* Dar ta sarasiuka surasti reikia
**
Tikrai taip, ne pirmas, net nenustebau kazkaip 
As jau uzvakar
"Heartstone" pabaigiau, patiko (nors gal jodinejimo po kaimus pirmyn atgal galejo maziau buti, bet...mobiliu tai juk nebuvo, gal reiks atleisti. Tiesa, dar karaliene pasirode tokia jau geriete/protingiete, uz visus bedzius uzmoketi pasiruosusi, kaip pasakoj. O gal tokia ir buvo?) Kaip tau?
*** O kas moralei atsitiko? Ar cia todel, kad paskutine nepatiko? As irgi taip su dziaugsmu puoliau skaityti
Asimov trumpuju
robotu istoriju, ir nusivyliau, po labai patikusiu "Foundation" knygu. Gal dar ir todel, kad veiksmas vyksta vos ne musu laikais, o robotai jau vaiksto ir darbuojasi, truputi pasiankstino Asimovas

Tiesa, jo paskutines parasytos (nors chronologiskai pirmos) "Foundation" knygos,
"Prelude to Foundation" ir
"Forward the Foundation ", nebe taip patiko, kaip anksciau parasytos. Kazkodel

Pagrindine planeta pasirode susitraukusi, tarsi didelis prekybos centras po tais kupolais, nebebuvo tokios didumo/didybes jausmo, siuzetas nebe toks itraukiantis, itikinantis ir nepaleidziantis, akivaizdziai ir paciam Asimovui nelabai aisku, kaip ta psychohistory issivyste.
Na va, dar uz tris knygas is sarasiuko atsiskaiciau
Siuo metu skaitau
Jonathan Franzen "Freedom", "Laisve" (labai patinka, bet dar pabaigos palauksiu) ir
Isaac Asimov "The Caves of Steel"(Plieno olos?) (atrodo daugiau zadanti, nei trumposios istorijos, bet dar tik vakar pardejau).