Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

Sveikos, merginos :} Manau ši tema yra aktuali daugumai jūsų :} Tai toliau plepam ir dalinamės savomis patirtimis :}
Papildyta:
Nusipirkau vaško šildytuvą ir nesuprantu, gal aš juo naudotis nemoku ar kas yra. Labai plaukelių daug lieka ir sunku išraut. Pakaitinu vašką apie 10 min. ir paskui tepu, ir dar taip nemažai, bet vis tiek visi neišsirauna. Nežinau net ką daryt. Jau pradedu galvot, kad pinigus į balą išmečiau... unsure.gif
Atsakyti
Sena tema

Atkeliu savo klausimą iš anos temos, gal kuri patars 4u.gif

QUOTE(BlondieToo @ 2011 06 08, 10:58)
Sveikos, reikia patarimo  blush2.gif

bikini sritį, kojas pati susitvarkau su šiltu vašku. O ką daryt su pažastimis? Pas mane ant jų yra kelios labai smulkios karputės. Rizikuot su vašku ar ir toliau braukyt tik skustuku?  4u.gif

Atsakyti
Susidubliavom, kurdamos naują temą, gal moderatorė ištrins kurią vieną.

Sena tema

O aš atkeliu savo klausimą į čia, gal kuri patars 4u.gif

QUOTE(BlondieToo @ 2011 06 08, 10:58)
Sveikos, reikia patarimo  blush2.gif

bikini sritį, kojas pati susitvarkau su šiltu vašku. O ką daryt su pažastimis? Pas mane ant jų yra kelios labai smulkios karputės. Rizikuot su vašku ar ir toliau braukyt tik skustuku?  4u.gif

Atsakyti
Jauciu pazastis depiliuoti yra skausmingiausia? ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif ar galetumete kas nors parekomenduoti gera ir nelabai brangia kosmetologe Kaune, kuri daro depiliacija cukraus pasta? Zinau, kad Kaune salonu begales, bet nesinoretu eiti pas bet ka, kad netektu nusivilti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė.Švelnytė @ 2011 06 08, 12:16)
Papildyta:
Nusipirkau vaško šildytuvą ir nesuprantu, gal aš juo naudotis nemoku ar kas yra. Labai plaukelių daug lieka ir sunku išraut. Pakaitinu vašką apie 10 min. ir paskui tepu, ir dar taip nemažai, bet vis tiek visi neišsirauna. Nežinau net ką daryt. Jau pradedu galvot, kad pinigus į balą išmečiau... unsure.gif

g.gif tai Jūs šildotės skystą karštą vašką? o prieš tai odą paruošiate?nuriebinate? kokį vašką naudojate? g.gif
Papildyta:
QUOTE(BlondieToo @ 2011 06 08, 12:39)
O aš atkeliu savo klausimą į čia, gal kuri patars  4u.gif

o tai tos karpos tik kažkurioje dalyje..juk ne per visą pažastį..tai aš tas vietas kur nėra karpučių vašku dep, o aplink karputes su pincetu wink.gif
Atsakyti
Vaškas kasetėse būna sukietėjęs, todėl reikia jį pašildyt. Nieko nedarau prieš tai. Tik paskui ištepu vašku. O kaip odą reikia paruošt? Kažką skaičiau, kad su salicilo rūgštimi... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė.Švelnytė @ 2011 06 08, 16:56)
Vaškas kasetėse būna sukietėjęs, todėl reikia jį pašildyt. Nieko nedarau prieš tai. Tik paskui ištepu vašku. O kaip odą reikia paruošt? Kažką skaičiau, kad su salicilo rūgštimi...  rolleyes.gif

tai jūs patepat vašką ir uždedat juostelę ir plėšliat, taip?
kojas geriausia su vaikiška pudra/talku prieš tai paruošti. bent aš taip darau. 4u.gif
Atsakyti
[quote=saulyteee,2011 06 08, 17:10]
kojas geriausia su vaikiška pudra/talku prieš tai paruošti. bent aš taip darau. 4u.gif

Aha, būtent taip ir darau ;D Va dabar einu pabandysiu su talku :}
Atsakyti
[quote=Agnė.Švelnytė,2011 06 08, 20:50]
[quote=saulyteee,2011 06 08, 17:10]
Aha, būtent taip ir darau ;D Va dabar einu pabandysiu su talku :}
[/quote]

kaip plešiat?ar prispaudžiat palyginant juostelę?ar užfiksuojate odą?
kažkaip man keista kad gali nieko nenuimti g.gif gal plaukai nepakankamo ilgio.. g.gif
Atsakyti
Ar gali taip būti, kad epiliatorius rauna trumpesnius plaukelius, nei galima išpešti vašku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2011 06 09, 06:42)
Ar gali taip būti, kad epiliatorius rauna trumpesnius plaukelius, nei galima išpešti vašku?  g.gif

Taip, taip ir yra. smile.gif
Atsakyti