Tai kaip suprantu pilnai kojas nudepiliuoti kasetės užtektu kokiems 2 kartams...O tai depiliavimo juosteliu kiek reiktu? Atsiprašau už tokius klausimus,bet kai pirmas kartas tai nesinori permažai nusipirkti.
QUOTE(Aurelija21 @ 2011 06 10, 18:37)
Tai kaip suprantu pilnai kojas nudepiliuoti kasetės užtektu kokiems 2 kartams...O tai depiliavimo juosteliu kiek reiktu? Atsiprašau už tokius klausimus,bet kai pirmas kartas tai nesinori permažai nusipirkti.
juosteliu tai geriau daugiau, jos eina...as tai kartais ta pacia panaudoju pora kartu, nezinau ar labai blogai darau

QUOTE(Margareta @ 2011 06 10, 19:40)
juosteliu tai geriau daugiau, jos eina...as tai kartais ta pacia panaudoju pora kartu, nezinau ar labai blogai darau

Gerai darot.

QUOTE(Margareta @ 2011 06 10, 20:40)

Tai 100 vnt užteks turbūt ilgam

O ka dar parekomenduotumet, kad plaukeliai neataugtu storesni bei greitai. naudoju vasko juosteles, bet, kad su jom man neiseina tobulai graziai nusidepiliuot
vis uztinku koki praleista ploteli
Taip pat greit gan isinaudoja jos, o ir negreit visa procedura vyksta. Bijau, naudoti tuos skustukus, nes pas mane plaukeliai nera labai tamsus bei tankus, tai nenoriu prisidirbt ir nepadaryt ju tokiais

QUOTE(saulyteee @ 2011 06 09, 00:05)
kaip plešiat?ar prispaudžiat palyginant juostelę?ar užfiksuojate odą?
kažkaip man keista kad gali nieko nenuimti
gal plaukai nepakankamo ilgio.. 
kažkaip man keista kad gali nieko nenuimti

Nuimdavo kažkiek, bet nedaug

Papildyta:
QUOTE(Aurelija21 @ 2011 06 10, 19:37)
Pati neseniai tą kasetinį vaško šildytuvą nusipirkau. Tai jau vieną tą kasetę ir baigiu išnaudot. Bet tepu aš kokius 3-4 kartus tą pačią vietą

QUOTE(Agnė.Švelnytė @ 2011 06 12, 19:09)
Dabar išbandžiau su talku daryt, tai lyg ir geriau
Pirmi blynai jau buvo
Kiti truputį per trumpi, ne visi plaukeliai vienodai auga 
Papildyta:
Pati neseniai tą kasetinį vaško šildytuvą nusipirkau. Tai jau vieną tą kasetę ir baigiu išnaudot. Bet tepu aš kokius 3-4 kartus tą pačią vietą
O juostelių, tai tikrai pirk 100 vnt. :} Labai greitai jos susinaudoja :}

Papildyta:

juosteles naudoti galima tol kol jau nebelimpa vaškas, bent man to 100vnt tikrai labai ilgam užtenka.
Kas dėl plaukučių ilgio - vieną kartą reikia pakentėti užsiauginti visus plaukučius ir tada nudepiliuoti. taip oda bus ilgiau graži, o dabar kai vieni jau ataugę kiti ne, juk ir dep.dažniau reikia

heh, turiu problemą. Tiek nuo vaško juostelių, tiek nuo skutimo peiliuku ir epiliatorių man įauginėja plaukeliai. Gal ką patarsit? nes jau nusibodo sėdėt ir su adatėle "krapštyt" tuos plaukelius
girdėjus esu, kad po ir prieš plaukelių pašalinimą įtrinti odą talku ir tai padės išvengti įauginėjimų.. ar tiesa?

QUOTE(SwissChocolate @ 2011 06 12, 21:15)
heh, turiu problemą. Tiek nuo vaško juostelių, tiek nuo skutimo peiliuku ir epiliatorių man įauginėja plaukeliai. Gal ką patarsit? nes jau nusibodo sėdėt ir su adatėle "krapštyt" tuos plaukelius
girdėjus esu, kad po ir prieš plaukelių pašalinimą įtrinti odą talku ir tai padės išvengti įauginėjimų.. ar tiesa? 

Gal greičiau pilinguoti odą ir prieš ir po depiliacijos

Toks, kurios naudojat epiliatorių gana ilgą laiką, kaip kovojat su plaukelių įauginėjimu?
aš norėčiau nusipirkti epiliatorių, bet mane labiausiai gasdina plaukelių įauginėjimas (ne koks skausmas ir pan.
) suprantu, kad reikia odą pilinguoti, bet kaip, su kuo, kiek kartų, kaip stipriai šveist?

QUOTE(Gisana @ 2011 06 13, 11:16)
Toks, kurios naudojat epiliatorių gana ilgą laiką, kaip kovojat su plaukelių įauginėjimu?
aš norėčiau nusipirkti epiliatorių, bet mane labiausiai gasdina plaukelių įauginėjimas (ne koks skausmas ir pan.
) suprantu, kad reikia odą pilinguoti, bet kaip, su kuo, kiek kartų, kaip stipriai šveist? 

gal pasirodysiu bjauri...bet merginos...tema apie depiliacija su vašku..yra tem apie epiliatorius - ten ir reikia klausti. Apie pilingą buvo kalbėta.. n+1 kartą..

Papildyta:
QUOTE(meme @ 2011 06 12, 23:02)
Gal greičiau pilinguoti odą ir prieš ir po depiliacijos
talkas kiek žinau naudojamas labiau odos nuriebalinimui prieš depiliaciją. Na jei klystu, kas nors mane pataisys 

Jungiuosi ir aš prie diskusijos. Labai aktuali tema
Ko ko, bet plaukų tai niekur netrūksta... Kartasi einu pas kosmetologes, bet man kai reikia visas kojas ir dar bikinį iš visų pusių, tai suma gaunasi nemaža
Taip, kad pati irgi turiu visokių priemonių ir skauminu kartais save, kai ūpas būna.
quote=Agnė.Švelnytė,2011 06 12, 18:09]
Dabar išbandžiau su talku daryt, tai lyg ir geriau
Pirmi blynai jau buvo
Kiti truputį per trumpi, ne visi plaukeliai vienodai auga 
Papildyta:
O juostelių, tai tikrai pirk 100 vnt. :} Labai greitai jos susinaudoja :}
[/quote]
Aš tai tavo atvejupabandyčiau tept kitom kryptim. Būna kai kuriose vietose, kad plaukeliai auga skirtingomis kryptimis.Jai nenusiplėšia du kartus užtepus, pabandyk priešinga kryptimi nuimt.
Ir juostelių užtenka ilgam, Reikia naudot tą pačią daug kartų. pati pamatysi kada jau ją reikia keist. Bet dar geresnis efektas būna, kai didenis vaško sliuoksnis ant juostelės.

quote=Agnė.Švelnytė,2011 06 12, 18:09]

Papildyta:

[/quote]
Aš tai tavo atvejupabandyčiau tept kitom kryptim. Būna kai kuriose vietose, kad plaukeliai auga skirtingomis kryptimis.Jai nenusiplėšia du kartus užtepus, pabandyk priešinga kryptimi nuimt.
Ir juostelių užtenka ilgam, Reikia naudot tą pačią daug kartų. pati pamatysi kada jau ją reikia keist. Bet dar geresnis efektas būna, kai didenis vaško sliuoksnis ant juostelės.