Neturint dviejų metų vairavimo stažo, vairuojame su klevo lapu ant galinio automobilio stiklo kairėje pusėje.
Jei žmogus, turintis dviejų metų vairavimo stažą, vairuoja automobilį nenusiėmęs/nenuklijavęs žaliojo džiaugsmo, jam galioja tokios pat taisyklės, kokios galioja ir neturinčiam stažo.
Informacija dėl pradedančiojo vairuotojo pažymėjimo keitimo.
Oficialus Regitros puslapis, kuriame skelbiama visa naujausia ir patvirtinta informacija.
Čia galima rasti paskutinę temą.
Jei žmogus, turintis dviejų metų vairavimo stažą, vairuoja automobilį nenusiėmęs/nenuklijavęs žaliojo džiaugsmo, jam galioja tokios pat taisyklės, kokios galioja ir neturinčiam stažo.
Oficialus Regitros puslapis, kuriame skelbiama visa naujausia ir patvirtinta informacija.
Aišku likimo ironija,turi teises,bet neturi su kuo važiuot,o ir ta kuri buvo sugedo.

QUOTE(zzana @ 2011 07 28, 14:54)
Nu sukuriau tema,gal nekas nepyks
tokios temos pradžios (pačio pirmo jos post'o) dar niekur nesu mačius

pasiilgau vairavimo. trūksta

QUOTE(Almost @ 2011 07 28, 15:56)
Neturint dviejų metų vairavimo stažo, vairuojame su klevo lapu ant galinio automobilio stiklo kairėje pusėje.
Nu bet del to zalio lapo buvo klausimas,laidoj ne vienas kelyje,tai kaip tik klause.Ir ten atsake,kad jei vaziuoja su klevo lapu,turintis stazo nereikia nusiklijoti,nes jis tik tur tikrinanciam pareigunui parodyti,vairuotojo pazymejima kuris parodo kiek yra stazo.Ziurejom laida kartu su mb,tai tikrai neprisigalvoju,tai va db ir neaisku istikruju,kaip yra
QUOTE(Almost @ 2011 07 28, 16:59)
O kodėl nevažiuoji?Nėra mašinos?

QUOTE(Almost @ 2011 07 28, 15:59)
tokios temos pradžios (pačio pirmo jos post'o) dar niekur nesu mačius 

Nu parasiau,nes galvoju,kas kure praeita tema(jus)pyksit,del to ir parasiau
QUOTE(adžani @ 2011 07 28, 15:00)
yra. liko kieme viena pati, vargšė..

QUOTE(zzana @ 2011 07 28, 15:00)
Nu parasiau,nes galvoju,kas kure praeita tema(jus)pyksit,del to ir parasiau

ir dar dėl klevo lapo - visgi nežinau, tiesos vienos turbūt neprieit. puikiai prisimenu ir buvau pacitavusi kažkurioj temoj laišką, kurį viena narė forumo rašė pareigūnams ir gavo atsakymą..
QUOTE(Almost @ 2011 07 28, 16:03)
yra. liko kieme viena pati, vargšė..
išvykus esu aš
būta čia dėl ko pykt. tik tvarkingai sukurt reikėtų
ir dar dėl klevo lapo - visgi nežinau, tiesos vienos turbūt neprieit. puikiai prisimenu ir buvau pacitavusi kažkurioj temoj laišką, kurį viena narė forumo rašė pareigūnams ir gavo atsakymą..

Nelabai moku kurti,tai sukurkit nauja,o ta panaikinsim

QUOTE(Almost @ 2011 07 28, 17:03)
Tu bent mašiną turi,o aš ne.

QUOTE(zzana @ 2011 07 28, 15:04)
be panikos. svarbiausią (nuolatinę) informaciją įdėjau, o daugiau gerai. tik lietuviškų raidžių reik kitą kart pavadinime. o daugiau Jums visai neblogai sekasi

QUOTE(adžani @ 2011 07 28, 15:04)
tai nuosavos aš gi irgi neturiu, važinėjau su saviškio ir su tėčio

QUOTE(adžani @ 2011 07 28, 15:58)
Aišku likimo ironija,turi teises,bet neturi su kuo važiuot,o ir ta kuri buvo sugedo. 

oh, jau ir sugedo