Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

QUOTE(agnite @ 2011 09 02, 13:03)
Nebijokite nieko  4u.gif  Tik atsargiai reikia vairuoti, pažiūrėti ir kitus - ne tik save. Nes kartais kol kitas vėpso, tavoji reakcija išgelbėja nuo susidūrimo  smile.gif

Tikrai taip,vakar taip ir buvo,gerai,kad as jau stebejau ta masina,nes numaniau,kad taip bus,tai sureagvau atitinkamai,bet ne visada juk gali visus pastebeti unsure.gif .
Atsakyti
[quote=agnite,2011 09 01, 11:01]
Pačiame kalne? Nelabai supratau tiksliai, bet jeigu pačiame tai nežinau kaip man reiktų namo grįžti biggrin.gif

Taip, paciame kalne, tiksliau vidury kalno leidziantis po desine smile.gif)) pries kelias dienas issukti is kiemo buvo paprasta, bet dbr kai masinu turbut trigubai padaugejo del mokslo metu pradzios, kosmaras! uzjauciu save biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 09 02, 13:07)
Tikrai taip,vakar taip ir buvo,gerai,kad as jau stebejau ta masina,nes numaniau,kad taip bus,tai sureagvau atitinkamai,bet ne visada juk gali visus pastebeti unsure.gif .

Na tokiu atveju tai jau viskas... Bet vis tiek kai pavyksta išvengti susidūrimo, tai nukrečia šiurpas ir toliau riedi dėkodamas kažin kam biggrin.gif Man nemaloniausia, kai su brangiomis mašinomis laksto ir atrodo tuoj brauks per šoną g.gif

QUOTE(Anzelikangell @ 2011 09 03, 14:06)

Pačiame kalne? Nelabai supratau tiksliai, bet jeigu pačiame tai nežinau kaip man reiktų namo grįžti  biggrin.gif

Taip, paciame kalne, tiksliau vidury kalno leidziantis po desine smile.gif)) pries kelias dienas issukti is kiemo buvo paprasta, bet dbr kai masinu turbut trigubai padaugejo del mokslo metu pradzios, kosmaras! uzjauciu save biggrin.gif

Nepavydžiu smile.gif O tai kaip namo grįžtat? išvažiuoti tai nieko - bet parvažiuoti .. ar ten padarytas punktyras įsukimui į kiemą? smile.gif Neatkreipiau dėmesio kažkaip... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnite: 03 rugsėjo 2011 - 15:45
QUOTE(agnite @ 2011 09 03, 16:44)
Nepavydžiu smile.gif  O tai kaip namo grįžtat? išvažiuoti tai nieko - bet parvažiuoti .. ar ten padarytas punktyras įsukimui į kiemą?  smile.gif  Neatkreipiau dėmesio kažkaip... smile.gif

Tai reikia namo važiuot tik leidžiantis nuo kalno, o ne kylant į jį. biggrin.gif:D
Atsakyti
Nevažiavau tik vieną dieną, o jaučiasi tas atitrūkimas. Šiandien važiavau kaip pirmokė. Nežinau, kakžkoks košmaras.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 09 03, 21:41)
Nevažiavau tik vieną dieną, o jaučiasi tas atitrūkimas. Šiandien važiavau kaip pirmokė. Nežinau, kakžkoks košmaras.

Nieko, būna, kad po pertraukėlės prasčiau važiuojasi, o būna, kad kaip tik geriau. smile.gif
O aš apsižiūrėjau auto skysčius. Pasirodo be antifrizo važinėju. doh.gif flirt.gif
Atsakyti
Nebijok 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ar man tiketi: 04 rugsėjo 2011 - 00:02
Tiesa, vis noriu pasakyti, kad esat didelės šaunuolės tos, kurios važinėjat naujais maršrutais.
Aš kolkas kalu tik vienu ir tuo pačiu keliu: namai-darbas-namai.
Šiandien buvo: namai-RIMI-namai.
Aš dar vis bijau...
Papildyta:
Na ir dar užmiestis-ten kažkaip gerai jaučiuosi, bet Vilniuj.......
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 09 04, 09:36)
Tiesa, vis noriu pasakyti, kad esat didelės šaunuolės tos, kurios važinėjat naujais maršrutais.
Aš kolkas kalu tik vienu ir tuo pačiu keliu: namai-darbas-namai.
Šiandien buvo: namai-RIMI-namai.
Aš dar vis bijau...
Papildyta:
Na ir dar užmiestis-ten kažkaip gerai jaučiuosi, bet Vilniuj.......

Tai normalu, nereik norėt iškart gera šokėja būt. Ir gerai kad gali užmiesty važinėt. Kai be pasirinkimo iškart į miestą važiuoji, būna daugiau streso. Aš būčiau pasidžiaugus jei būčiau galėjus ne dideliam mieste iškart važiuot.
Rytoj važiuosiu nauju maršrutu, bet daug kartų mikrium esu ten važiavus, o daug kitų kelių irgi su instruktorium apvažinėta tai kažkaip smagiau važiuot ten, kur jau esu važiavus. smile.gif Dar egzamino maršrutu rytoj varysiu. biggrin.gif
Atsakyti
kaip vis tik gera jus skaityti, kad ir nebevairuoju hihihi.gif prisiminiau, kaip teko priverstinai ilgą distanciją vienai važiuot - mb paliko servise mašiną, reikėjo skubiai tvarkyt, tai nuvežė į darbo pabaigą ir leido palikt, sakė nuo ryto pradės tvarkyt ir pabaigs tuomet tą dieną. nu ir ką daryt - mb kitą dieną į darbą, autobusų nebėr (jis iš kito miesto buvo), aš tik už telefono, tėčiui aiškint, kad yra reikalas. nu ir davai - vežu. pirmyn tai dar nieko, su mb važiavau, o atgal kaip baisu buvo, tai ir užspausdavau pamenu netyčia, ir muziką belekokiu garsu užsileidau, kad nebūtų baisu. bet grįžau namo ir visa savim patenkinta jaučiaus bigsmile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti