Įkraunama...
Įkraunama...

Portugalija, Gibraltaras 2011

Sveiki keliautojai mirksiukas.gif

Neseniai grįžau iš nuostabios šalies, kurią labai norejau aplankyti smile.gif Esu dėkinga šiam forumui, nes čia esanti info padėjo susiplanuoti nepakartojamą kelionę wub.gif Taigi norėdama atsidėkoti, bandysiu ir aš pasidalinti info, įspudžiais ir vaizdais smile.gif Tikiuosi kažkam tai bus naudinga ax.gif Žiūriu senokai jau buvo fotoreportažas apie Portugaliją, tai bandom keliauti ten, kur baigiasi žemė....
user posted image

Atsakyti
Tiesa, čia buvo mūsų povestuvinė kelionė wub.gif wub.gif ...... į kurią leidomės su liudininkais bigsmile.gif

Birželio 27 - 1 diena
Skrendame su Ryanair, bilietus pirkome per atvaziuoju.lt. Jie puikiai viską už mus padarė (surado bilietus norimai datai, nupirko, atsiuntė boarding pas'us), kadangi kaip suprantat prieš vestuves ir taip buvo ką veikti biggrin.gif Taigi kylame 10val ryto be jokių nesklandumų smile.gif
user posted image

user posted image

Tarpinis orouostas - Brėmenas Vokietijoje. Persėdimo laukėme štai tokiame parkelyje:

user posted image

Leidžiamės Faro apie 17val. Iš ten tiesiai į auto nuomos punktą GUERIN. Nuomavom per bookingcar.com. Man patiko tai, kad jie vieninteliai leido auto paimt vienoj vietoj, o grąžint kitoj ir nebuvo jokių papildomų mokesčių už tai,už antrą vairuotoją ir už važiavimą į Ispaniją thumbup.gif Ir visa tai kainavo 384 eurus 16 dienų - Fiat punto dyzeliukas, naujas, pralėkęs tik 2000km thumbup.gif

user posted image

Sutvarkę formalumus su vėjeliu lekiam tiesiai į Seviliją nakvynės, iš kur keliausim stebėt Afrikos mirksiukas.gif wub.gif

user posted image

Įvažiuojam į Ispaniją

user posted image

Į viešbutį "Isla Cartuja" atvykstame apie 22val. 4 žvaigždutės, taigi ir kaina atitinkama - 49 eurai kambarys. Rezervavus buvau iš anksto 2 naktims. Dabar pagalvoju ir kokio velnio tokį brangų ėmėm g.gif doh.gif Paskui patys juokėmės, kad pradėję nuo 4* nusileidom iki student house... biggrin.gif Bet apie tai vėliau ax.gif
Štai kambarys:

user posted image

user posted image

Dar išlėkėm į miestą trumpam apsipirkt, grįžę pasidalinom dienos įspudžiais apie 2 nakties griūname į minkštus patalus smile.gif Ryt laukia Gibraltaras!
Atsakyti
Labai malonu vėl pamatyti pasakojimą apie Portugaliją - tai viena iš mūsų šeimos svajonių wub.gif blush2.gif , bus proga dar parinkti informacijos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai laukiu kas toliau... 4u.gif , jau tema favorituose, noriu vaikam kažkurią vasarą parodyt tikras bezdžiones gibraltare smile.gif
Atsakyti
2 diena - Gibraltaras

Gerai išsimiegoję išvykstame į Gibraltarą. Lauke labai karšta, bet gelbėja tai, kad saulutė slepiasi po debesimis smile.gif

user posted image

user posted image

Einame į ten esančius urvus:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Sutikom ir uolos gyventojus smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Vat šiuos laiptus jos saugojo ir niekaip nepavyko užlipti į viršų..Jaučiu kažką gražaus praleidom..
Ir bezdžionės nebuvo įkyrios ir nelindo prie mūsų, kaip buvau prisiskaičius, kad saugot daiktus reik ir t.t. Bet patiko jos mums
Tuneliai uoloje:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Matosi lėktuvų pakilimo takas

user posted image

Tolumoj Afrika
user posted image

Neskubėdami prabuvom ten iki vakaro ir atgal į Seviliją grįžome apie 11val. vakaro. Ryt jau tiesiu taikymu į Portugaliją prie vandenyno, kuriame maudysiuos pirmąjį kartą wub.gif wub.gif
Papildyta:

QUOTE(Sarlatane77 @ 2011 07 31, 17:43)
Labai laukiu kas toliau... 4u.gif  , jau tema favorituose, noriu vaikam kažkurią vasarą parodyt tikras bezdžiones gibraltare  smile.gif

4u.gif Man tos bezdžionės irgi paliko didelį įspūdį wub.gif Ilgai mes ten jas stebėjom biggrin.gif Ypač tie jų vaikučiai faini, tiek daug jų ten buvo..
Atsakyti
Nuotraukos fantastiškos, ypač su bezdžionėlėmis thumbup.gif Laukiu tęsinio smile.gif
Atsakyti
Puiki pradžia. Aš taip pat lauksiu tęsinio. Gibraltaras numatytas tolimoje ateityje. Informaciją pradėsiu rinkti jau dabar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akcent: 31 liepos 2011 - 20:04
Labai gražu wub.gif O jau tos beždžionėlės - labai norėtųsi kada nors gyvenime jas pamatyti gyvai wub.gif wub.gif wub.gif Su didžiausiu malonumu prisijungiu prie laukiančiųjų tęsinio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2011 07 31, 19:49)
Nuotraukos fantastiškos, ypač su bezdžionėlėmis  thumbup.gif  Laukiu tęsinio  smile.gif

QUOTE(akcent @ 2011 07 31, 19:59)
Puiki pradžia. Aš taip pat lauksiu tęsinio. Gibraltaras numatytas tolimoje ateityje. Informaciją pradėsiu rinkti jau dabar biggrin.gif

QUOTE(ARDUTE @ 2011 08 02, 05:11)
Labai gražu wub.gif O jau tos beždžionėlės - labai norėtųsi kada nors gyvenime jas pamatyti gyvai wub.gif  wub.gif  wub.gif Su didžiausiu malonumu prisijungiu prie laukiančiųjų tęsinio mirksiukas.gif

Malonu, kad kažkas skaito 4u.gif Bezdžionėles ir aš svajojau pamatyti thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
3 diena - Sevilija - Portimao

Ši diena skirta pasivaikščioti po Seviliją ir vakare nukeliauti į iš anksto rezervuotą viešbutuką prie vandenyno wub.gif
Šioje kelionėje niekur nelėkėme, visuose lankytinuose objektuose praleisdavom nemažai laiko smile.gif Kadangi keliavome su draugais taip jau ir gavosi, reikia taikytis ax.gif Na ir MB patiko neskubant vaikštinėti, tik man vis tas tempas atrodė per lėtas biggrin.gif biggrin.gif Aš pripratus kuo daugiau pamatyt ir greit vaikščiot biggrin.gif To pasekoje aišku aplankėme ne viską ką buvau suplanavus, bet ir nesigailiu, nes pamatyta tikrai daug!O visų grožybių vistiek neįmanoma ir per 16 dienelių aplėkti smile.gif
Taigi gerai išsimiegoję apie 11val. išjudam į centrą. Pirmas sustojimas - bulių arena.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Toliau pasistatome mašiniuką aikštelėj prie Marios Luizos parko
Parkingas pigus, 2val - 2eurai. Vyrukas sėdi ir renka pinigus. Aišku grįžome gal po 4val. ar net vėliau, bet primokėt nereikėjo thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kaip ir visur kitur, parkelyje užtrukom ilgai biggrin.gif Atsigaivinom prie fontano, smagiai pabraidžiojom thumbup.gif
Atsakyti
Kitas mūsų tikslas - Sevilijos katedra
Asmeniškai man kažkokio labai didelio įspudžio ji nepadarė, kaip rašoma blush2.gif blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Giralda bokštas

user posted image

Karštis žinoma nerealus, tai vienoj kavinukėj atradom žiauriai skanią frappe kavą thumbup.gif thumbup.gif Skonis dieviškas, atgaiva kūnui ir sielai bigsmile.gif lotuliukas.gif
Kad ir kaip liūdna, eidami toliau dar užsinorėjom šio gėrio, bet niekur tokios pat neberadome verysad.gif Buvo ir ice coffe ir visokių kitokių, bet jos kitokios. Portugalijoj gėrėm coffe zero, irgi labai liux, bet ne tas pat kaip frappe ax.gif
Dar keletas Sevilijos vaizdelių:

user posted image

user posted image

Atėjom iki Alkazarų rūmų, tačiau draugiškai nutarėm neiti į vidų dėl laiko stokos ir nuovargio smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti