jetau kaip grazu
o kad pinigais is dangaus lytu, tai keliauciau keliauciau ir dar karta keliauciau
Laukiu ir aš tęsinio. Vaizdai fantastiški.
O dar labai įdomu, ką patartumėte imtis su savimi, ko neprireikė.
Kaip lankytinų vietų kainos, kur geriau maitintis ir pan.
jetus! dar abejoji, ar kas nors skaito?!
ŽINOMA!
fantastiški vaizdai, belieka mėgautis..ką čia komentuosi labai
laukiam tęsinio.
laukiam tęsinio.
QUOTE(Thea! @ 2011 08 03, 13:26)
QUOTE(vaivaj @ 2011 08 03, 23:08)
Laukiu ir aš tęsinio. Vaizdai fantastiški.
Na mums lyg ir visko prireikė ką ėmėm
QUOTE(Eglytia @ 2011 08 04, 14:28)
jetus! dar abejoji, ar kas nors skaito?!
ŽINOMA!
fantastiški vaizdai, belieka mėgautis..ką čia komentuosi labai
laukiam tęsinio.
laukiam tęsinio.
Ačiū
Tęsinys bus!
QUOTE(Stella7 @ 2011 08 03, 11:49)
Sakiau, kad tokia kelionė gal bus tolimoj ateity, nu bet jūsų fotoreportažas ir ši nuotrauka. Pradedu giliai abejoti, ar kelsim ją į tolimą ateitį. Tikriausiai planuosiu stipriai jau kitai vasarai.
Ech...
Gal galėtumėte man į paštą atsiųsti šią foto, noriu ant kompiuterio ekrano užsidėti. Likau sužavėta
QUOTE(akcent @ 2011 08 05, 11:18)
Sakiau, kad tokia kelionė gal bus tolimoj ateity, nu bet jūsų fotoreportažas ir ši nuotrauka. Pradedu giliai abejoti, ar kelsim ją į tolimą ateitį. Tikriausiai planuosiu stipriai jau kitai vasarai.
Ech...
Gal galėtumėte man į paštą atsiųsti šią foto, noriu ant kompiuterio ekrano užsidėti. Likau sužavėta
Ech...
Teko atidėti norvegiją tolimesnei ateičiai
Galiu žinoma, kokiu adresu siųsti
Laukite tęsinio, šiomis dienomis nebuvo galimybės, ryt jau tikiuosi prisėsti
5 diena: Portimao - Pera
Kas buvo portugalijoj, tai žino, kad maisto porcijos didžiulės
Tai po sočių pietų vis kildavo tas pat klausimas - ir kodėl neėmėm vienos porcijos per pusę
Bet ir vėl kitus kartus imdavom atskirai bijodami, kad bus mažai
Gal ir nėra tai blogai, nes daug vaikščiojom ir grįžom namo visgi svorio nepriaugę
Taigi sotaus valgymo pasekoje sugalvojom, kad rytais reik pabėgioti krosiuką palei vandenyną ir jame išsimaudyti
Mintis buvo fantastiška, nes taip pradėti rytą labai patiko
Aišku ryte atsikelti prieš 9 atrodė misija neįmanoma
Ir vis kirbėdavo mintis gal neiti, bet džiugu, kad išeidavom. Ši puiki tradicijakaip bebūtų gaila tęsėsi tik 4 dieneles..
Šis rytas taip šauniai ir prasidėjo, grįžom išsišiepę iki ausų
Ir po 10val, kaip visada einame pusryčiauti į viešbučio kavinę. Pusryčiai visur būna nuo 7.30 iki 10.30, tai mes visad beveik paskutiniai išeidavom
Kelias valandėles pasideginę paplūdimyje vykstame į jau pamėgtą prekybos centrą pietauti
Ten vidutiniškai išleisdavom apie 6 eurus žmogui. Tuomet MB dar apsiprekino parduotuvėse ir iškeliaujam link Peros į smėlio skulptūrų fiesą
Kuri būna kasmet nuo balandžio pabaios iki spalio pabaigos. Prisižiūrėjus forumo narės Ingel prikeltų foto, labai norėjau ir aš čia pabuvoti
Ir štai mes jau čia
Aišku oras pasivaikščiojimui ne pats geriausias, nes saulutė kepina kaip turi būt
Tai manau ir sutrumpino mūsų buvimo laiką čia
Įėjimas 8 eurai. Praleidome čia virš geros valandos:

Papildyta:

Kas buvo portugalijoj, tai žino, kad maisto porcijos didžiulės
Taigi sotaus valgymo pasekoje sugalvojom, kad rytais reik pabėgioti krosiuką palei vandenyną ir jame išsimaudyti
Šis rytas taip šauniai ir prasidėjo, grįžom išsišiepę iki ausų
Kelias valandėles pasideginę paplūdimyje vykstame į jau pamėgtą prekybos centrą pietauti
Papildyta:
Kaip minėjau gan greit apeinam šį nuostabų parką, kad pabaigoj aš net aikteliu - ką jau viskas?
Mano draugams dėka karščio jau per akis ir kiek apėjom, o man vis negana
Kažkodėl buvau susidarius nuomonę, kad parkas bus didesnis
Taigi viena dar kartelį aplekiu tą parką, kad įamžint daugiau šių grožybių

Na dabar jau ramia sąžine galiu palikti šį parką
Grįžę namučio sprendžiame nakvynės klausimą, nes šiame viešbutuke laukia paskutinė naktelė..Dėl įdomumo pasiklausiam registratūroj kiek kainuotų prasitęst kelias dienas čia, bet kaip ir įtarėm atsakymas netenkina, su nuolaida 75 eurai kambarys
Vakare išeinam pasivaikščioti po miestuką ir sugalvojam nueiti pažiūrėti į tą rezervuotą viešbutuką rytojui
Ryt laukia dar viena išvyka, spėkit kur
Super
Stella7, foto nerealios!
Stella7, foto nerealios!
[quote=Arturas15,2011 08 02, 21:21]
...... kitų metų svajonė - įmerkti kojas į Atlanto vandenyną. Kur tai daryti: Portugalijoje, Ispanijoje, Prancūzijoje?
Gal visose?
Kaip keliauti?
..................
sveiki, ligoniai
vėl geeeeeeras reportažas
užsukau netyčia po vyro išreikšto noro( kaip ir Arturas15) pradejau skaitinet, kad galėčiau vyrui pateikt daaaaaaug galimu variantu
super reportažas,laukiam tęsinio
...... kitų metų svajonė - įmerkti kojas į Atlanto vandenyną. Kur tai daryti: Portugalijoje, Ispanijoje, Prancūzijoje?
sveiki, ligoniai
super reportažas,laukiam tęsinio
Mmmm kaip gaila, kad nepasiekem Gibraltaro