Įkraunama...
Įkraunama...

Portugalija, Gibraltaras 2011

jetau kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif o kad pinigais is dangaus lytu, tai keliauciau keliauciau ir dar karta keliauciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Laukiu ir aš tęsinio. Vaizdai fantastiški.

O dar labai įdomu, ką patartumėte imtis su savimi, ko neprireikė.
Kaip lankytinų vietų kainos, kur geriau maitintis ir pan.

Atsakyti
jetus! dar abejoji, ar kas nors skaito?! doh.gif ŽINOMA! bigsmile.gif fantastiški vaizdai, belieka mėgautis..ką čia komentuosi labai biggrin.gif
laukiam tęsinio.
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2011 08 03, 13:26)
o kad pinigais is dangaus lytu, tai keliauciau keliauciau ir dar karta keliauciau lotuliukas.gif

4u.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Kelionės veža thumbup.gif

QUOTE(vaivaj @ 2011 08 03, 23:08)
Laukiu ir aš tęsinio. Vaizdai fantastiški.

O dar labai įdomu, ką patartumėte imtis su savimi, ko neprireikė.
Kaip lankytinų vietų kainos, kur geriau maitintis ir pan.

4u.gif
Na mums lyg ir visko prireikė ką ėmėm smile.gif Ir dar trūko - RŪBŲ biggrin.gif Tai vieną vakarą teko skalbtis biggrin.gif Buvo kaip tik terasoj virvės kur padžiauti ir pakabų pakankamai, tai pasinaudojom proga thumbup.gif Lankytinų vietų kainas parašysiu eigoj smile.gif Ir kur valgėm taip pat mirksiukas.gif Pusryčiai viešbutyje, pietūs kur nors kavinėje, o vakarui dažniausiai iš LIDL arba CONTINENTE pirkdavom. Lidl labai pigių alyvuogių buvo, tai labai daug jų prisivalgėm smile.gif

QUOTE(Eglytia @ 2011 08 04, 14:28)
jetus! dar abejoji, ar kas nors skaito?! doh.gif ŽINOMA! bigsmile.gif fantastiški vaizdai, belieka mėgautis..ką čia komentuosi labai biggrin.gif
laukiam tęsinio.

Ačiū 4u.gif

Tęsinys bus! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella7 @ 2011 08 03, 11:49)

Sakiau, kad tokia kelionė gal bus tolimoj ateity, nu bet jūsų fotoreportažas ir ši nuotrauka. Pradedu giliai abejoti, ar kelsim ją į tolimą ateitį. Tikriausiai planuosiu stipriai jau kitai vasarai.
Ech... karsta.gif
Gal galėtumėte man į paštą atsiųsti šią foto, noriu ant kompiuterio ekrano užsidėti. Likau sužavėta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2011 08 05, 11:18)
Sakiau, kad tokia kelionė gal bus tolimoj ateity, nu bet jūsų fotoreportažas ir ši nuotrauka. Pradedu giliai abejoti, ar kelsim ją į tolimą ateitį. Tikriausiai planuosiu stipriai jau kitai vasarai.
Ech... karsta.gif
Gal galėtumėte man į paštą atsiųsti šią foto, noriu ant kompiuterio ekrano užsidėti. Likau sužavėta blush2.gif

thumbup.gif Planuok aišku mirksiukas.gif Aš svajojau labai apie norvegiją prieš pora metų, bet kai MB grįžo iš komandiruotės portugalijoje, sakau ir aš laaabai noriu ten!!!! smile.gif
Teko atidėti norvegiją tolimesnei ateičiai doh.gif Ech...
Galiu žinoma, kokiu adresu siųsti smile.gif ?

Laukite tęsinio, šiomis dienomis nebuvo galimybės, ryt jau tikiuosi prisėsti ax.gif
Atsakyti
5 diena: Portimao - Pera

Kas buvo portugalijoj, tai žino, kad maisto porcijos didžiulės smile.gif Tai po sočių pietų vis kildavo tas pat klausimas - ir kodėl neėmėm vienos porcijos per pusę biggrin.gif Bet ir vėl kitus kartus imdavom atskirai bijodami, kad bus mažai biggrin.gif Gal ir nėra tai blogai, nes daug vaikščiojom ir grįžom namo visgi svorio nepriaugę thumbup.gif
Taigi sotaus valgymo pasekoje sugalvojom, kad rytais reik pabėgioti krosiuką palei vandenyną ir jame išsimaudyti thumbup.gif wub.gif Mintis buvo fantastiška, nes taip pradėti rytą labai patiko wub.gif Aišku ryte atsikelti prieš 9 atrodė misija neįmanoma lotuliukas.gif Ir vis kirbėdavo mintis gal neiti, bet džiugu, kad išeidavom. Ši puiki tradicijakaip bebūtų gaila tęsėsi tik 4 dieneles..
Šis rytas taip šauniai ir prasidėjo, grįžom išsišiepę iki ausų lotuliukas.gif Ir po 10val, kaip visada einame pusryčiauti į viešbučio kavinę. Pusryčiai visur būna nuo 7.30 iki 10.30, tai mes visad beveik paskutiniai išeidavom smile.gif
Kelias valandėles pasideginę paplūdimyje vykstame į jau pamėgtą prekybos centrą pietauti smile.gif Ten vidutiniškai išleisdavom apie 6 eurus žmogui. Tuomet MB dar apsiprekino parduotuvėse ir iškeliaujam link Peros į smėlio skulptūrų fiesą thumbup.gif Kuri būna kasmet nuo balandžio pabaios iki spalio pabaigos. Prisižiūrėjus forumo narės Ingel prikeltų foto, labai norėjau ir aš čia pabuvoti smile.gif Ir štai mes jau čia thumbup.gif Aišku oras pasivaikščiojimui ne pats geriausias, nes saulutė kepina kaip turi būt ax.gif Tai manau ir sutrumpino mūsų buvimo laiką čia verysad.gif Įėjimas 8 eurai. Praleidome čia virš geros valandos:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaip minėjau gan greit apeinam šį nuostabų parką, kad pabaigoj aš net aikteliu - ką jau viskas? mad.gif Mano draugams dėka karščio jau per akis ir kiek apėjom, o man vis negana biggrin.gif Kažkodėl buvau susidarius nuomonę, kad parkas bus didesnis biggrin.gif Taigi viena dar kartelį aplekiu tą parką, kad įamžint daugiau šių grožybių lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Na dabar jau ramia sąžine galiu palikti šį parką lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Grįžę namučio sprendžiame nakvynės klausimą, nes šiame viešbutuke laukia paskutinė naktelė..Dėl įdomumo pasiklausiam registratūroj kiek kainuotų prasitęst kelias dienas čia, bet kaip ir įtarėm atsakymas netenkina, su nuolaida 75 eurai kambarys doh.gif Jau nusprendėm, kad norim likti Portimao dar porai naktų, nes čia mums patinka ir dar ne viskas apžiūrėta, ką suplanavau mirksiukas.gif Taigi internetu surandam viešbutuką toje pačioje gatvėje už 45 eurus su pusryčiais ir nieko nelaukę rezervuojam jį! Nereiks niekur važiuoti thumbup.gif
Vakare išeinam pasivaikščioti po miestuką ir sugalvojam nueiti pažiūrėti į tą rezervuotą viešbutuką rytojui smile.gif Ir ką jūs galvojat, o jis įsikūręs triukšmingoje gatvės dalyje doh.gif doh.gif Aplink vien naktiniai klubai doh.gif Užeinam vidun, prisistatom ir paprašom, kad paskirtų mums kambarius su langais į kitą pusę nei ši gatvė smile.gif Administratorius sutinka thumbup.gif Tai patenkinti išeinam ir traukiam pasivaikščiot link švyturio smile.gif

user posted image

user posted image

Ryt laukia dar viena išvyka, spėkit kur mirksiukas.gif ax.gif

Atsakyti
Super 4u.gif
Stella7, foto nerealios! thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Arturas15,2011 08 02, 21:21]
...... kitų metų svajonė - įmerkti kojas į Atlanto vandenyną. Kur tai daryti: Portugalijoje, Ispanijoje, Prancūzijoje? g.gif Gal visose? g.gif g.gif Kaip keliauti? g.gif g.gif g.gif ..................

sveiki, ligoniai mirksiukas.gif vėl geeeeeeras reportažas doh.gif užsukau netyčia po vyro išreikšto noro( kaip ir Arturas15) pradejau skaitinet, kad galėčiau vyrui pateikt daaaaaaug galimu variantu biggrin.gif
super reportažas,laukiam tęsinio mirksiukas.gif
Atsakyti
Mmmm kaip gaila, kad nepasiekem Gibraltaro ax.gif
Atsakyti