Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunųjų tėvelių rūbai

Niu tokios temos lyg ir nera, nebent kur labai pasislepus, kad man jos nerodo tongue.gif
visuose interneto saituose salia jauuju ir pamergiu visada siulomas pasirinkimas mamu rubu, o kuo rengsis jusu mamos. As kartais vis issaugau koki derineli savo mamai, o jus?
Papildyta:
svarkelis
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Mano mama arba siusis arba nuomosis.Vienam salone sake pagal ja pasius kokio nores modelio,sumokes 200lt ,taciau paskui salonas ta ruba pasiims.Tai gal antras variantas geresnis.Siutis brangiai iseina, geros medziagos metras 100lt iseina. verysad.gif Jei turetu kur ta ruba dar panaudoti veliau tai negaila butu siutis,taciau kaip vienam kartui...tikrai ne racionalu...
Atsakyti
Mano mama tai siųsis pas siuvėją, aš jai vis išsaugodavau, kaip ir Mike, kokio rūbelio modelį, taip ji ir išsirinko smile.gif
Atsakyti
mano mama tai jau prase, kad kai grisiu kada pas ja, kad padeciau jai isrinkti koki grazu kostiumeli.. mano mama gal biski senamadiska, bet ne vieno rubelio ryskiai nepriversciau apsirengti is tu kur pasiule Mike, o gal reiks pabandyt ikalbet ka nors idomaus nusipirkt.. 4u.gif
Atsakyti
man ta is maikes ikeltu pati pirmoji patiko labai!

na mano mama bandys kazka pirktis...
jai norisi kad kazkas butu su svarkeliu..gal tokiu trumpuciu..triju ketvirciu rankoviu..nes tada po apacia galetu buti koks nors gorsetas ir sijonas ar kelnes...kad ir paskui galetu prisiderint kur..o be to mano mama su kelnem geriau atrodo nei su sijonais!
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 03 13, 13:13)
man ta is maikes ikeltu pati pirmoji patiko labai!

na mano mama bandys kazka pirktis...
jai norisi kad kazkas butu su svarkeliu..gal tokiu trumpuciu..triju ketvirciu rankoviu..nes tada po apacia galetu buti koks nors gorsetas ir sijonas ar kelnes...kad ir paskui galetu prisiderint kur..o be to mano mama su kelnem geriau atrodo nei su sijonais!

Tai zinok tavo salone (kur savo sukne nuomuojies) tavo mamai tikrai tures ka pasiulyt.Buvau jame ir mums su mama labai patiko.Jame ji ir siusis.Kadangi jie tik buvo neseniai atsidare,tai turejo tik viena mano mamai kostiumeli:suknele trumpom ir svarkelis tikrai thumbup.gif ...Visiskai ne toks kaip korsetas ir sijonas.tik vat spalva aukso jai netiko.
Atsakyti
Mamo mamyte irgi nori kazka grazaus nusipirkti. Ir tik ne ilga silkine iki zemes suknele. Man ir paciai kazkaip tokios labai sendina moteri... Zinau, kad noretu kazko panasaus kaip Mike ikele - ta nuotrauka, kur geleta suknele ir vienspalvis svarkelis, tik ne visa matosi smile.gif

Tik Mike, musu mamos po vestuviu bus uosves, o ne anytos ax.gif
Atsakyti
Ir as suku galva kaip mama papuosti g.gif ji nenori nieko su nuogu virsum,bet ir svarkeliai ja labai sukausto nes ji tokia maziuke(1.55m) ir biski apvalute :rolleyes:tai vat ir nezinau koks modeliukas ja vizualiai pakeltu ir atrodytu moteriskai bet ne bobiskai
Atsakyti
QUOTE(Geliuke @ 2006 03 13, 14:10)
Tik Mike, musu mamos po vestuviu bus uosves, o ne anytos  ax.gif

zinau, bet man anyta graziau skamba blush-anim-cl.gif o esme visi vistiek supranta...

nors musu anyteles irgi reiktu kazkuo aprengti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(belisime @ 2006 03 13, 14:55)
Tai zinok tavo salone (kur savo sukne nuomuojies) tavo mamai tikrai tures ka pasiulyt.Buvau jame ir mums su mama labai patiko.Jame ji ir siusis.Kadangi jie tik buvo neseniai atsidare,tai turejo tik viena mano mamai kostiumeli:suknele trumpom ir svarkelis tikrai  thumbup.gif ...Visiskai ne toks kaip korsetas ir sijonas.tik vat spalva aukso jai netiko.

buvo mano mama ten uzejus..bet esme ta kad ji nori pirkt o ne nomuot..na blogiausiu atveju isinomuos jei ka..
bet jai suknu rast ka nors nomuot nes ji nera didiele, gal 164 ir sveria 55kg. Jaunatviskai atrodo, o nuomos salonuose tokios ismieros rubu nera vyresnems moterims..arba labai nedaug...
Atsakyti
Na tada tegul i Vilniu vaziuoja paieskot. Maciau musu mamos tikrai neblogu pati bet kainos doh.gif
As tai kaune graziu medziagu parduotuve zinau savanoriuose uz Vokes .Ten sako visokiu medziagu kaip giucci priveza...Tikrai grazios,bet...100lt metras.
Atsakyti
QUOTE(belisime @ 2006 03 13, 17:42)
Na tada tegul i Vilniu vaziuoja paieskot. Maciau musu mamos tikrai neblogu pati bet kainos doh.gif
As tai kaune graziu medziagu parduotuve zinau savanoriuose uz Vokes .Ten sako visokiu medziagu kaip giucci priveza...Tikrai grazios,bet...100lt metras.

na manau ras ka nors! na manau iki 800lt tikrai ka nors ras!
Atsakyti