Šitą išsirinko mano mama tik siutis ją žada iš šilko audinio

Drąsesnėms mamoms ir anytoms

įkeliu foto kaip mano mama atrodė, nors pagrinde matosi tik suknelės viršus, bet man buvo gražu
QUOTE(Bagyriuke @ 2006 03 15, 15:31)
įkeliu foto kaip mano mama atrodė, nors pagrinde matosi tik suknelės viršus, bet man buvo gražu
kokia jaunatviska mama,

puokštė mano, ji tik laikė ją, na o mama tikrai jaunatviška (vidumi)

QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 10, 16:54)
Niu tokios temos lyg ir nera, nebent kur labai pasislepus, kad man jos nerodo
visuose interneto saituose salia jauuju ir pamergiu visada siulomas pasirinkimas mamu rubu, o kuo rengsis jusu mamos. As kartais vis issaugau koki derineli savo mamai, o jus?
Papildyta:
svarkelis

visuose interneto saituose salia jauuju ir pamergiu visada siulomas pasirinkimas mamu rubu, o kuo rengsis jusu mamos. As kartais vis issaugau koki derineli savo mamai, o jus?
Papildyta:
svarkelis

mike is kurio puslapio ta pirma suknele su svarkeliu? gal kokiam parduotuves? labai man ir mamai patiko
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 10, 15:54)
Kaip dailu

QUOTE(krista# @ 2006 03 16, 20:24)
mike is kurio puslapio ta pirma suknele su svarkeliu? gal kokiam parduotuves? labai man ir mamai patiko
Ir as akis pakabinau, gaila, mano mamytes dydzio turbut nebutu, o jei ir butu, jau vaizdas butu kitoks

o mano mamai patiktu kazkas dar tokio kaip sitoj nuotraukoje DESINEJE: tokia prilgiento liemenio bliuze..ir tokios placios kelnes/sijonas (nors nuotraukoje gal ten sijonas)