Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Lachesė @ 2011 09 18, 22:01)
irgi baltai! YRa daug pavyzdžių nete, labai gražiai atrodo.
mūsų atveju irgi ilgai buvo diskutuojama apie plytų palikimą ir dažymą, bet nusprendėm nepalikti. Pavydžiu jums šiek tiek, kad turėsit plytų sieną...

o kodel jus atsisaket plytu?
sakot baltai? vyras nelabai gerai ziuri i visiskai viska balta, jis labiau noretu raudonos, arba bandyti "atkurti" raudonu plytu siena,is pradziu nudazant raudonai, pakui baltai, ir trinti su svitriniu popierium, kad tarpais pro balta spalva islystu raudona.

Taip,plytu siena pas mumis bus smile.gif + viskas (lubos ir sienos) medines, tai turetu buti labai jauku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 18 rugsėjo 2011 - 21:22
kaip ir zadejau, dedu buto nuotraukas. dar vienas kambarys tuscias, tad foto nedejau. aisku, dar truksta akcentu, kurie pagyvintu bendra vaizda, bet viskas su laiku smile.gif

virtuve sujungta kartu su svetaine
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

miegamasis. jau nusiziurejau reikiamos spalvos uztiesala lovai.
user posted image

vonia
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 18, 20:57)
sveikos ax.gif

gal galetumete patarti, kokia spalva dazyti plytu siena, kai trys sienos ir lubos bus baltos rolleyes.gif originalios spalvos jau nebera, pirkom, o dazyta ten bet kiek sluoksniu ir bet kokiom spalvom doh.gif

jei nenorit dar vienos baltos sienos, as bandzyciau atkurti plytu siena, galima juk nuimti dazu sluoksnius...

QUOTE(Sky_diver @ 2011 09 18, 22:26)
kaip ir zadejau, dedu buto nuotraukas. dar vienas kambarys tuscias, tad foto nedejau. aisku, dar truksta akcentu, kurie pagyvintu bendra vaizda, bet viskas su laiku smile.gif

balta virtuve wub.gif ar gerai valosi? o kur apsigyvenusi orkaite?

vonia kokia sauleta wub.gif

miegamajam patiko tapetai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 09 18, 23:45)
balta virtuve  wub.gif  ar gerai valosi? o kur apsigyvenusi orkaite?

vonia kokia sauleta  wub.gif

miegamajam patiko tapetai  bigsmile.gif

taip taip, balta blizgi virtuve wub.gif valosi super gerai, nesimato jokiu pirstu anstpaudu. kad ir kaip butu keista, bet matine daug labiau pirstuojasi nei blizgi. orkaite yra, ten, kur ranksluostukas pakabintas. taip pat balta, kaip ir kaitlente bei kriaukle.

nuotraukoje nesimato tapetu grozio, gal pavyks juos is arciau nufotkinti, nes tie medziai yra blizgus. ir siaip foto su telefonu tokios blankokos unsure.gif
Atsakyti
Atsisakėm nes tokią sieną, mano priekabiam požiūriui, paversti dažoma reikia be galo daug laiko. Kažkam kitam nepatikėčiau, o patys pamėginom(dviese), tai per vieną dieną padarėm dešimtadalį. Jeigu dirbčiau viena (MB negali kasdien) tai į namus įsikelčiau + dar po mėnesio... Ir savo rankelių pagailo...

http://public.fotki....i/p9147559.html

O jūsų siena jeigu raudonų plytų, tai turėtų būti super atkūrus ją, nors man labai gražu balta. Tiesiog googl įveskite "white brick interior".

Sky_diver, mm kaip man gražu balta virtuvė su šviesiu stalviršiu wub.gif wub.gif wub.gif ar orkaitė boch?
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2011 09 18, 23:26)

Aš irgi jungiuosi prie pagyrų baltai virtuvei 4u.gif
(išvis, mano svajonė balti namai.... wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2011 09 19, 04:13)
taip taip, balta blizgi virtuve  wub.gif  valosi super gerai, nesimato jokiu pirstu anstpaudu. kad ir kaip butu keista, bet matine daug labiau pirstuojasi nei blizgi.

drinks_cheers.gif as tik uz balta. wub.gif

Tikrai sauniai susitvarkete, man miegamojo tapetai taip pat patiko, isivaizduoju, kad realiai viskas dar graziau. Labai patiko, kad langu nemazai. thumbup.gif
Atsakyti

Kas čia per gėlė vonioje? Į kur orientuotas langas (rytai, vakarai, pietūs?), ar gerai auga?
Atsakyti
Sky diver, mano svajonė - langas vonioje bigsmile.gif, virtuvės blizgesys kaip įdomiai atrodo bigsmile.gif , gaila, kad nekokybiškos nuotraukos, norisi visko tikras spalvas pamatyt, nes dabar kaip ežiukas rūke jaučiuos žiūrėdama biggrin.gif

Lachese, laukiu, kai tavo namai jau ims įgaut vaizdą ax.gif ir pasirodysi, tikiu, kad bus jauku ir netrūks originalių detalių rolleyes.gif.
Atsakyti

viskas labai super, tik va vonioj noretusi lango su vitraziniu stiklu ax.gif

QUOTE(Nerytė @ 2011 09 18, 23:45)
jei nenorit dar vienos baltos sienos, as bandzyciau atkurti plytu siena, galima juk nuimti dazu sluoksnius...

tai kad ten baltu plytu siena, buvo ir tokia mintis, bet sakau, maniskis baidosi minties, kad viskas bus balta, nes noriu dar ir virtuves baltos,visiskai visiskai baltos ax.gif

QUOTE(Lachesė @ 2011 09 19, 09:26)
Atsisakėm nes tokią sieną, mano priekabiam požiūriui, paversti dažoma reikia be galo daug laiko. Kažkam kitam nepatikėčiau, o patys pamėginom(dviese), tai per vieną dieną padarėm dešimtadalį. Jeigu dirbčiau viena (MB negali kasdien) tai į namus įsikelčiau + dar po mėnesio... Ir savo rankelių pagailo...

http://public.fotki....i/p9147559.html

taip, pas jumis daug buvo darbo, tiksliau labai didele ta siena, bet as tada buciau koki framenta palikus is sienos ax.gif oo pas mumis tai ne siaip siena, cia eina kaminas ir dar koks pusmetris sieneles, o is virtuves -ta pati siena - puses yra zidinys, tai jeigu reiktu viena puse tai ir kita puse daryt balta,o zidinys baltas kazin kaip butu, g.gif
Atsakyti
Zirze, tik baltai dažyt thumbup.gif ir viskas super, kad visos sienos baltos thumbup.gif kuo daugiau baltos spalvos dideliuose psviršiuose, tuo paskui lengviau priderinti baldus, paveikslus, nuotraukų rėmelius ir visa kita. Aš tik už baltas sienas + tapetai.

Sky-diver - sunkiai man einasi apžiūrėt, nes tamsoka. Bet virtuvė - super! Langas vonioj thumbup.gif ir tapetai įdomūs, lova spalviškai gražiai dera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 19 rugsėjo 2011 - 11:44
tai bandysiu lauzti branguji del baltos spalvos ax.gif

dabar dar vienas dalykas, didelis galvos skausmas - laiptai.
o skausmas tame,kad cia tokie paprasti, be atramos, noriu kad ja padarytu, bet susiduriam su problema, - nemoku net paaiskinti,ir pavz nemaciau internete. Zodziu, yra taip, laiptai yra padaryti is triju pakopu, ir ties antra, kai laiptai pasisuka 90 laipsniu kampu, stogas yra palepes formos, remiasi i nugara, ir va toje vietoje atrama trukdytu lipti laiptais, kliutu ties keliais. Butu variantas daryti sraigtinius laiptus, bet negalime, nes po dabartiniais laiptais yra durys vedancios i rusi. tai domintu, ar yra koks kitas variantas remui padaryti, ar teko kam su tuo susidurti? nezinau net, ar aiskiai surasiau, kur ploblema doh.gif
Atsakyti