QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 09 19, 20:51)
Sveikos mergaites,
abai reikia jusu objektyvios nuomones apie mano svetaine ir ypac apie antikvarine lempa... (ar ji dera i si kambari)? Sakykit tiesiai kaip yra, ka matot, nes mane butent domina atvira nuomone is salies. Tikrai nepyksiu ir neisizeisiu uz kritika... Zinau kai zmogus pats bando derinti kartais galima nusiderinti

Todel busiu dekinga uz atviruma
Viskas kambaryje dera

išskyrus šviestuvą

Argumentų gali būti daug. Pvz. mano akimis tokie šviestuvai nedera prie baldų iš plokštės. Kitų akimis gal yra kitų nederėjimo priežasčių, žr. provanso ir klasikos temoje
Papildyta:QUOTE(Sky_diver @ 2011 09 19, 15:14)
gele vadinasi erica gracilis. pirkau kaip virzi, bet pasirodo cia kitokia. nezinau, kaip jai seksis augti, nes tik savaitgali parsiveziau
Šiaip jau tai yra lauko augalas. Auginant namuose - vienkartinio naudojimo, t.y. nužydėjo - išmetei

Tavo vietoje geriau vonioje apgyvendinčiau daugiau faleonopsių (pradžia, kaip matau, jau yra). Jie labai mėgsta šviesią, šiltą ir drėgną aplinką. Žydės kaip pasiutę
QUOTE(Sky_diver @ 2011 09 19, 15:14)
iaip dejau toki rema, kad galeciau pakabinti vonios uzuolaidas. siuo metu uzuolaidu plotis nepakankamas, kad butu aplink visa si rema, tad reiketu pirkti dar viena uzuolaida. bet is esmes per daug nesitaskant, galima gyvent

Rėmas labai

Ar tokį pirkote, ar iš atskirų gabaliukų jungėte? (aš apie savo vonią galvoju, nes bus analogiškai - palei langą ir su pakabinamu dušu)