Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

Sveikos mergaites,

abai reikia jusu objektyvios nuomones apie mano svetaine ir ypac apie antikvarine lempa... (ar ji dera i si kambari)? Sakykit tiesiai kaip yra, ka matot, nes mane butent domina atvira nuomone is salies. Tikrai nepyksiu ir neisizeisiu uz kritika... Zinau kai zmogus pats bando derinti kartais galima nusiderinti doh.gif doh.gif Todel busiu dekinga uz atviruma 4u.gif

Ikeliu nuotraukas is skirtingu rakursu (atsiprsau uz nuotrauku kokybe blush2.gif )
......
......
......
......

P.S zurnalini staliuka planuoju keisti....
[/quote]
Atsakyti
LaimingaMamyte, man tai viskas dailiai ziurisi, bet va norejau paklausti, kaip su tais minkstais BALTAIS baldais, nenusiteplioja, o ypac turint vaiku? 4u.gif Mes turejome kazkada toki is ikeos pufa balta, nusirengdavojis, bet kaip mane nervuodavo jo prieziura doh.gif , atsisesk karta ir viskas, jau matosi, kad nebalta. doh.gif Tai dabar sirdziai mieliau odinis sviesus baldas, lengvesne jo prieziura. rolleyes.gif
Atsakyti
Mano manymu čia viskas kaip ir tvarkoj, tik gal nuobodokas TV kampas - TV spintutė, staliukai. Labiau gal tiktų kokia klasikinė komoda, o gal tiesiog tamsesnės splavos norisi. Viskas daugiau mažiau vienam stiliuje atrodo. 4u.gif ir lempa ok.
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 19, 23:59)
LaimingaMamyte, man tai viskas dailiai ziurisi, bet va norejau paklausti, kaip su tais minkstais BALTAIS baldais, nenusiteplioja, o ypac turint vaiku?  4u.gif Mes turejome kazkada toki is ikeos pufa balta, nusirengdavojis, bet kaip mane nervuodavo jo prieziura  doh.gif , atsisesk karta ir viskas, jau matosi, kad nebalta.  doh.gif Tai dabar sirdziai mieliau odinis sviesus baldas, lengvesne jo prieziura.  rolleyes.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2011 09 20, 00:07)
Mano manymu čia viskas kaip ir tvarkoj, tik gal nuobodokas TV kampas - TV spintutė, staliukai. Labiau gal tiktų kokia klasikinė komoda, o gal tiesiog tamsesnės splavos norisi. Viskas daugiau mažiau vienam stiliuje atrodo.  4u.gif ir lempa ok.

Aciu mergytes... manot kad neprisidirbau as su ta lempa???? Del TV kampo, jo jis nekoks, po biski keisiu ji... Ti nenoriu labai jau klasiskai viska padaryti, kazkaip reikia subalansuoti ta moderna ir klasikinius baldelius.... Zurnalini staliuka keisiu i toki:
user posted image
kaip manote ar tiks???

Del baltu baldu, pas mus visai nera problemos. Vaikai ir sokineja ir valgo ant sofos, bet visi uzvalkalai skalbiasi. Per nakti isdziuna ir kita diena vel svarios sofos. Skalbiu kazkur karta i 4-5 menesius. Turiu 2 komplektus uzvalkalu, sitas toks dramblio kaulo, o turim dar visiskai balta... irgi be problemu.
Atsakyti
Neprisidirbai, bent jau man tai tikrai gerai ziurisi su ta siena ir nuotraukomis. mirksiukas.gif 4u.gif
Ziuriu ikeos myletoja. biggrin.gif good.gif

Zinok neitikinsi, man tas tu uzvalkalu skalbimas nervuoja, as geriau su priemonem oda nuvalysiu, nei su tais uzvalkalais kankinsiuos, neisivaizduoju vaiku valganciu ant ju, nors tu ka, man nuo to ikeos pufo matyt fobia issivyste. doh.gif lotuliukas.gif As ji kas menesi jeigu ne dazniau skalbdavau. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 19 rugsėjo 2011 - 23:39
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 09 20, 00:51)
Sveikos mergaites,

abai reikia jusu objektyvios nuomones apie mano svetaine ir ypac apie antikvarine lempa... (ar ji dera i si kambari)?

Šviestuvas puikiai dera su siena (ir spalviškai, ir stilistiškai), sofa ir komoda.
Žurnalinį staliuką, TV komodą ir naktinį staliuką prie sofos keisčiau į kažką panašaus kaip komoda (IKEJOJ tikrai yra gana neblogų ir nebrangių variantų ir įvairių spalvų).
Vienas iš šių baldų galėtų būti baltas kaip ir komoda, o kiti du (pvz. žurnalinis ir TV staliukas) tamsesnės spalvos (pilkos, rudos).
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2011 09 20, 09:07)
Šviestuvas puikiai dera su siena (ir spalviškai, ir stilistiškai), sofa ir komoda.
Žurnalinį staliuką, TV komodą ir naktinį staliuką prie sofos keisčiau į kažką panašaus kaip komoda (IKEJOJ tikrai yra gana neblogų ir nebrangių variantų ir įvairių spalvų).
Vienas iš šių baldų galėtų būti baltas kaip ir komoda, o kiti du (pvz. žurnalinis ir TV staliukas) tamsesnės spalvos (pilkos, rudos).

Va va ir aš norėjau Hemnes serijos baldus pasiūlyt biggrin.gif bet... Aš asmeniškai nelabai mėgstu viską iš vienos serijos susipirkt, labai jau viskas "all newly made" atrodo. Gal kaip pati LaimingaMamytė nori, rinktis galima visišką moderną arba moderno stiliaus (XXa vidurio, pabaigos baldai, "sovietinės" visokios "tumbačkės" biggrin.gif ).
Tas staliukas nelabai tiks dėl metalinių kojų, tokio metalo detalių nelabai yra, įvesi dar vieną elementą. Lempa - juodo metalo, komodos rankenėlės irgi tamsaus metalo, blizgus jau mano manymu nelabai tiks. Tai arba visą baltą lakuotos plokštės arba natūralaus medžio.
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 09 19, 20:51)
Sveikos mergaites,

abai reikia jusu objektyvios nuomones apie mano svetaine ir ypac apie antikvarine lempa... (ar ji dera i si kambari)? Sakykit tiesiai kaip yra, ka matot, nes mane butent domina atvira nuomone is salies. Tikrai nepyksiu ir neisizeisiu uz kritika... Zinau kai zmogus pats bando derinti kartais galima nusiderinti   doh.gif  doh.gif Todel busiu dekinga uz atviruma  4u.gif

Viskas kambaryje dera thumbup.gif išskyrus šviestuvą unsure.gif Argumentų gali būti daug. Pvz. mano akimis tokie šviestuvai nedera prie baldų iš plokštės. Kitų akimis gal yra kitų nederėjimo priežasčių, žr. provanso ir klasikos temoje ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sky_diver @ 2011 09 19, 15:14)
gele vadinasi erica gracilis. pirkau kaip virzi, bet pasirodo cia kitokia. nezinau, kaip jai seksis augti, nes tik savaitgali parsiveziau smile.gif

Šiaip jau tai yra lauko augalas. Auginant namuose - vienkartinio naudojimo, t.y. nužydėjo - išmetei smile.gif Tavo vietoje geriau vonioje apgyvendinčiau daugiau faleonopsių (pradžia, kaip matau, jau yra). Jie labai mėgsta šviesią, šiltą ir drėgną aplinką. Žydės kaip pasiutę thumbup.gif

QUOTE(Sky_diver @ 2011 09 19, 15:14)
iaip dejau toki rema, kad galeciau pakabinti vonios uzuolaidas. siuo metu uzuolaidu plotis nepakankamas, kad butu aplink visa si rema, tad reiketu pirkti dar viena uzuolaida. bet is esmes per daug nesitaskant, galima gyvent smile.gif

Rėmas labai thumbup.gif Ar tokį pirkote, ar iš atskirų gabaliukų jungėte? (aš apie savo vonią galvoju, nes bus analogiškai - palei langą ir su pakabinamu dušu) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 20 rugsėjo 2011 - 09:18
LaimingaMamyte,

Kambarys tikrai gražus, dauguma detalių dera, ta lempa man net labai patinka, kaip suprantu, ji žalvario spalvos? lens.gif
Aš keisčiau visus staliukus ir spintutes, kurie yra šviesios geltonos spalvos į tamsesnius, sendintus, antikvarinius ar šiaip įdomesnius baldus.
Pvz. user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Jei norit panašaus žurnalinio staliuko, kokį planuojate įsigyti, gal toks būtų geriau
user posted image
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2011 09 20, 10:24)
LaimingaMamyte,

Kambarys tikrai gražus, dauguma detalių dera, ta lempa man net labai patinka, kaip suprantu, ji žalvario spalvos?  lens.gif
Aš keisčiau visus staliukus ir spintutes, kurie yra šviesios geltonos spalvos į tamsesnius, sendintus, antikvarinius ar šiaip įdomesnius baldus.

Liuks patarimas thumb_yello.gif Na aš pati nesu mėgėja sendintų baldų (jei senas, tai iš tikro senas, jei naujas, tai aiškiai naujas), bet kokių įdomesnių, tikro medžio, ar va kaip Carpe diem įkėlė, žalvarinėm kojom, tai turbūt ir pati siūlyčiau. Tas su lagaminu labai liuks staliukas thumbup.gif Va tokių kažkokių nestandartinių sprendimų tikrai norisi čia. Pagyvins interjerą labai mirksiukas.gif

Tik jei jau bus mediniai, tai kad medžio spalva labai nesiskirtų tarpusavyje. Kad daugmaž vienoda būtų.

Atsakyti
Pritariu pasiulymui. drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2011 09 20, 11:24)

Kambarys tikrai gražus, dauguma detalių dera, ta lempa man net labai patinka, kaip suprantu, ji žalvario spalvos?  lens.gif

Liuks pavyzdžiai thumbup.gif Rašydama apie baldų keitimą kažką panašaus ir turėjau galvoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juma81: 20 rugsėjo 2011 - 10:22