Įkraunama...
Įkraunama...

WizzAir

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm@nytė: 25 rugpjūčio 2011 - 08:10
QUOTE(Žm@nytė @ 2011 08 25, 09:07)
ten privalomas laukas kontaktinis tel.
iki shiol neduoda pirkti  doh.gif

Gal ne taip įvedėt. Aš kadangi namų tel nevedžiau, tai įvedžiau mobilų į abu laukus, nors į antrą buvo nebūtina. Bet tam pirmam iš pradžių vedžiau su +370, tai nepriėmė, o pakeitus į 86<...> viskas buvo gerai.
Atsakyti
Sveiki.va ir mes pirma karta naudosimes wizzair pasluga.keliausim as,mama ir trys vaikuciais,iskilo klausymas ta ilaipinimo kortele ant 5zmoniu viena bus ar 5vnt reikia spauzdinti????dar prisiskaiciau visokiu komentaru,skundu,tai dabar baisu pasidare blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dafniele @ 2011 08 25, 19:08)
dar prisiskaiciau visokiu komentaru,skundu,tai dabar baisu pasidare blush2.gif

O kur cia tas baisumas? g.gif man su wizzair kol kas viskas super buvo, isskyrus, kad kartais veluodavo, bet ir tas velavimas iki puses valandos, bet man jau geriau tegu viska patikrina ar viskas techniskai tvarkinga, negu paskui drebeti ax.gif
Atsakyti
Aš norėjau paklausti, ar skrendant su wizzair leidžia daryt check-iną jeigu esi nepilnametė? Pačiame puslapį parašyta, jog penkiolikmečiai ir keturiolikmečiai gali skraidyti be palydos, bet check-in puslapį parašyta, kad ''Children under 14 years shall be accompanies and checked-in online by a Passenger above 16 years. '' Problema tame, kad bilietai jau užsakyti, o mama tik šiandien iš pažįstamos sužinojo, kad negalima daryti nepilnamečiais check-in per internetą, nes ji bandė savo 16-metei dukrai daryt ir neišėjo. Ar kas buvo susidūrę? Ir ar reikia tėvų sutikimo skrendant iš London į Vilnių, ir iš Vilniaus į Londoną? Man keturiolika.
Atsakyti
Atrodo, lyg ir buvo kalbeta, bet neprisimenu: pries dvi dienas uzchekinau keleivi internetu, o siandien atsiunte bendra info apie registracija, atvykimo i oro uosta laika, bagazo taisykles ir pan. Tai cia tik bendras automatinis pranesimas? Tai nereiskia, kad check-inas kazkur "uzkibo" ir neatliktas?

4u.gif
Atsakyti
O rankinį bagažą labai griežtai tikrina? Aš skrisiu tik su rankiniu bagažu - nemaža rankine, tai matmenys kaip ir atitiktų ir dar po kelis cm mažiau išskyrus tą, kur turi būt 20 cm, nes pas mane 23 cm... Gali dėl to problemų būt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laugh_Cry @ 2011 08 28, 23:14)
O rankinį bagažą labai griežtai tikrina? Aš skrisiu tik su rankiniu bagažu - nemaža rankine, tai matmenys kaip ir atitiktų ir dar po kelis cm mažiau išskyrus tą, kur turi būt 20 cm, nes pas mane 23 cm... Gali dėl to problemų būt?  unsure.gif

Nemanau, kad butu ant tiek griezti. Bent jau man niekas del cm nekreipe demesio. Svarbiau svoris.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laugh_Cry @ 2011 08 25, 12:14)
Gal ne taip įvedėt. Aš kadangi namų tel nevedžiau, tai įvedžiau mobilų į abu laukus, nors į antrą buvo nebūtina. Bet tam pirmam iš pradžių vedžiau su +370, tai nepriėmė, o pakeitus į 86<...> viskas buvo gerai.

visaip bandau. neduoda ir viskas schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Turiu klausima: pirkau kelione per kelioniu agentura. Keliausiu su Wizzair. Man dave ilaipinimo kortele, bet nedave bilietu. Ar taip ir turi buti? Ar keliaujant su Wizzair bilietu nereikia??? Kazkaip as nesupratau g.gif
Papildyta:
O keliones metu maitina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alenka @ 2011 08 30, 17:23)
Turiu klausima: pirkau kelione per kelioniu agentura. Keliausiu su Wizzair. Man dave ilaipinimo kortele, bet nedave bilietu. Ar taip ir turi buti? Ar keliaujant su Wizzair bilietu nereikia??? Kazkaip as nesupratau  g.gif
Papildyta:
O keliones metu maitina? smile.gif

Nzn kaip perkant per kelioniu agentura, bet uzsisakant bilieta internetu - likus parai iki skrydzio bilieta atsispausdinate pati kompiuteriu. Jusu atveju reiktu pasiskaityti salygas arbas pasiklausti toje kelioniu agenturoje.

Nemaitina schmoll.gif nebent aisku uzsisakysi, uz tam tikra mokesti tongue.gif
Atsakyti
Turiu klausimėlį dėl rankinio bagažo. Wizzair taisyklėse parašyta juodu ant balto, kad greta rankinio bagažo, cituoju:
Be to, keleiviai gali gabenti toliau nurodytus daiktus: paltą arba apklotą
Taigi, mane domina, ar, jeigu aš apsirengsiu storu paltu, ar legaliai galėsiu dar ant rankos įsinešt kitą paltą ar žieminę striukę. Keliausiu su rankiniu bagažu ir noriu nuvežt kiek galima daugiau žieminių daiktų studijuojančiai dukrai. Juk jei kils nesusipratimų, aš negalėsiu atseit apsirengt ant savęs dviejų storų paltų. Kaip reikia traktuot tą jų taisyklę? Kol buvo vasara, buvo paprasčiau. Skrendant su Ryanair buvo 4 kg viršsvorio, pareikalavo, rodos, 108 Lt už kilą, tai susirengė ant savęs visus bluzonus, dar striukę, sunkesnius batus ir viršsvoris likviduotas, nepaliksi gi oro uoste daiktų. O rudenį jau atrodys kitaip. Neįsivaizduoju ant striukės dar storo palto, o būtinai reikia.Man labai aktualu, gal kas susidūrėte?
Atsakyti