Įkraunama...
Įkraunama...

WizzAir

QUOTE(linole @ 2011 09 05, 19:31)
O as norejau pasidometi, kaip tiksliai vyksta tas procesas po to, kai rankinis bagazas netelpa i rema ar yra per sunkus ir uz ji reikia susimoketi.

Bent jau Ryanaire maciau, kad kai kuriuos tikrino prie vartu. Sakykim, bagazas pasirode per sunkus ar netilpo i rema. Kas tada: reikia eiti kazkur ar vietoje susimoki ir jie tavo bagaza paima? Galvoju, kad tas rankinis bagazas, uz kuri gauni susimoketi, jau keliauja prie registruoto?

Siaip sis klausimas kyla apskritai skrendant su pigiais skrydziais, ne tik Wizzair.
Jei dar reikia kazkur eiti, tai kaip zinoti kur? Juk besiblaskant po oro uosta, ypac nepazistama, galima ir i lektuva nespeti....  doh.gif

iškart tik atėjus registruotis skrydžiui pasveria bagažą tiek rankinį tiek registruotą ir jei lagaminas jų akimis žiūrint nekelia įtarimų tai praleidžia iškart, jei jiems pasirodo, kad gali netilpti paprašo įkišti į tą dėžę. Tada jau jei nelenda, mergaitės ar berniukai smile.gif labai maloniai paaiškina kur ir kiek susimokėti, ir tiek, o bagažas nukeliauja kartu su kitais registruotais smile.gif. nežinau kaip kitur bent jau man pasirodė, jog Vilniuj ypač žiūrėjo, kad svoris neviršytų 10 kg, mano iškart buvo 10,5 tai perspėjo, kad žiūrėčiausi, teko palaisvinti smile.gif , nes prieš įlipant į lėktuvą (praėjus visas patikras) dar kartą svėrė. Nepamirškit, kad Wizaire turi būti tik 1 bagažo vienetas, t.y. ir fotoaparatas ir rankinukas einant patikras turi būti lagamine, priešingu atveju bus daugiau nei 2 vnt. smile.gif
Atsakyti
Gal galit man kas smulkei paaiskinti kaip ten yra su tuo chek in ?Ateina tos 7 paros iki skrydzio pasidarai chek in ir tada iskart gauni bilietukus i pasta kur galima iskart atsispauzdint? ar dar po kazkiek laiko tik gali spauzdintis? ir ar isvis ateina i pasta ar is to puslapio ten kur uzsipildai turi ir atsispauzdinti doh.gif tiesiog poryt jau tos musu 7 paros ir noriu iskart viska issiaiskinti kad paskui paskutine minute nesiblaskyt blush2.gif Dekui toms kas cia man kvaisai gales paaiskinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vietine1986 @ 2011 09 06, 18:42)
Gal galit man kas smulkei paaiskinti kaip ten yra su tuo chek in ?Ateina tos 7 paros iki skrydzio pasidarai chek in ir tada iskart gauni bilietukus i pasta kur galima iskart atsispauzdint? ar dar po kazkiek laiko tik gali spauzdintis? ir ar isvis ateina i pasta ar is to puslapio ten kur uzsipildai turi ir atsispauzdinti doh.gif tiesiog poryt jau tos musu 7 paros ir noriu iskart viska issiaiskinti kad paskui paskutine minute nesiblaskyt blush2.gif Dekui toms kas cia man kvaisai gales paaiskinti 4u.gif

I pasta niekas nebeateina. mirksiukas.gif I pasta turejo ateiti patvirtinimas tik tada, kai pirkote bilietus ir veliau-invoice.
Ateina nebent priminimas, kad turite uzsicheckinti ir bendros taisykles, nesvarbu, ar jau uzsichekinote ar dar ne.

Kai darote check-in'a, suvedate visus duomenis (gimimo data, korteles/paso numeris, dokumento galiojimo data), kelis kartus patvirtinate, kad tikrai norite check-intis, atsiranda galimybe atsispausdinti bilietus internetu arba issisaugoti pdf formatu. Del sventos ramybes patariu issisaugoti. Taigi, ar internetu, ar pdf faila atsispausdinate - turi buti butinai du atskiri lapai (ant abieju lapo pusiu spausdinti negalima) ir su jais zygiuojate i oro uosta.

Kai paspaudziate, kad norite checkintis, atsiranda labai aiski instrukcija. Tai tik atrodo, kad baisu ta procesa daryti, o is tikruju - paprasta. Tik reik neskubeti ir sutikrinti duomenu teisinguma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 06 rugsėjo 2011 - 20:13
QUOTE(linole @ 2011 09 06, 20:11)
I pasta niekas nebeateina.  mirksiukas.gif I pasta turejo ateiti patvirtinimas tik tada, kai pirkote bilietus ir veliau-invoice.
Ateina nebent priminimas, kad turite uzsicheckinti ir bendros taisykles, nesvarbu, ar jau uzsichekinote ar dar ne.

Kai darote check-in'a, suvedate visus duomenis (gimimo data, korteles/paso numeris, dokumento galiojimo data), kelis kartus patvirtinate, kad tikrai norite check-intis, atsiranda galimybe atsispausdinti bilietus internetu arba issisaugoti pdf formatu. Del sventos ramybes patariu issisaugoti. Taigi, ar internetu, ar pdf faila atsispausdinate - turi buti butinai du atskiri lapai (ant abieju lapo pusiu spausdinti negalima) ir su jais zygiuojate i oro uosta.

Kai paspaudziate, kad norite checkintis, atsiranda labai aiski instrukcija. Tai tik atrodo, kad baisu ta procesa dar
ryti, o is tikruju - paprasta. Tik reik neskubeti ir sutikrinti duomenu teisinguma.

bijau kad ta pdf faila issaugojus paskui man kito kompo jo ir nebeatidarys nes spauzdindinsiuos pas draugus tai ir masatau kaip cia daryt ar iskart eiti ten chekintis ar namie tai padaryt ir paskui tik eiti spauzdintis blush2.gif pirma kart savarankiskai perkam bilietukus baisu ka padaryt ne taip doh.gif Dekui jum labai dabar viskas aisku 4u.gif
Visdelto ne viskas dar aisku kaip su tuo musu rankiniu bagazu mes tik toki teemem ar i ji galim deti maista?apie skyscius viskas aisku bet idomu del normalaus maisto prase musu cepelinu atvest kazi jei mes nupirktume juos is iki ar muss paskui su tais cepais neisvarys is oro uosto lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vietine1986: 06 rugsėjo 2011 - 22:25
Wizz Air neleidžia vežtis maisto.Aš irgi norėjau paklaust, 14 dieną išskrendu į Angliją, dabar pasidariau registraciją internetu ir turiu įlaipinimo kortelę, ar tai ir yra bilietas?ar man reikės dar ką nors be tų dviejų lapų spausdintis?
Atsakyti
QUOTE(wasted_space @ 2011 09 07, 14:01)
Wizz Air neleidžia vežtis maisto.Aš irgi norėjau paklaust, 14 dieną išskrendu į Angliją, dabar pasidariau registraciją internetu ir turiu įlaipinimo kortelę, ar tai ir yra bilietas?ar man reikės dar ką nors be tų dviejų lapų spausdintis?

nesupratau klausimo del maisto, cia turejote galvoje maisto bagaze? as kai skridau, tai rankiniame bagaze veziausi visokiu lietuvisku skilanduku ir desryciu ir viskas ok. na valgyti paciam lektuve galbut, nes jie mat patys parduoda kava, vaisvandenius, sumustinius ir pan..... bet lektuve buvo ir tokiu kurie turejo nusipirke duty free skanestu, kiti jei skrido su vaikais, tai ir sumustinuku turejo ir nieks nieko smile.gif

taip tiek registruojantis tiek lipant i lektuva turesite paduoti tuos du lapus, viena grazins, kita pasiims, prie ilapinimo vartu, be ju dar reikia tureti asmens dokumenta, daugiau nieko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa195: 07 rugsėjo 2011 - 17:51
Taip apie maista rankiniam bagaze.Tai galima?
Atsakyti
QUOTE(vietine1986 @ 2011 09 07, 19:58)

na taip, man net klausimu kazkaip nekilo, veziausi beveik pilna tase ir nieks nieko neateme, svarbiausia kaip sakiau kas svoris butu 10 kg ir ne daugiau smile.gif
Atsakyti
Šiaip kai aš keliavau su RyanAir ir kitomis (brangesnėmis) oro linijomis, tai maisto neleido jokio. mastau.gif Iš vieno vyro medų atėmė ir išmetė, čia turiu omeny rankinį bagažą.
Keista, kad čia leidžia, nes esu skaičiusi taisykles, kad negalima. Bet kuo tuo įdomiau, kiekviena savų taisyklių susigalvoja.
Nes bendrose pvz rašoma, kad tik max litras alkoholinių gėrimų, max vienas blokas cigarečių (čia apie registruotą bagažą) mastau.gif
poster_offtopic.gif Ir šiaip, man juokingai atrodo kai vežti reikia maistą. Negi į kokią vargingą Afrikos šalį žmonės keliauja, nei bulvių nėra, kad cepelinus galėtų išsivirti, nei mėsos, nei vandens tikriausiai. Atsiprašau, nieko įžeisti nenoriu, bet man nesuprantama. Labai daug artimų žmonių užsienį gyvena, po visur išsibarstę, bet tokių dalykų neprašo, nes visko yra ir kitose šalyse. poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 07 rugsėjo 2011 - 20:01
QUOTE(Dieter @ 2011 09 07, 20:58)
Šiaip kai aš keliavau su RyanAir ir kitomis (brangesnėmis) oro linijomis, tai maisto neleido jokio. mastau.gif Iš vieno vyro medų atėmė ir išmetė, čia turiu omeny rankinį bagažą.
Keista, kad čia leidžia, nes esu skaičiusi taisykles, kad negalima. Bet kuo tuo įdomiau, kiekviena savų taisyklių susigalvoja.
Nes bendrose pvz rašoma, kad tik max litras alkoholinių gėrimų, max vienas blokas cigarečių (čia apie registruotą bagažą) mastau.gif
poster_offtopic.gif Ir šiaip, man  juokingai atrodo kai vežti reikia maistą. Negi į kokią vargingą Afrikos šalį žmonės keliauja, nei bulvių nėra, kad cepelinus galėtų išsivirti, nei mėsos, nei vandens tikriausiai. Atsiprašau, nieko įžeisti nenoriu, bet man nesuprantama. Labai daug artimų žmonių užsienį gyvena, po visur išsibarstę, bet tokių dalykų neprašo, nes visko yra ir kitose šalyse. poster_offtopic.gif

medus yra priskiriamas prie skysciu, o skysciai kaip zinia po 100 ml t.b. supakuoti.
o del maisto ko gero esi neteisi, paklausk savo pazistamu ar taip jau lengvai jie cepelinus pasigamina ar balandelius issiverda, rolleyes.gif ne karta SM teko skaityti kaip gyvenancios zsienyje dalinasi patirtimi, kaip ta ar ana pagaminti, nes tokiu produktu kaip Lietuvoje, uzsienyje neranda...
stai pavyzdziui mano draugas labai megsta juoda namine (tikra namine duona) deja Italijoje tokios rasti be sansu, ten daugiausiai balta, tai ir tenka zmogu palepinti 4u.gif
tik tiek, o pavalge manau ten tikrai visi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa195: 07 rugsėjo 2011 - 21:35
Na musu atveju ten gyvena vyro draugas vienas pats gyvena ir dirba daug tai laiko kaip ir nelieka o be to kur tau vyras prisiruos cepelinus gamintis tongue.gif Norim palepint ir nuvest biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vietine1986: 07 rugsėjo 2011 - 22:50
QUOTE(vietine1986 @ 2011 09 07, 19:58)

Siuo klausimu gal verciau tema Bagazas i lektuvo salona pagvildenkit. Manau, ten zmones yra sia tema diskutave ir tksliau atsakytu.

Del medaus, tai pritariu kad jis buvo atimtas del to, kad skystis.

Siaip jau siu produktu vezimo kontrole uzsiiima saugos tarnyba, manau, o ne oro linijos. Nes bagazas paprastai svieciamas einant pro apsauga (security). O kad prie vartu tikrintu tasiu turini - kazkaip nemaciau.
Maisto produktus veziausi rankiniame: tiek sausas (sintetines) koses, tiek desra parduotuvinese pakuotese, tiek vaisius. Kol kas neateme. Nebent koks karantinas tuo metu butu paskelbtas, pvz., mesos gaminiams. Tada yra tikimybe, kad atimtu.
Kazkada seniau, pries pora metu, zmones kalbejo, kad praleisdavo tik parduotuvineje pakuoteje esancius mesos gaminius. Mes irgi planuojame veztis gabaleli namuose rukutu lasinuku, vis su lasinukais neuzkliudavome.

Del cepelinu, gal vis tik paprasciau butu isideti tarka, kelis saukstus krakmolo, lasinuku gabaleli ir pasigaminti ten vietoje. smile.gif Nes tikrai neisivaizduoju, kaip juos nuvezti. Jei pirksite is parduotuves saldyrus - tokie ten ir cepelinai... O jei vesit is puodo isimtus, tai tikrai nezinau, kaip jie gali buti traktuojami. g.gif
Atsakyti