Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVI

user posted image

Tęsiam 4u.gif
Sena tema
Papildyta:
QUOTE(Gilberta @ 2011 09 10, 13:11)
Gal kas galėtu ištraukt kortas blush2.gif  klausimas kokia nuomone apie mane susidarė vadovė darbe rolleyes.gif  Dėkui 4u.gif

QUOTE(Chiromante @ 2011 09 10, 14:17)
Cia galima isbandyti mano ideta santykiu delione butent kai kalba eina ne apie miaile-seile, o  darbiniams santykiams. Matrica, nenori pasipraktikuoti ?  mirksiukas.gif

QUOTE(Fleur de force @ 2011 09 10, 15:32)
O ta delione galima delioti 2 asmenims, jei ne vienas is ju neklausia? Na,pvz koks X asmens santykis su Y asmeniu? Kuris is ju bus ,,klausiancioji puse"? X?

QUOTE(matrica_2 @ 2011 09 10, 15:33)
noriu noriu 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilberta: 10 rugsėjo 2011 - 13:40
QUOTE(Fleur de force @ 2011 09 10, 13:32)
O ta delione galima delioti 2 asmenims, jei ne vienas is ju neklausia? Na,pvz koks X asmens santykis su Y asmeniu? Kuris is ju bus ,,klausiancioji puse"? X?

Aisku galima. Tada daryk kaire puse moteri, o desine - vyra smile.gif
Atsakyti
Istraukiau kortas...seubs visos apverstos doh.gif Nu net bijau kazka interpretuoti tokiom situacijom.. Bet ka pabandysiu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 09 10, 16:00)
Istraukiau kortas...seubs visos apverstos doh.gif  Nu net bijau kazka interpretuoti tokiom situacijom.. Bet ka pabandysiu... unsure.gif

Nebijok,interpretuok mirksiukas.gif
Papildyta:
Darbas / karjera

user posted image
Этот расклад используется для анализа вопросов, связанных с работой, с точки зрения возможности достижения успеха и профессиональной карьеры.
Так же вы можете получить информацию о том, принесет ли это удовлетворение вопрошающему как повлияет на его материальную ситуацию и какое эхо вызовет в социальной среде.Структура расклада:
1 - ваша профессиональная ситуация в целом в настоящий момент
2 - потенциальные возможности карьеры
3 - что необходимо сделать, чтобы достичь успеха
4 - на этом вам лучше сконцентрировать внимание
5 - этого надо избегать

Dėliojau šitą dėlionę bigsmile.gif
Krito..
1-kardų tūzas
2-XXI pasaulis
3-Lazdų 8
4-Lazdų karalienė
5-XIII mirtis

Laukių jūsų minčių bigsmile.gif paskui apibendrinsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilberta: 10 rugsėjo 2011 - 14:10
Sveikos merginos..

Gal galite pagelbeti user posted image, kol mano kortos dar vis keliauja, padeliokit man prasau (interpretacija, jei tingyt galit nerasyt pabandysiu paanalizuot pati) > seniau klausiau apie darbeli, tai kortos patare dar negryzti, o dabar galimybe atsirado 0.25 etato gauti kitame darbe. Idomu kaip man sektusi :)PLYYZ blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Gilbertai.

Santykiu esme, kokios energijos valdo. XV
Samoningas partneriu bendravimo lygmuo. Tai, ka kiekvienas is ju galvoja apie santykius ir kaip juos vertina.
Vadove - lazdu3
Gilberta - lazdu karalius apv.

Realios emocijos. si pozicija kalba apie partneriu jausmus, pojucius, slaptus norus, baimes.
Vadove - lazdu 7 apv.
Gilberta - XIII

Isorine santykiu puse. si pozicija rodo, kaip tuos santykius kiekvienas is partneriu pateikia viesumai - tai fasadas, nepriklausantis nuo tikruju minciu (7,2) ir tikruju jausmu(5,4) .
Vadove - V apv.
Gilberta - tauriu pazas

Nelabai turiu laiko interpretuot, paskui parasysiu.

Atsakyti
QUOTE(jumana @ 2011 09 10, 16:18)
Sveikos merginos..

Gal galite pagelbeti user posted image, kol mano kortos dar vis keliauja, padeliokit man prasau (interpretacija, jei tingyt galit nerasyt pabandysiu paanalizuot pati) > seniau klausiau apie darbeli, tai kortos patare dar negryzti, o dabar galimybe atsirado 0.25 etato gauti kitame darbe. Idomu kaip man sektusi :)PLYYZ  blush2.gif  ax.gif

Krito atsiskyrelis IX,pentaklių 6,pentaklių 2 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2011 09 10, 15:29)
Krito atsiskyrelis IX,pentaklių 6,pentaklių 2 4u.gif

4u.gif aciu labai smile.gif ajnu aiskintis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jumana: 10 rugsėjo 2011 - 14:31
Gilberta, ar atkreipei demesi? Tau XIII krito pozicijoj "ko reikia vengti", o Ezokvantei tas pats XIII krito pozicijoj apie tavo pacios jausmus, pojucius, slaptus norus, baimes....Yra apie ka pamastyti g.gif
Papildyta:
Be visu profesiniu reikalu, man svieciasi, kad ar tik neapsuksi galvos kokiam bėriui, del ko vadove tave prikals prie kryziaus bigsmile.gif
Atsakyti
As irgi pabandysiu ismesti Gilbertai, jei nieko pries smile.gif

Santykiu esme, kokios energijos valdo. (a) kardu4

samoningas partneriu bendravimo lygmuo. Tai, ka kiekvienas is ju galvoja apie santykius ir kaip juos vertina. atsiskyrelis, tauriu tuzas

realios emocijos. si pozicija kalba apie partneriu jausmus, pojucius, slaptus norus, baimes. pentakliu 8, (a.) pentakliu 2

isorine santykiu pause. (a.) pakabintasis, (a.) likimo ratas

Kairej Gilberta, desinej vadove rolleyes.gif

Einu ziuretis, prastai interpretuoju, tai daug vilciu nedekit biggrin.gif

QUOTE(jumana @ 2011 09 10, 15:18)
Sveikos merginos..

Gal galite pagelbeti user posted image, kol mano kortos dar vis keliauja, padeliokit man prasau (interpretacija, jei tingyt galit nerasyt pabandysiu paanalizuot pati) > seniau klausiau apie darbeli, tai kortos patare dar negryzti, o dabar galimybe atsirado 0.25 etato gauti kitame darbe. Idomu kaip man sektusi :)PLYYZ  blush2.gif  ax.gif

kaip sektusi tau darbe?
(a.) kardu 2, zvaigzde, (a.) kardu pazas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirabele: 10 rugsėjo 2011 - 14:47
QUOTE(jumana @ 2011 09 10, 16:31)
4u.gif  aciu labai smile.gif ajnu aiskintis smile.gif

Pabandysiu trumpai..Atsiskyrelis simbolizuoja išminties ieškojimą ir atsitraukimą nuo žmonių siekiant susikaupti kažkam svarbaus. Galbūt gyvenimo kelio ir prasmės paieškas. Monetų 6-Darbas tau suteiktu pastovias pajamas,prasminga veikla,pagalba kažkam,Monetų 2 gali rodyti,kad tektu organizuotai skirstyti jėgas ir laiką,nes darbas gali reikalauti dirbti ne tik už save,bet ir už kitus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 10, 16:39)
Gilberta, ar atkreipei demesi? Tau XIII krito pozicijoj "ko reikia vengti", o Ezokvantei tas pats XIII krito pozicijoj apie tavo pacios  jausmus, pojucius, slaptus norus, baimes....Yra apie ka pamastyti  g.gif
Papildyta:
Be visu profesiniu reikalu, man svieciasi, kad ar tik neapsuksi galvos kokiam bėriui, del ko vadove tave prikals prie kryziaus bigsmile.gif

Šiaip darbe aš atsitvėrus siena kas liečia santykius,ypač su vyrais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilberta: 10 rugsėjo 2011 - 14:56
QUOTE(Mirabele @ 2011 09 10, 15:44)
kaip sektusi tau darbe?
(a.) kardu 2, zvaigzde, (a.) kardu pazas 4u.gif

4u.gif
Pentakliu 2, Kardu pazas... Nu zodziu manau nereikia veltis man i 0.25 etato blush2.gif

Gilberta 4u.gif as net kazkaip griezciau paziurejau i pentakliu 2 : reikia apsvarstyti ar tikrai sita veikla verta mano demesio ir jegu.. va doh.gif nors as gal per daug jau sau cia prisitaikiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jumana: 10 rugsėjo 2011 - 15:04