Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVI

QUOTE(Chiromante @ 2011 09 10, 17:36)
Zinoma, tik nieko nera labiau gundancio uz pacia pagunda  bigsmile.gif

doh.gif suvesim tai iki minumumo rolleyes.gif
Atsakyti
As kadangi dar tik pradedu mokintis ir gilintis, tai dideliu delioniu dar nekrutinu.
Del zvaigzdes (gerai cia mus pakrutinai lilget biggrin.gif ), tai ji simbolizuoja poilsio perioda, ir laika per kuri reikia kaupti jegas pries nauja "kelione". Va labai patiko sitas sakinys man , tai ir parasiau ax.gif
Atsakyti
Aciu merginos, bet man vistiek neaisku paneigt savo spejima, kad nelaimes jie ar pasilikt prie jo biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
A va dar norejau paklaust gal kas susidurete su sito vyruko mokymais? Zodziu gavau video:
user posted image

Ir daba galvoju ar verta dar paieskot jo vaizdelio ar nelabai, nes atsiunte kur jis deliones apie santykius ir meile delioja ir aiskina (su erotinemis taro kortomis)
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2011 09 10, 17:36)
Na va kas gavosi.. g.gif

Santykiu esme, kokios energijos valdo. (a) kardu4 – atsargumas reikaluose, ismintingas valdymas, apdairumas.

samoningas partneriu bendravimo lygmuo. Tai, ka kiekvienas is ju galvoja apie santykius ir kaip juos vertina.

Gilberta – atsiskyrelis – Si korta kas susije su darbu rodo apmastymu laika, kai bandoma nuspresti, ko tikimasi is sio darbo. As netgi sakyciau, kad nesi linkus I bendravimus darbe, esi daugiau susikoncentravus ties darbu ir tai tau teikia didesni malonuma.
Vadove - Tauriu pazas – Si korta nurodo I kazkoki malonu netiketuma, o gal net ir naudinga. Galimas variantas, kad is vadoves galima laukti kazkokio pripazinimo, gal piniginio, o gal tiesiog pagyrimo smile.gif Sakyciau vadove labai geros nuomones apie tave smile.gif
realios emocijos. si pozicija kalba apie partneriu jausmus, pojucius, slaptus norus, baimes
Gilberta – pentakliu 8 – rodo nauja darba, kuriame dar nera igudziu, patirties, is to seka ir baimes, nenusitvarkyti, o gal ir nuvilti vadove. Nors yra didelis uzsidegimas ir noras tai iveikti. Si korta rodo dziugias perspektyvas kurias atskleis butent si sritis.
Vadove – (a.) pentakliu 2 – is vadoves puses gal yra baime, kad ne rimtai ziuresi I darba, gal net lengvabudiskai., neatsakingai.

isorine santykiu pause.

Gilberta – (a.) pakabintasis –
Vadove – (a.) likimo ratas –
Paskutines man nesirisa. Kazkaip labai jau neigiamai atrodo..

Iš principo esu žmogus kuris labai greitai įsilieja į kolektyvą,būtent šitame darbe mūsų buvo 7 nauji žmonės ir kažkodėl mane vis statė kaip pvz,nors realiai savim nesu patenkinta. Tai,kad esu atsiribojusi nuo bendravimo,tai su vyrais į jokias asmeniniais kalbas nesiveliu,tik darbas ir tai kiek matau jie į manę žiūri atsargiai. Su moterimis bendrauju labai dalykiškai,atsargiai ir apgalvotai. na jei tai darbas tai aš jame dirbu,toks mano nusistatymas.
Dėl pačio darbo taip...nesijaučiu čia profesionalė,atrodo,kad žinių vis mažai,nes mėgstu jei daryti tai daryti gerai. esu nubrėžus tikslus ir bijau nuvilti save ir vadovę.
Dėl vadovės požiūrio į manę tai kodėl klausiau ką ji masto,nes iš esmės girdžiu tik pagyrimus,o tai verčia mane būt atsargiai,kad kur nesuklupčiau...Kad ji mano jog lengvabūdiškai žiūriu į darbą tai nesutikčiau,nes kaip tik giria už tai jog labai rimtai žiūriu į darbą,o kartais net per daug pergyvenu. Tik tiek,kad esu jauna,manau jog baimė tame,kad ji abejoja ar patempsiu,nes darbas psichologiškai sunkus,naujokai greit pabėga,o ką sakyt apie jaunus žmones.
Na būtu dar įdomu išgirst dėl išorinės santykių pusės.
Šaunuolė,ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 09 10, 16:46)
Aciu merginos, bet man vistiek neaisku paneigt savo spejima, kad nelaimes jie ar pasilikt prie jo  biggrin.gif  doh.gif

nu ji yra viltis, tai manau turi traukti papildomu kortu
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 09 10, 17:46)
Aciu merginos, bet man vistiek neaisku paneigt savo spejima, kad nelaimes jie ar pasilikt prie jo  biggrin.gif  doh.gif

Įdomu kaip bus,paskui pranešk mirksiukas.gif
Papildyta:
jumana kažkada žiūrėjau jo medžiaga dėl ezoterikos pradedantiesiems ir astralo,bet dėl Taro nežinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jumana @ 2011 09 10, 16:57)
nu ji yra viltis, tai manau turi traukti papildomu kortu

Nu tai bet jei as nedaviau iskart tai ka vel is naujo duot ar cia samoningai besigaus blush2.gif Tai jie visi ir tikisi , kad laimes, antri saltiniai sako, kad jie pirmi, bet visi duoda epelicijas kazkokias, zodziu, o as ispiskinau, kad nelaimes, tai jis kazkaip nelabai ir patikejo, nu zesim kaip bus blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 09 10, 15:37)
na didzioji delione tebunie lieka taip, bet va ta zvaigzde , kuria istraukiau sukele mums su matrica abejones laimejima ji reiskia ar pralaimejima ir jokio kito paneigiancio ar patvirtinancio komentaro, o mes mokomes, tai kaip zinoti kaip turetume ja interpretuot.
Ai atsiprasau, kad cia reiskiu kazkoki nepasitenkinima, istiesu niekam as priekaistu neturiu, matyt neidomus mano klausymai tai taip man ir reikia  mirksiukas.gif  4u.gif

Tik dabar pastebejau ta Zvaigzde...Cia apie tai, ar laimes projekta? Tai va, is principo, kai uzduodi klausima, i kuri bus atsakymas taip-ne (tokiu klausimu isvis reiktu vengti), Zvaigzde atsakytu lyg ir taip, bet turint galvoje, kad situacija tokia, kuriai turbut net Visatoje kolkas nera atsakymo, tai klausimas praranda prasme. Zvaigzde siuo atveju sako, kad pas zmogu yra toli siekiantys planai ir jis juos jau pradejo realizuoti. Jis turi realu pagrinda tiketis pergales. Dar Zvaigzde sako, kad sitas projektas - nesvarbu - laimes ar nelaimes, tures dideles itakos tolesnei jo karjerai. Gal iskart tas nepasimatys, bet veliau, atsigrezes atgal, vyras pamatys ant kiek tai buvo svarbu. Aplamai pati Zvaigzde rodo apie tolimesnes perspektyvas - kurios siai dienai matosi tik "kaip is paukscio skrydzio".
Atsakyti
Gilbertai.

Santykiu esme, kokios energijos valdo. XV

Baimes greta logikos ir logika greta baimes. Kol kas vadovaujamasi isoriniu vaizdu, del ko abipusis ispudis gali buti iskreiptas. Be to savaime suprantama - akivaizud loginiai/priklausomybes saitai. Bei uzsleptos tikrosios mintys, parodiniai veiksmai. Bet tai nereiskia kokio tai blogio - naturalu, kad pradzioje visi vieni kitus stebi kitaip ir gali klaidingai vertinti. Taciau pacio velnio korto man nera istisas geris, todel reiktu sekti situacija, buti budriai ir pernelyg neatsipalaiduoti, kad neikliuti i savo pacios suponuotas pinkles arba islaviruoti sekmingai smile.gif

Samoningas partneriu bendravimo lygmuo. Tai, ka kiekvienas is ju galvoja apie santykius ir kaip juos vertina.
Vadove - lazdu3
Gilberta - lazdu karalius apv.

Sakyciau labai stipriai save Gilberta apriboji ir sukeli sau problemu del galimo savo "nenugincyjamu" sprendimu laikymosi. Manymas - viena tiesa mano, arba as geriau suprantu labai riboja tavo galimybes. Tuo tarpu tavo vadove tavo asmenybes analize nemanau kad skiria daug laiko, jai svarbu, kad tu esi tas sraigtelis, leisiantis pasiekti uzsibreztus tikslus. Manau ji tikisi darbinio rezultato is taves. Sintezuojant abejas pozicijas - bendradarbiavimas ateityje gali sukelti tam tikra diskomforta, butent del mineto skirtingo nusiteikimo/mastymo. Pridejus XV - velgi manau, kad reikia tapti lankstesnei del savo poziurio, isivertinti kas savarbiau - poziuris ar tikslas ir kuri kelia rinksies pati. Nuo to priklauso ir tavo pasitenkinimas. Na bet keliaujam toliau.

Realios emocijos. si pozicija kalba apie partneriu jausmus, pojucius, slaptus norus, baimes.
Vadove - lazdu 7 apv.
Gilberta - XIII

Na vadove naturaliai kamuoja didelis susirupinimas, baime del tikslu pasiekimo, kuriu tarpine grandis esi tu. Kadangi taves nepazysta, ja kamuoja gal net perdeta baime del tavo gebejimu, galinti pasireiksti perdetu domejimusi, kuris tave erzina ir is ko isplaukia tavo nepasitenkinimas ir auksciau minetos nuotaikos. Tuo tarpu tau - sis darbas permainu materialine prasme priemone, naujas etapas. Taciau tuo paciu nesugebi suderinti sito naujo etapo dziaugsmo su salutiniu jo poveikiu/atatranka - nervingumu. Sintezuojant abejas pozicijas ir auksciau esancias - tave erzina tavo vadove, jautiesi trukdoma dirbti, taciau nesifokusuoji i uzduoties tikslus, o kol kas koncentruojiesi i aplinka, trukdzius. Tai savaime suprantama trukdo tau atsiskleisti ir gali perspektyvoje sukelti nemazu problemu.

Isorine santykiu puse. si pozicija rodo, kaip tuos santykius kiekvienas is partneriu pateikia viesumai - tai fasadas, nepriklausantis nuo tikruju minciu (7,2) ir tikruju jausmu(5,4) .
Vadove - V apv.
Gilberta - tauriu pazas
Nelabai turiu laiko interpretuot, paskui parasysiu.

Vadoves perdetas galimas autoriteto demonstravimas, nekantrumas ar net galimas vieso nepasitikejimo demonstravimas, siekiant parodyti savo itaka tave tikrai neigiamai veikia. Isorinis saltumas, nors kartu vidinis teigiamos perspektyvos vertinimas, nesprendziant trinties situacijos gali virsti tikrais zaibais ir nenorimu priesiskumu. Bet kol kas tavo tauriu pazo ivaizdis, nekelia jai vidines audros, apart pergyvenimo del tikslu, kuriems pasiekti esi priimta, igyvendinimo. Visgi gerai permastyk, koks tavo tikslas siame darbe, kokiu santykiu nori bendrauti ir kokiu budu tau lengviau ir sekmingiau siekti materialines geroves, leidziancios laisviau kvepuoti, aks tau yra svarbu. Susidelius prioritetus, pati sukursi tolesne ivykiu, emociju bei pasitenkinimo laipsnio seka.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 10, 17:01)
Tik dabar pastebejau ta Zvaigzde...Cia apie tai, ar laimes projekta? Tai va, is principo, kai uzduodi klausima, i kuri bus atsakymas taip-ne (tokiu klausimu isvis reiktu vengti), Zvaigzde atsakytu lyg ir taip, bet turint galvoje, kad situacija tokia, kuriai turbut net Visatoje kolkas nera atsakymo, tai klausimas praranda prasme. Zvaigzde  siuo atveju sako, kad pas zmogu yra toli siekiantys planai ir jis juos jau pradejo realizuoti. Jis turi realu pagrinda tiketis pergales. Dar Zvaigzde sako, kad sitas projektas - nesvarbu - laimes ar nelaimes, tures dideles itakos tolesnei jo karjerai. Gal iskart tas nepasimatys, bet veliau, atsigrezes atgal, vyras pamatys ant kiek tai buvo svarbu. Aplamai pati Zvaigzde rodo apie tolimesnes perspektyvas - kurios siai dienai matosi tik "kaip is paukscio skrydzio".

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 09 10, 15:46)

Nesisteng tiksliai kam nors prognozuoti tokius dalykus. Dideli sansai, kad taip - Zvaigzde, kaip minejau, i tokius klausimus atsako butent TAIP, taciau kai kalba eina apie klausimus, kuriems dar nera sprendimo ir kur didziulis netiketumo momentas, prognozuoti reiktu itin ribotai. Esu tikra, kad bet kuri uzsiimanti privacia praktika tarologe tikrai pasakytu TAIP smile.gif
Atsakyti