Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

VEŽĖJAI

- Renaldas: 8 620 75839, anukelis@gmail.com

- Edvinas: ikeabaldai.wordpress.com

- Jurga: 8 687 22282, ikealietuvoje@gmail.com, lt-lt.facebook.com/pages/IKEA-Lietuvoje

- Olegas: 8 606 69963, ikeaexpress.lt

- http://www.ikeabaldai.lt/

- Valentinas: baldasikeja@gmail.com, Baldas Ikėja
Atsakyti
gal kas planuojat greitu laiku but Ikejoj?
negavau kai pati buvau sios uzuolaidos - prasyciau prigriebti ax.gif
http://www.ikea.com/...ducts/80070763/

kazin ar vezejai imsis tokio mazo uzsakymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 09 28, 12:53)
negavau kai pati buvau sios uzuolaidos - prasyciau prigriebti  ax.gif

kazin ar vezejai imsis tokio mazo uzsakymo  g.gif

Olegas imasi, bet tada uz atvezima ne 10%, o 30 Lt atvezimo mokestis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 09 28, 11:53)
negavau kai pati buvau sios uzuolaidos - prasyciau prigriebti  ax.gif

kazin ar vezejai imsis tokio mazo uzsakymo  g.gif

Renaldas tikrai imasi, esu pirkusi porą vaikiškų lempų, tada imdavo 10%, tai atvežimas buvo 5 lt. Iš Jurgos irgi esu užsakinėjusi kažką nedidelėmis sumomis, vežė 4u.gif Ji dabar rašė, kad jei užsakymas didesnis nei 200 lt, atveža į namus, mažesnius reikia atsiimti suderinus vietą ir laiką.
Atsakyti
Paaiškinkit vištelei, šš čia kažko labai nesuprantu.. Pirkdavom iš Edvino, tai visada kaina LTL buvo lygi kainai zlotais. Už atvežima neimdavo nieko (pirkdavom virš 500LTL). Dabar atsiverčiu Olego puslapį, o ten skaičiuoklė... Suvedus kainą zlotais kaina litais gerokai mažesnė (suprantu, kad čia dėl kurso). Tai ar čia aš paika višta, kad moku kainą identišką kainai zlotais, ar pas Olegą taikosi kokie kiti mokesčiai, kad išeina panašiai kaip pas Edviną? doh.gif

Ale aš tikrai višta. Dabar pamačiau kad pas Olegą 10 proc. už atvežimą į Vilnių, tai beveik tas pats ant to pačio išeina. Prašau dovanoti už monologą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlyte96: 28 rugsėjo 2011 - 13:14
Jeigu imsiu nedaug daiktelių (suma bus gal 150 Lt) per ką labiausiai apsimoka užsisakyti? Per Renaldą jau esu vieną kartą užsisakinėjusi, dabar norėčiau ką nors kitą išbandyti.
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2011 09 26, 21:08)
LACK staliukas  bigsmile.gif Nu toks kaip žaislinis  lotuliukas.gif  Kaina, aišku,  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , išvaizda normali, nepasakysi, kad praktiškai kartoninis. Lengvutis, ne tas žodis, tikrai, kad popierinis. Nusipirkau kaip lentynėlę vazoninėms gėlėms statyti (na, kad nestovėtų vazonai ant grindų, nes tame kambaryje nėra palangių), tai šiam tikslui, o dar už tokią kaina - super-duper  thumbup.gif  Bet kitoms reikmėms neprikčiau, nes, jaučiu, sulūžtų po kelių savaičių  rolleyes.gif

jau senokai jis man tarnauja, buvo patapes jau ir palete kone biggrin.gif
tik pastebejau, kad pusles vietom issoko. mano juodos spalvos. nuo ko taip atsitiko-nesusekiau. siemet tiesiog perdaziau, bet kazin, ar laikysis dazas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agpa: 28 rugsėjo 2011 - 13:40
QUOTE(Babetta @ 2011 09 27, 17:45)
stalchiai tai svaziuoja kiaurai. apie lentynas vat nieko negaliu pasakyti. karkasas - pusis.  ten ne begeliai- ten tokie ipjovimai stalchiukams. isistato ir issitumia labai graziai.

4u.gif

QUOTE(Alchemie @ 2011 09 27, 20:18)
Baltos lentynos turi prisukamus begelius, o pusines irantas stalciams, begeliu neturi. Tiek pusinese, tiek baltose lentynose galima abiem puses statyti ir stalciai vaziuoja kiaurai

4u.gif

QUOTE(Lionesss @ 2011 09 28, 08:53)
siandien atves mano trofasta, negaliu sulaukt  ax.gif

Labai laukiu demonstracijos thumbup.gif
Man tai problema su Trofast-kur bestatyčiau, neišsitenku dviem cm. Įdomu, ar įmanoma pasigaminti ir prisitaikyti tuos stalčius g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 09 27, 23:28)
bet buvo tokie dideli lapai, raudoni ir berots mėlyni, su balionais visokiais, gyvūnais  g.gif  nerandu tokių nebėra gal  g.gif

dar čia sienų lipdukai, gal tokių ieškojot
http://www.ikea.com/...coration/16306/

Atsakyti
na as sudariau savo sarasiuka gavosi 570 zl, tai cia kaip suprantu pas visus bus 570 lt, siaip visiems laiskus issiunciau, bet kolkas niekas neatsake g.gif kazi kada dabar kas anksciausiai vaziuos g.gif gal zino kas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2011 09 28, 14:39)
jau senokai jis man tarnauja, buvo patapes jau ir palete kone biggrin.gif
tik pastebejau, kad pusles vietom issoko. mano juodos spalvos. nuo ko taip atsitiko-nesusekiau. siemet tiesiog perdaziau, bet kazin, ar laikysis dazas schmoll.gif

Už tokią kainą galima ir dar vieną nusipirkti, jei ką biggrin.gif
Mes su vyru žvengiam, kažkada, kai nuomavomės butą, labai reikėjo mums nedidelio kavos staliuko prie sofos. Tai pirkome JYSKe už 150 lt, čia buvo pigiausias variantas, kurį radome doh.gif doh.gif doh.gif Dar nežinojome, kad yra tokia IKEA ax.gif Sakau, būtumėme žinoję, galėtumėme kad ir ne tą patį pigiausią LACK nusipirkti, bet tokį ilgesnį, jis berods apie 70 zl kainuoja, tai vis tiek dvigubai pigiau doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(KaZantipA @ 2011 09 28, 15:41)
na as sudariau savo sarasiuka gavosi 570 zl, tai cia kaip suprantu pas visus bus 570 lt, siaip visiems laiskus issiunciau, bet kolkas niekas neatsake  g.gif kazi kada dabar kas anksciausiai vaziuos  g.gif gal zino kas  bigsmile.gif

Sakyčiau, kad pas Olegą jums labiau apsimokėtų, kaip už tokią sumą, pagal kainų skaičiuoklę gaunasi 520 lt su pristatymu, tai vis 50 lt susitaupo, galima dar ką nors už juos prigriebt lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2011 09 28, 15:41)
na as sudariau savo sarasiuka gavosi 570 zl, tai cia kaip suprantu pas visus bus 570 lt, siaip visiems laiskus issiunciau, bet kolkas niekas neatsake  g.gif kazi kada dabar kas anksciausiai vaziuos  g.gif gal zino kas  bigsmile.gif

kadangi jus is vilniaus jums labiau apsimoka pas Olega sakytis...
-------
as vakar dėliojausi savo sarašą prekių gavosi beveik tas pats 568 zl. o šiandien skambinausi kur pigiausiai su pristatymu i namus, as is kauno, tai rezultatai tokie:

pas edvina 568 lt. vaziuoja si savaitgali
pas renalda pagal siandienos kursa 455 lt + 57 pristatymas, viso 512 lt, vaziuoja kita savaitgali.
pas olega is internetines skaiciuokles 603 lt.
jurgai neprisiskambinau, isjungtas tel. bet kiek skaiciau is jusu komentaru tai ne vln. irgi brangiau, nors taip patiko kai kazkas parase, kad ji ir i H&M planuoja užsukt....
o ta paskutine nuoroda, tai veža virs 5000 tik užsakymus doh.gif
Atsakyti