Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

Siaip as tik dabar pastebejau, kad Olegas paeme daugiau, nei 10 proc uz atvezima...itariu, kodel taip galejo nutikti. Taciau taip butu labai nesazininga is jo puses, parasiau emaila lauksiu ats.
Atsakyti
Lionesss wub.gif super kambariukas...as tik Aspelund spinta dukrytes kambaryje turiu doh.gif mastau, kaip cia jaukiai sudelioti viska... g.gif kambarys didelis
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 09 28, 23:03)
Lionesss wub.gif super kambariukas...as tik Aspelund spinta dukrytes kambaryje turiu doh.gif mastau, kaip cia jaukiai sudelioti viska... g.gif kambarys didelis

Aciu, labai pagrazejo gavus kilimuka ir trofasta. Dar viena siena reik padazyt ir as irgi bandau vis sudelioti palei kita siena baldus, bei lova, kad butu grazu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 09 28, 14:28)
Jeigu imsiu nedaug daiktelių (suma bus gal 150 Lt) per ką labiausiai apsimoka užsisakyti? Per Renaldą jau esu vieną kartą užsisakinėjusi, dabar norėčiau ką nors kitą išbandyti.

Vilniuje labiausiai apsimoka pas Olega.
Susitaupe apie 30 lt nuo sumos, jau su nuolaida is Jurgos. Tai tiek papildomai nuleisti neprasiau.
Pas Olega vis reikia pertikrinti jo skaiciuokle, nes kintantis dalykas. Dar del Olego, jie baldu i virsu nenesa, nors vakar persigalvojo ir vis tik padejo man juos uznesti nemokamai. Tai nezinau, kaip butu, jei butu spinta pvz. Nors ikejos drozles... gal ten nieko sunkaus nebera. O Edvinas uznese i virsu be komentaru. Bet tai buvo labai senai. Zodziu, jei tai svarbu, galima dar kiekvieno perklausti uzsakant.

Taigi turim kritter lovyte. Dizainas jega, katyte ir suniuku vaikas iskart labai dziaugesi. Bet kokybe tai tikrai prasta. Pagal kaina. Jau montuojant atskilos pora mm pavirsiaus gabaliukas, pasimate visos tos drozles. Beje, sakiau vezejam "O kur groteles?". Jau pagalvojau, kad pamirso. O tas parode i tokia "malku susnele" biggrin.gif Bet ispakavus viskas gerai, lenteles sujungtos medziaga.
Tada ant lovytes kampu priklijavau ikejines kampu apsaugas. Nu ir ka, vaikas nuplese sekancia diena. Atsilupo ir dazai toje vietoje. Jei ne katyte ir suniukas, tai nezinau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 09 28, 21:40)
tai kad jokio skirtumo, gi eme procentais nuo kainos zlotais.t.y. jei kainavo 100zlotu tai vistiek tas 10proc lieka 10Lt, nesvarbu gi nuo kurso.

Kai zloto kursas buvo apie 0,9 lt, tai taip, jokio skirtumo ar 10%, ar zlotais= litais, bet dabar, kai zlotas pakrito žemiau 0,8 lt, kaina zlotais=litais pasidarė nebedraugiška, o atgal prie 10% jie nebenori grįžti biggrin.gif Dabar, kai visi apsižiūrėjo, jau tenka taikytis.. cool.gif
Atsakyti
Del kainos tai as vista nesuziurejau, kad zlotais 10 proc., o ne litais, bet nevarbu...tik galvojau priskaiciavo uzmiesti, nors cia Vilnius oficialiai. Man patiko Olegas.
O trofastas juodai sunkus, nors kelios lentos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 09 28, 22:47)
Kai zloto kursas buvo apie 0,9 lt, tai taip, jokio skirtumo ar 10%, ar zlotais= litais, bet dabar, kai zlotas pakrito žemiau 0,8 lt, kaina zlotais=litais pasidarė nebedraugiška, o atgal prie 10% jie nebenori grįžti  biggrin.gif Dabar, kai visi apsižiūrėjo, jau tenka taikytis..  cool.gif

tai olegas ima 10 proc. ne zl=lt. bet ne vilnieciam atvezimas papildomai nemazai kainuoja, su renaldu siandien snekejau tai irgi 10 proc. ir atvezimas nekainuoja, jau 1 karta is jo emiau, tai viskas tvarkoj buvo, bet ten buvo stambus daiktai, skaiciau cia keleta komentaru kad su smulkmenom netvarkingai elgiasi, del to ir domejausi kaip kitur kainos, bet man (is kauno) vistiek pas ji pigiausiai gavosi, tai teks uzsisakinet ir tiketis kad ir baldus ir smulkmenas, kuriu si kart nemazai, tvarkingai gausiu. Dar siandien bandziau drauge ikalbet i Varsuva vaziuot, bet bijau kad tada gausis kurkaaaas brangiau i IKEA uzejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2011 09 28, 22:41)

Tada ant lovytes kampu priklijavau ikejines kampu apsaugas. Nu ir ka, vaikas nuplese sekancia diena. Atsilupo ir dazai toje vietoje. Jei ne katyte ir suniukas, tai nezinau... biggrin.gif

jus melyna pirkote taip? tai cia rase kad su melynais kriter staliukais ir kedutem dazai lupasi, tai matyt ir su lovyte tas pats. Pusine tai geris, mediena, niekas nenutrupejo, viskas savo vietoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 09 28, 22:03)

ir kaip Aspelund spinta? Tridure ar dvidure turit? gal foto nesunku butu parodyt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Virvytė @ 2011 09 28, 18:04)
Gal esat mačiusios Hemnes  baldus? Kaip kokybė?

Aga, man irgi aktualu. Norėčiau miegamąjį apsiHemninti, bet įdomu, kaip kokybė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2011 09 28, 17:02)
Sakyčiau, kad pas Olegą jums labiau apsimokėtų, kaip už tokią sumą, pagal kainų skaičiuoklę gaunasi 520 lt su pristatymu, tai vis 50 lt susitaupo, galima dar ką nors už juos prigriebt  lotuliukas.gif  biggrin.gif

QUOTE(atenee @ 2011 09 28, 17:52)
kadangi jus is vilniaus jums labiau apsimoka pas Olega sakytis...
-------

pas ji kainuotu 15% nuo sumos nes daug smulkiu daiktu, sake uzims daug laiko surinkt ( na puodai visokie pas mane...) tai zodziu pigiausiai kolkas pasiule Renaldas, tai pas ji ir uzsakinesiu jauciu ...

o dar klausimas, pas Renalda reik avansa moket ar kazkas panasaus???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KaZantipA: 29 rugsėjo 2011 - 09:19
QUOTE(Lionesss @ 2011 09 28, 20:30)

Oi, kaip nerealu. Aš irgi tokio noriu, tik neišsitenku pora cm, gal plintusus išlupti toje vietoje??? O tie siauri stalčiai nėra labai maži (žemi), nes aš galvoju, gal ir tą trigubą (didžiausią) komplektuoti. Ir kaip suprantu, balti stalčiai truputį šviečiasi?
Atsakyti