Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(delfiuka @ 2011 12 19, 08:55)
Grynas medus be priemaišų yra Dana Tabu.

Man Tabu visai ne medus, o daug daug sandalmedžio su viveros (civet) nata ir juntamu pačiuliu, ambra.
Atsakyti
QUOTE(lauksna @ 2011 12 19, 13:21)
Man Tabu visai ne medus, o daug daug sandalmedžio su viveros (civet) nata ir juntamu pačiuliu, ambra.

man irgi panašiai
Atsakyti
Sveikos, kvepalų žinovės 4u.gif Skaitau ir karpau ausimis....
Gal kas turite Karl Lagerfeld raudoną kapsulę? Ar labai moteriškas kvapas? Ar įmanoma vyrui įpiršti?
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2011 12 19, 15:47)
Gal kas turite Karl Lagerfeld raudoną kapsulę? Ar labai moteriškas kvapas? Ar įmanoma vyrui įpiršti?

Turiu, kvapas - prieskoniai, saldi vyšnia, gal kiek medienos, migdolas. Mano akimis kvapas unisex, bet vyras vyrui nelygu. Jei vyras nesibaido salsvų kvapų, tuomet galima, bet labai priklauso nuo jo asmeninio parfumerinio skonio. O apskritai tai įpiršinėti kitam žmogui kvepalus - prasta mintis, mano nuomone. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2011 12 19, 16:47)

Irgi sakyčiau, kad labiau priklausytų nuo vyro pasirinkimo. Pirkau sau (pagal aprašymą), man buvo per vyriški, nors vyšniškumas juose pasirodė gražus, erzino aštriom sausokom natom. Mėginau sūnui įsiūlyti - neėmė, sakė moteriški. Tai ir iškeliavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 20 gruodžio 2011 - 07:04
QUOTE(Adeliutė @ 2011 12 19, 16:47)

Kaip tik vakar daviau vyrui pauostyt juos nuo savo rankos. Sakė, kad tokiais kvepėtų biggrin.gif Nors jam prie širdies verčiantys iš koto medienos, prieskokių kvapai.
Atsakyti
Labai ačiū atsakiusioms 4u.gif
Įpiršti nenoriu, noriu padovanoti. O jo skonis man vis dar mįslė doh.gif Iš kitos pusės, nėra jis labai išrankus, tik nenori "cigaretėm" kvepėti. Gal dar pasakytumėt, kas kvepaluose duoda tabako kvapą?
Atsakyti
sveikos, gal žinote ar šioje parduotuvėje originalūs kvepalai, labai jau noriu užsisakyti, Christian Dior Addict kiek žiūrėjau internete tai čia pigiausiia su siuntimu i LT

http://www.ezonesale...spray-995-p.asp

Atsakyti
laba vakara,idomi nuomone apie siuos kvepalus
http://www.emarkt.lt...rims-50-ml-.htm
Atsakyti
Tom Ford Black Orchid EDT ir EDP kvapai labai skiriasi? Ar tik intensyvumu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sasuke @ 2011 12 24, 10:08)
Tom Ford Black Orchid EDT ir EDP kvapai labai skiriasi? Ar tik intensyvumu?  g.gif

Man skiriasi labai,EDP naudai,EDT-toks gėlinis,lyg rūgtelėjęs ax.gif -nelieka to aksominio minkštumo,kurį turi EDP.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 12 24, 12:36)
Man skiriasi labai,EDP naudai,EDT-toks gėlinis,lyg rūgtelėjęs ax.gif -nelieka to aksominio minkštumo,kurį turi EDP.

drinks_cheers.gif taip, tai skirtingi kvapai, EDT - gėlinis, o EDP - klampus prieskoninis smilkalinis
Atsakyti