Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Renkuosi tarp kvepaliukų Givenchy Play( rausvas buteliukas), Chanel Chance Eau Tendre, Issey Miyaki paskutinis kvapas,rausvas buteliukas.

Gal galit ką pakomentuoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2011 12 14, 09:32)
Merginos, patarkit prasau, kur labiau jauciasi cinamonas: Givenchy Amarige Mariage EDP ar Fendi Theorema Leggero EDT?

Mano nosiai - Teoremoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2011 12 14, 12:45)
Mano nosiai - Teoremoj smile.gif

Net nežiurint i tai, kad tai Leggero, lengvesnis variantas, negu Theorema EDT?
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2011 12 14, 08:32)
Merginos, patarkit prasau, kur labiau jauciasi cinamonas: Givenchy Amarige Mariage EDP ar Fendi Theorema Leggero EDT?

Man labiausiai jauciasi Organza indecence tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lamma @ 2011 12 14, 11:05)
Renkuosi tarp kvepaliukų Givenchy Play( rausvas buteliukas), Chanel Chance Eau Tendre, Issey Miyaki paskutinis kvapas,rausvas buteliukas.

Gal galit ką pakomentuoti? 4u.gif

rekomenduociau Miyaki,jis idomiausias,gerai laiko,kiti du jau daug kartu kazkur girdeti
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2011 12 14, 14:17)

Nesakyčiau, kad Theorema Leggero lengvesnis už Theoremą - mano nosiai jie visiškai kitokie. Bet jei ieškot cinamono, tai jo tikrai daugiau Theoremoj. Leggero daugiau pipirai ir citrusai smile.gif
Atsakyti
ar yra cia gaiviu kvepaliuku megeju????
noreciau paklausti koki gera gaiviu vandens arba geliu kvapa galetumete rekomenduoti, kad butu siek tiek su cinkeliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2011 12 14, 14:17)

Juk prašyta palygint ne Theorema su Theorema Leggero (iš šitų tikrai pirmojoj daugiau cinamono), o Th. Leggero su Amarige Mariage, tai ir darau kas liepta tongue.gif O šiaip tai uostyt reikia, kur vienai cinamonas, kitai vanilė ar pipirai...
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2011 12 14, 17:03)
Juk prašyta palygint ne Theorema su Theorema Leggero (iš šitų tikrai pirmojoj daugiau cinamono), o Th. Leggero su Amarige Mariage, tai ir darau kas liepta tongue.gif  O šiaip tai uostyt reikia, kur vienai cinamonas, kitai vanilė ar pipirai...

Dekuj visoms uz atsakymus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Future-bride @ 2011 12 14, 16:02)
ar yra cia gaiviu kvepaliuku megeju????
noreciau paklausti koki gera gaiviu vandens arba geliu kvapa galetumete rekomenduoti, kad butu siek tiek su cinkeliu  g.gif

hm.. gaiviu daug..
man patinka giorgio armani aqua di gioia 4u.gif
chanel chance eau fraiche 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų pasakyti, CK euphoria edp kelių skaičių kodukas atspaustas ant buteliuko?
Ir kaip atrodo - taškinis, ar koks kitoks, kurioje vietoje?
Dėkoju
Atsakyti
Gal kas bandet? I kokius butu panasus? 4u.gif
user posted image
Atsakyti