Įkraunama...
Įkraunama...

Maybelline kosmetika

smile.gif+2010 02 12, 20:16-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 02 12, 20:16)
Man grazu ipatingai vakarui gausiai isdazytos blakstienos 4u.gif  tik zinoma jos turi buti tobulai isskirstytos rolleyes.gif  Gaila,kad as neturiu tos knygutes,suintrigavai su ta "Šokoladinė vilionė" makiazu rolleyes.gif

Čia rasi keturis makiažus maybelline, "Šokoladinė vilionė" vadinas tas kur yra tik įjungus šį puslapį wub.gif
Atsakyti
maybelline man labai patinka! anksciau visa laika naudojau pure makeup makiazo pagrinda,gaila ji iseme is prekybos nes buvo labai geras..dabar turiu affinitone,kuri man yra per tamsi,tai naudoju tik vakarais,kai tamsiau ir nesimato biggrin.gif tai galiu psakyti jog gerai drekina ta pudra. na man kas labiausiai patinka is maybelline tai yra lupu dazai ir blizgesiai- pats nerealiausias yra water shine lip gloss,spalva-precious lilac,tokia grazi spalvyte smile.gif taip pat turiu color sensational du lupdazius - sweet pink ir ambre rose.na man jie patinka,bet labai greitai "nusivalgo" todel manau kad siems lupdaziams galima rasti pigesniu ir neprastesniu pakaitalu:)
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 03 10, 21:22)
A kas cia tokio ? g.gif

Pudra http://www.maybellin...foundation.aspx
Įdomu kiek chemijos į ją pridėjo, kad išlieka 24h g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 03 10, 22:33)
Įdomu kiek chemijos į ją pridėjo, kad išlieka 24h  g.gif

tai gal cia tik reklamos triukas, kad tiek islieka. o is tikruju gali buti eiline, kaip ir visos kitos.
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 03 10, 23:33)

Visuose Maybelline produktuose yra nemažai chemijos ax.gif
Atsakyti
na as pagaliau nusipirkau pudra "dream satin liquid". penktadieni nuejau i douglas su tikslu nusipirkti pudra ir istikruju galvojau pirkti arba ta mineraline skysta pudra arba sita ir kaip tik buvo joms nemaza nuolaida:) tai pasikonsultavau su konsultante ir nusipirkau.mokejau 27lt,nezinau ar dar yra ta akcija:) spalva atitaikiau tobulai ir pirmas ispudis,panaudojus dvi dienas- si pudra tobula sausai odai kaip mano. Pamaskuoja neblogai,pati pudra lengvai dengiasi,graziai ant veido atrodo. tik labai nerekomenduociau riebiai odai, nes kartais net kai paizuriu i veidrodi atrodo,kad vietomis ant mano super sausos odos ji blizga,tai ant riebios odos turetu but katastrofa.. apibendrinus,pudra man patinka ir nesigailiu nusipirkusi:)
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 03 10, 22:33)

Nereikia reklamomis tikėti cool.gif
Papildyta:
QUOTE(zydrune0916 @ 2010 03 14, 23:34)
na as pagaliau nusipirkau pudra "dream satin liquid". penktadieni nuejau i douglas su  tikslu nusipirkti pudra ir istikruju galvojau pirkti arba ta mineraline skysta pudra arba sita ir kaip tik buvo joms nemaza nuolaida:) tai pasikonsultavau su konsultante ir nusipirkau.mokejau 27lt,nezinau ar dar yra ta akcija:) spalva atitaikiau tobulai ir pirmas ispudis,panaudojus dvi dienas- si pudra tobula sausai odai kaip mano. Pamaskuoja neblogai,pati pudra lengvai dengiasi,graziai ant veido atrodo. tik labai nerekomenduociau riebiai odai, nes kartais net kai paizuriu i veidrodi  atrodo,kad vietomis ant mano super sausos odos ji blizga,tai ant riebios odos turetu but katastrofa.. apibendrinus,pudra man patinka ir nesigailiu nusipirkusi:)

Aš su savo riebia oda atrodydadau kaip šlapiu veidu doh.gif lotuliukas.gif ir poras kimšo
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2010 03 15, 00:34)
na as pagaliau nusipirkau pudra "dream satin liquid". penktadieni nuejau i douglas su  tikslu nusipirkti pudra ir istikruju galvojau pirkti arba ta mineraline skysta pudra arba sita ir kaip tik buvo joms nemaza nuolaida:) tai pasikonsultavau su konsultante ir nusipirkau.mokejau 27lt,nezinau ar dar yra ta akcija:) spalva atitaikiau tobulai ir pirmas ispudis,panaudojus dvi dienas- si pudra tobula sausai odai kaip mano. Pamaskuoja neblogai,pati pudra lengvai dengiasi,graziai ant veido atrodo. tik labai nerekomenduociau riebiai odai, nes kartais net kai paizuriu i veidrodi  atrodo,kad vietomis ant mano super sausos odos ji blizga,tai ant riebios odos turetu but katastrofa.. apibendrinus,pudra man patinka ir nesigailiu nusipirkusi:)

Va, va mano oda irgi sausa tai man si pudra geriausia is geriausiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 15, 07:25)
Aš su savo riebia oda atrodydadau kaip šlapiu veidu  doh.gif  lotuliukas.gif  ir poras kimšo

Na tiesiog aš kai irgi riebiaodė tai nesigundau, kad ir kaip saldžiai tos reklamos brukamos, tiesiog stengiuos rinktis savo odos tipui, nes jeigu pudra jau neskirta riebiai/mišriai odai ir nėra antibakterinė, nesinori jos dėt ant veido, nes tikrai iškels kokių naujų draugelių ir atrodys riebesnė nei yra ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau šią pudrą Dream satin http://images.dailye...s/517x/7189.jpg ax.gif Džiaugiuos, kad beveik idealiai atitiko atspalvis. Rinkaus tarp ivory ir light porcelain, pastarasis pats šviesiausias, bet turėjo rūžavą atspalvį, o ivory - geltonesnis.. Mano oda sausa/normali, tad dėl blizgėjimo nepergyvenu, nors iš įpročio dar padengiau šiandien pirmąsyk bandydama plonu sluoksniu sausos pudros. rolleyes.gif Bus matyti, kaip laikysis tongue.gif
Atsakyti
Subyrejo mano skaistalai galutinai.. blink.gif nu kas per s.. bet vis tiek gaila ismest biggrin.gif susidejau i dezute ir sutepsiu.. 4u.gif bet tikrai kas liecia kokybe, tai doh.gif patys skaistalai minksti viskas ok, bet kad visom subyra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 03 24, 15:44)
Subyrejo mano skaistalai galutinai..  blink.gif nu kas per s.. bet vis tiek gaila ismest biggrin.gif susidejau i dezute ir sutepsiu..  4u.gif bet tikrai kas liecia kokybe, tai  doh.gif patys skaistalai minksti viskas ok, bet kad visom subyra  doh.gif

o gal kur trinktelejot? biggrin.gif
Atsakyti