Įkraunama...
Įkraunama...

Maybelline kosmetika

QUOTE(drieziuxx @ 2010 03 24, 17:27)
o gal kur trinktelejot? biggrin.gif

Nu zinok ji pas mane kosmetickoj buvo, itruko pirma, poto kazkur perskaiciau,kad kita mergaite rase, kad ir jai subyrejo.. ir va vakar pasiimiau su savim i miesta ir galutinai subyrejo.. aisku gal ir trinktelejau kur, bet ne vienas bronzatas ar skaistalai pas mane taip nebyra.. unsure.gif jautri labai Maybelline linija ta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ui! @ 2010 03 24, 12:28)
Nusipirkau šią pudrą Dream satin http://images.dailye...s/517x/7189.jpg  ax.gif  Džiaugiuos, kad beveik idealiai atitiko atspalvis. Rinkaus tarp ivory ir light porcelain, pastarasis pats šviesiausias, bet turėjo rūžavą atspalvį, o ivory - geltonesnis.. Mano oda sausa/normali, tad dėl blizgėjimo nepergyvenu, nors iš įpročio dar padengiau šiandien pirmąsyk bandydama plonu sluoksniu sausos pudros.  rolleyes.gif Bus matyti, kaip laikysis  tongue.gif

Antroj dienos pusėj ir man išlenda blizgėjimas, nesistebiu, kad riebesnės odos savininkės turėjo problemų ax.gif
Atsakyti
Kokį tušą patartumėt? 4u.gif Turėjau Volum express, Define-A-Lash. Dabar norėtųsi kažko naujo ax.gif Tik reikia, viską darytų biggrin.gif : ilgintų, storintų, riestų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2010 04 11, 13:59)
Kokį tušą patartumėt?  4u.gif  Turėjau Volum express, Define-A-Lash. Dabar norėtųsi kažko naujo  ax.gif  Tik reikia, viską darytų  biggrin.gif  : ilgintų, storintų, riestų.  ax.gif

Pabandyk ta nauja Volume Falses. Ilgina ,tankina ,o kaip uzriecia graziai. Aisku vaizdas reklamoj perdetas ,bet man visai patiko ax.gif
Atsakyti
Kol kas galiu pagirt sios firmos putesius, tikrai gan neblogi! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlette @ 2010 04 11, 15:09)
Pabandyk ta nauja Volume Falses. Ilgina ,tankina ,o kaip uzriecia graziai. Aisku vaizdas reklamoj perdetas ,bet man visai patiko  ax.gif

sita as nesenai nusipirkau, labai juo patenkinta, net nesitikejau ax.gif
Atsakyti
O kaip jums Dream Creamy pudra? ax.gif Kazin ar labai sviesus atspalvis 021? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 04 11, 20:25)
O kaip jums Dream Creamy pudra? ax.gif  Kazin ar labai sviesus atspalvis 021? g.gif

As ja esu bandziusi .Tai tokia sakyciau daugiau sausai odai. Seip gaiviai atrodo ,bet man netiko nes islysdavo blizgesys. Bet as bandziau ziema,mano oda kazkodel labiau misri pasidaro .Nors pavasari mano oda sausesne reiktu gal pabandyt .... ax.gif
Oatspalvis tai toks gelsvas ,toki ir turejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 04 12, 13:16)
As ja esu bandziusi .Tai tokia sakyciau daugiau sausai odai. Seip gaiviai atrodo ,bet man netiko nes islysdavo blizgesys. Bet as bandziau ziema,mano oda kazkodel labiau misri pasidaro .Nors pavasari mano oda sausesne reiktu gal pabandyt .... ax.gif
Oatspalvis tai toks gelsvas ,toki ir turejau  mirksiukas.gif

Mano oda tai net nezinau kaip pavadint...gal pusiau misri ir kartais sausa pasidaro,tai gal tiktu sita pudra g.gif Siaip jei pradeda blizget oda po kiek laiko paitepus pudra,as su pudros sepeteliu(be pudros) tiesiog karta perbraukiu per verida ir vel kelias valandas galiu buti rami smile.gif O kaip maskavimas sios pudros jums? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 02 03, 16:45)
o kaip Jums geltonas tusas?
ka jis daro? ilgina, tankina? nesigumuliuoja?
4u.gif

Maybelline colossal volum express - man tobulas tušas wink.gif Išbandžiau ir MF, ir Kanebo, ir Loreal nemažai tušų, bet šitas geltonas man labai patinka thumbup.gif
Labai gražiai padengia blakstienas, užtenka vos kelių sluoksnių, o pailgina ir patankina tai tikrai labai gerai thumbup.gif ir taip greitai neuždžiūna. Vakarui stengiuosi kuo daugiau sluoksnių užtepti, vaizdas lieka irgi laaabai geras, jokių gumulėlių thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dovilepp @ 2010 01 05, 18:48)
gal kas esate naudojusios  ir galetumet pasakyti savo atsiliepimus?
Superstay™ Silky Foundatio
user posted image

arba Mineral Power™ Natural Perfecting Liquid Foundation user posted image

Man teko naudoti Silky Foundatio, tai nelabai patiko, dar + kažkaip netolygiai man skirstėsi baltas tas kremukas ir pudrytė, balto daug liko, o pdrytė baigėsi. Na net nežinau.. Nusprendžiau daugiau nebepirkti niekada smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 21 balandžio 2010 - 14:39
MAYBELLINE new york DREAM MATTE mousse teko išbandyti, nusipirkau ir nusivyliau šiek tiek. Mano odai kažkaip netinka, kai kurios veido odos sausos, tad tas vietas negražiai padengia, lyg dar išsausina [nors prieš tai patepu dienuniu krepu arba riebiu pieneliu] Manau, ši pudrytė puikiai tiktų merginoms, kurių viedo oda riebesnė 4u.gif O tepti ant veido šią pudrytę tikras malonumas thumbup.gif Tepasi tolygiai ir labai minkštai.
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 04 11, 21:25)
O kaip jums Dream Creamy pudra? ax.gif 

Žiūrėjau šiandien ją, taip patiko konsistencija, nu nereali pasirodė biggrin.gif
Įdomu, ar tiktų riebiai odai? man po visų blizgesys lenda pudrų, svarbu, akd neatrodyčiau kaip šlapia..
Atsakyti