Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

user posted image

Sena tema http://www.supermama...howtopic=756315
Atsakyti
QUOTE(Saharienne @ 2011 10 14, 20:42)
nelipino lūpų ? Man rodos kažkada Isadora naudojau, tai lipino lūpas, tai dabar juos ratu apeinu, bet gal verta pabandyt būtų vėl  g.gif  unsure.gif

Na kaip ir rasiau jis lipnokas toks,bet lupu nesuklijuoja biggrin.gif Svarbu per daug nepritepti. Beje IsaDora turi ir skirtingu lupu blizgiu,bet nebandziau,o visai idomu butu g.gif

Sunaudojau Physicians Formula face sculpting trio dvi pudras,"sunkissed" ir "tan" atspalviu,likucius buvau sutrupinusi ir sumaisiusi viename indelyje,patiko,sulygindavo veido spalva,priduodavo svytejimo,bet kolkas nekartosiu,nes pirksiu mineraline ax.gif

user posted image
Atsakyti
Ačiū už temą 4u.gif Ir į temą bigsmile.gif :
Pasibaigė Clarins veido prausiklis - tikrai švelnus poveikis, nesausindavo odos, bet mane labai erzino kvapas, todėl kartojamas nebus
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saharienne: 20 spalio 2011 - 06:22
user posted image
Bus kartojamas, labai gražiai išgydė kapiliarus. Jokio raudonio. mirksiukas.gif
Atsakyti
Liepos dukra,per kiek laiko pasimate rezultatas ir kaip naudojote sia priemone? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 20 spalio 2011 - 12:18
QUOTE(white kitty @ 2011 10 20, 13:17)
Liepos dukra,per kiek laiko pasimate rezultatas ir kaip naudojote sia priemone?  4u.gif

naudojau kas rytą po dušo. Na pasimatė, tiksliau pastebėjau, kad nebeturiu po kokis savaitės. Jis taip pamažu mažėjo ir mažėjo. Ir vienintelis kremas, kuris man nedegina odos.
Atsakyti
user posted image
visai nebloga, kazkiek apramindavo spuogiukus, bet pakuote labai nepatiko, nepatogi doh.gif
Mavala aliejukas odelems
user posted image
visai gerai suminkstin davo i jo vieta Burts Bees citrininis odeliu kremukas
user posted image
jau antra kart dazau ir nepaskutini thumbup.gif , gera spalva ryski, gerai laikosi, zodziu ne ka prastesni uz cheminius dazus thumbup.gif
user posted image
labai patiko, nesausino, gerai nuprausia i jo vieta Desert Essence, Thoroughly Clean Face Wash, Original, Oily and Combination Skin prausiklis
user posted image
tik pas mane pakuote naujasnio leidimo, patiko, gerai drekino, o ir uzteko ilgam, i jo vieta crazy rumors lip balms
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2011 10 20, 12:55)

Bus kartojamas, labai gražiai išgydė kapiliarus. Jokio raudonio. mirksiukas.gif

ką dar prie šios priemonės naudojot? gal kokį aliejuką nakčiai? ar šiaip kokias priemones? ar tik šį kremuką?
kažkada turėjau, bet nebuvau labai patenkinta, sakau gal suteikti šiam kremui dar vieną šansą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 10 20, 16:54)
ką dar prie šios priemonės naudojot? gal kokį aliejuką nakčiai? ar šiaip kokias priemones? ar tik šį kremuką?
kažkada turėjau, bet nebuvau labai patenkinta, sakau gal suteikti šiam kremui dar vieną šansą  ax.gif

Visiškai nieko smile.gif pasitepdavau šiuo kremu ir ant viršaus, palaukus kelias minutes, krempudra smile.gif viskas smile.gif
Atsakyti
Palmolive dušo žele
user posted image

Lacalut balinamoji pasta
user posted image

Fa dezikas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnite: 20 spalio 2011 - 17:18
Mirrolla varnalėšų aliejus - jokio realaus skirtumo nepajutau ar su pipirais ar be smile.gif Varnalėšų aliejus man reikalingas produktas, o ar būtent tokį kartosiu - nežinau smile.gif
user posted image
Atsakyti
Metu lauk "Šilkines rankeles" - nesusipratimas didžiausias, smirda alkoholiu ir sausina rankas doh.gif, stovėjo daugiau nei metus nenaudojamas biggrin.gif
Atsakyti