Patiko,kad lengvai ir lygiai pasiskirstydavo,nenueidavo demem,bet erzino lipnumas,labai jau ilgai dziuvo ir kvapas per intensyvus,kolkas nekartosiu,nes yra daug kitu norimu
Savaiminio idegio zele {foto ne mano}

Patiko,kad lengvai ir lygiai pasiskirstydavo,nenueidavo demem,bet erzino lipnumas,labai jau ilgai dziuvo ir kvapas per intensyvus,kolkas nekartosiu,nes yra daug kitu norimu
pagaliau nusikraciau jais, t.y pardaviau, nes po nestumo nebegaliu ju pakes, nors anksciau patiko, o ir laikos llllllabai ilgai
QUOTE(shemsa @ 2011 10 24, 21:10)
pagaliau nusikraciau jais, t.y pardaviau, nes po nestumo nebegaliu ju pakes, nors anksciau patiko, o ir laikos llllllabai ilgai

Labai geras kvapas, paskutiniu metu, orams atvesus, ranka tiesiasi butent prie siu
man po
noris gaivesniu, su sitais kai pasikvepinu noris kuo greiciau nusiplaut
net pykina kartais
QUOTE(SaiMita @ 2011 10 25, 10:48)
kodel? nepatiko?
QUOTE(shemsa @ 2011 10 25, 12:53)
kodel? nepatiko?
tikrai tikrai nieko ypatingo..
Prausiklis tikrai kartotinas, bet šis tonikas, mano nuomone - ne. Man po jo toks šiek tiek lipnumo jausmas likdavo, ko pakęst negaliu.. O ir šiaip nesužavėjo
Papildyta:
Pabaigiau Bare Escentuals mini indelį (2g) medium spalvytę.
Į vietą pilnas indelis (8g) medium beige
Pasibaige Melvita duo gelis su migdolu, aguonu ir medaus ekstraktais ir deep steep duso gelis mandarinu-melonu kvapo.

Abi patiko, gal kada ir kartociau. I duskes vieta bus natura siberica su vitaminais.
Taip pat pasibaige veet depiliacinis kremas, kartosiu.

Abi patiko, gal kada ir kartociau. I duskes vieta bus natura siberica su vitaminais.
Taip pat pasibaige veet depiliacinis kremas, kartosiu.
Aussie plaukų balzamas, mano plaukams tiko, tikrai kartosiu
Patiko, nes tikrai plaukus sušvelnindavo
Panašu, kad aš viena kažką vis subaigiu, gaila, kad pirkt nėr reikalo nieko kol kas
Subaigiau Douglas vazeliną lūpoms - nevertas dėmesio produktas - jokio efekto nepastebėjau
(foto neradau)
Subaigiau Douglas vazeliną lūpoms - nevertas dėmesio produktas - jokio efekto nepastebėjau
QUOTE(Juxt @ 2011 10 24, 10:51)
O aš tingėjau terliotis su pėdom