Bilietai pirkti birzelio pabaigoje. Skrydis su Ryanair. Atostogu laikas - spalio 11-18 d.
Norejosi trumpu atostogu su draugais koki rudens savaitgali, o gavosi seimynines, savaites trukmes atostogos. Dukra atsisake, del blogo oro tikimybes ir zinodama musu pomegi intensyviai keliauti. Todel vykome tik su savo septynmeciu, kuris puikiai atlaiko intensyvias keliones jau nuo mazumes.
Viesbucius uzsisakiau liepos menesi per booking.com. Rinkausi sia sistema, nes mane dominantys viesbuciai kitose rezervacinese sistemose visam atostogu laikui buvo tik apie 70 litu pigesni, taciau sumoketi reikejo iskart ir be atsaukimo galimybes. As taip nenorejau

Pasirinkau viena nakti Tossa de Mar miestelyje ir likusias 6 naktis Lloret de Mar. Lloret pasirinkau del geros viesbucio kainos ir patogios geografines padeties busimoms kelionems. Acapulco hotel 7 paroms kainavo 280 euru 2+1, HB maitinimas. Vieta jo pakankamai gera, kiek tai imanoma Llorete. Veliau pamasciusi, kad atvyksime velai, todel vakarienes kaip ir nebegausime, nutariau viena nakti atsaukti ir uzsisakyti viesbuti tik su pusryciais Tossa de Mar kurorte, o pries vakariene jau buti Llorete, taip nieko neprarandu, o vis daugiau ivairoves. Bendra kaina buvo ta pati. Rugsejo antroje puseje abu viesbuciai man parase laiskus, kad apgyvendinti musu negales, nes del ekonomines situacijos jie uzsidaro anksciau laiko . Abu viesbuciai pasiule pasirupinti rezervacijomis kituose viesbuciuose. Viesbuti Tosse anuliavau ir uzsisakiau kita, nes ju pasiulytas man nepatiko. O stai su Acapulco apturejau visa istorija. Ju pasiulytas viesbutis man tiko, nes nieko geresnio uz ta pacia kaina pati neradau. Na ir prasidejo. Visu pirma, kiekviena derinima kontroliavo booking.com darbuotojai, kurie skambino (kalbejo lietuviu kalba) ir rase laiskus, visa laika domejosi, ar man viskas tinka, ar viesbutis tikrai man siulo kazka, ar as sutinku su pasiulymu, ar sutinku atsaukti viena rezervacija ir patvirtinu kita, is susirasinejimo maciau, kad ir viesbutis privalo ne tik rasyti man, bet ir del kiekvieno zingsnio visame tame reikale informuoti booking.com. Taip mes su dideliais triuksmais (ne blogaja to zodzio prasme

Automobili uzsisakiau vos ne paskutine minute visam atostogu laikui. Ziurinejau 4-5 duru nediduka ir nebrangu. Ziurejau tik per brokerius. Tokie kainavo apie 120 euru. Kazko vis tingedavau paspausti kelis mygtukus, todel tik rugsejo viduryje pradejau rupintis, kad ilgiau laukti baugu, nes gali pradeti brangti. Pasitikrinu - ogi pinga

Dar kelionei buvo nusipirktas Europos keliu atlasas, pagalvojau, kad jau pabodo pirkti atskirus saliu zemelapius. Jame tiesiog ant rupimu vietu klijavau zymeklius, o kur vyksime nuspresdavau jau eigoje.
Paskutine minute nutariau nepirkti registruojamo bagazo ir pabandyti issiversti su trim rankinio bagazo lagaminukais. Nustebau, bet tilpome ir net visai neekonomiskai as ten visus mus supakavau

Tai vat tokia keliones preliudija. Ilgai as cia, ane?

Masina palikome Vilniuje pas draugus.
Skrydis normaliai. Pries 22 val, jau stovejome prie auto nuomos punkto oro uoste. AURIGA CROWN car rental. Masiniukas viso 68 eur + 35 eur pilnas draudimas + 75 eur kuro bakas, grazinti tusciu.
Peugeot 3008 ( kai uzsakinejom masina, tai rinkomes Ford Fiesta tipo automobiliuka). 2011 metu, pravaziavusi 7000 km.

Navigacija su mumis nutare nedraugauti. Teko man atidirbineti jos darba. Visa laime, kad su zemelapiais as nesusipykusi, aplinkoje orientuojuosi be problemu, todel viskas buvo gerai, atidirbau neprasciau uz GPS'a

Tossa de mar viesbutis
http://www.booking.c...S4829641058;ws=
Svarus ir geroje vietoje, arti juros ir netoli nuo senamiescio, ne ant kalno, daugiau mums nieko ir nereikejo. Tuo metu ten buvo labai ramu. Registraturoje aptarnavo labai greitai ir maloniai. Masina nemokamai pasistateme visai netoli

Taip baigesi spalio 11 d.