Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

QUOTE(r_tina @ 2013 11 08, 01:40)
labas vakaras, merginos, kur perkat tigi priemones? as noreciau Tigi bed head foxy curls priemoniu...kazkaip daug kurs lietuviskose svetainese isparduota sad.gif

Is cia visada siunciuosi:

TIGI

Tigi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 08 lapkričio 2013 - 07:50
Bet Jie kažkaip nesiunčia flakonėlių, ane? Aš kiek sykių bandžiau užsisakyti, jei tik įeina lakas ar putos, vis išmeta man iš užsakymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2013 12 04, 16:04)
Bet Jie kažkaip nesiunčia flakonėlių, ane? Aš kiek sykių bandžiau užsisakyti, jei tik įeina lakas ar putos, vis išmeta man iš užsakymo  g.gif

Nes pas juos šalyje yra politika, kad tai, kas yra purškiama, suslėgtas oras (lakas ar pan.), jie negali siųsti. Pati mėginau "įkalbinėti", bet sakė griežtą ne ir apgailestavo, kad taip yra console.gif
Atsakyti
Niu aš taip kažkodėl ir pagalvojau ... bet kitur tai siunčia, pvz į Angliją smile.gif ar ten plukdo?
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2013 12 04, 16:40)
Niu aš taip kažkodėl ir pagalvojau ... bet kitur tai siunčia, pvz į Angliją smile.gif ar ten plukdo?

Jeigu kalbate apie feelunique, tai jie yra įsikūrę Anglijoje (kiek žinau) ir jie kitaip transportuoja Anglijoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2013 11 08, 02:40)
labas vakaras, merginos, kur perkat tigi priemones? as noreciau Tigi bed head foxy curls priemoniu...kazkaip daug kurs lietuviskose svetainese isparduota sad.gif

siunciuosi is www.strawberrynet.com
Atsakyti
Gal kas isbande abu siuos? Kuris geresnis, labiau drekinantis? Pirmaji bandziau, superinis, nezinau ar kartoti ta pati ar imti nauja..... unsure.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveiki,

Turiu ir naudoju aš tą pirmoje nuotraukoje esantį TIGI produktą.
Man jis irgi laaaaaaabai super smile.gif Kvapas - superinis tikrai ir ganėtinai ilgai plaukai kvepia. Ir drėkina, ir pašvelnina plaukus. Aš likau labai patenkinta smile.gif Bandyčiau dar kartą smile.gif Na nebent jau plaukai priprastų labai prie to paties šampūno smile.gif
Atsakyti
Gal bandete kuria is siu tigi kaukiu? kokie atsiliepimai?
http://www.topbeauty...uku-kauke-200ml

http://www.topbeauty...uku-kauke-200ml
Atsakyti
keliu tema i virsu, ar yra dar naudojanciu? 4u.gif
Atsakyti