QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2013 03 10, 02:40)
labas vakaras, mamytės, gal kuri patartų kokias priemones man įsigyti.... turiu plaukus su riebiomis šaknimis ir laaabai sausais bei pažeistais galais..patys plaukai dar ir pučias.. norėčiau kažko, kas paglotnintų, sudrėkintų ir panašiai,... 

Labas,
aš gavau Kalėdų proga išsvajotą Catwalk Sleek Mystique šampūną ir kondicionierių po 750ml. Man jis tikrai labai patiko: suminkštino plaukus, ne taip pasišiaušia plaukai po plovimo, žiemą ne taip elektrinasi (bent pirmą dieną), skaniai kvepia net ir po kelių dienų. Bet, jis labai graužė akis. Na, dabar gal jau ir pripratusi, nes jau nelabai jaučiasi.
Visgi, praeitą savaitę nuėjau į Sarmą (buvo akcija), kur nemokamai tyrė galvos odą ir gavau šoką - turiu pleiskanų ir prie galvos odos susiriebalavę plaukai (prieš kelias valandas išlindau iš dušo). Dermatologė sakė, jog čia joks šampūnas, kuris skelbia, kad panaikins pleiskanas yra nesąmonė - reikia pirkti specialiai pirkti gydomąjį šampūną. Ji man parodė už 50Lt. Pigiau nebuvo. Aš žinau, kad vaistinėje galima ir už 35Lt nusipirkti, bet žinoma supakavimas neatrodys "prabangiai". Bet žiūrint ko žmogus nori: ar prabangiai atrodančios dėžutės, kur kokį kartą jeigu ir užeis į vonią, ar tikrai išsigydyti ir dar pigiau.
Žinoma, čia mano nuomonė. Šiaip ar taip, naudosiu kokį 1,5mėn. ir vėl grįšiu prie TIGI arba tą ir tą naudosiu. Sakė, kaip tik, kad po 2mėn. turėtų vėl būti ta akcija, tai vėl nueisiu pasitikrinti