Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.11, tęsiam

user posted image
Jei nori kažką padaryti - visada rasi būdą.
Jeigu nenori - visada rasi priežastį.

Plepam toliau biggrin.gif
Atsakyti
user posted image.....

user posted image....

user posted image

o cia siaip ,grazus vyrai,nes mes vertos ! jolkipalki ! laugh.gif

user posted image

ir dar doh.gif biggrin.gif grozis - reliatyvus dalykas .sitas irgi del pilvo isgyvena laugh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 08 gruodžio 2011 - 21:56
QUOTE(liomi @ 2011 12 08, 23:38)
ir dar  doh.gif  biggrin.gif  grozis - reliatyvus dalykas .sitas irgi del pilvo isgyvena  laugh.gif

lotuliukas.gif

Liomi, kitą kartą tu temą pradėk biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nesijuok ,matai kavojas vargsas laugh.gif

pastatem mes abi mirksiukas.gif tegu laukimas buna malonesnis,tegu paskutiniai menesiai su pilvu buna santarveje laugh.gif ,atsisveikinkime graziai ,padekokime su meile jam uz pati brangiausia,ka jis galejo mums duoti-musu vaikus..

Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 12 09, 01:45)
nesijuok ,matai kavojas vargsas laugh.gif

pastatem mes abi  mirksiukas.gif  tegu laukimas buna malonesnis,tegu paskutiniai menesiai su pilvu buna santarveje laugh.gif ,atsisveikinkime graziai ,padekokime su meile jam uz pati brangiausia,ka jis galejo mums duoti-musu vaikus..

Amen.
Atsakyti
buk palaiminta,vaikiuk angel.gif eik sukalbek vyrui 10 padekos zodziu,atsiprasyk uz negerus darbus ir gausi isrisima .
amen.

laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 12 09, 01:58)
buk palaiminta,vaikiuk  angel.gif eik sukalbek vyrui 10 padekos zodziu,atsiprasyk uz negerus darbus ir gausi isrisima .
amen.
laugh.gif

Gerai, tik palauksiu, kol reikiamą sumą sutaupys biggrin.gif
Atsakyti
sveikutės,
n akaip gyvenat? Alvyda, kaip nuotaikėlės? mirksiukas.gif
nu ką, bumbėjau bumbėjau ir dar tebeburbu kad esu per stora ir tas pilvas nėra ką buvau iliuzijose ssikūrus (vyras sako kad man smegenis reiktų pasiremontuoti, nes aš jam aiškinu kad mažai matau skirtumo blush2.gif ), bet...buvau su dukra š blush2.gif opintis, reikėjo jai bet ir mama nepraleido progos ir ką sau galvojat įlindau į aptemptą (svarbiausią liemuo aptemptas) s dydžio sijoną ir nusipirkau kelnes 36dydžio ir per liemenį dar šiek tiek laisvoka blink.gif (garsiai neasakysiu kad tas sijonas ir kelnės pilni eleasatno ir gerai tamposi) bigsmile.gif aišku nepaisant to, vakar lenkiausi su tom kelnėm ir per rūrą prairo lotuliukas.gif viskas nuo šnd mečiau valgyt blush2.gif tik kaip įgaut valios ir ryžto doh.gif
Atsakyti
Trupineli pirmyn ,TU GALI! as jau senai norejau tau viena dalyka pasiulyti,bet vis progos nebuvo,nes taip nori pora kg pamesti.zodziu-grikiu dieta ,as per 9 dienas minus 5-6kg.dabar vienas ataugo biggrin.gif isivesk google ir pamatysi.tikrai veikia,bet valios reikia.ir labai daug,bet,mergyt,tu gali ,tikrai.tiek padarei ,tai liko vieni niekai truputi dar pakenteti.

stai mano rezultatas

user posted image
Atsakyti
sakai įmanoma? žadėjau prieš kalėdas pasilaikyr delčios, bet reik eit pasiskaityt apie tuos grikius, bet jaučiu juos reik sausus valgyt, brr. na bet aišku jei jau po skalpeliu savo noru atsiguliau, tai grikius ryt vieni niekai lotuliukas.gif
klausyk primink ar čia tu tikrai tris vaikus turi??? blink.gif nu nerealiai atrodai thumbup.gif šaunuolė drinks_cheers.gif tai kiek dabar sveri? mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu blush2.gif bet mes zinom kas po sijonu laugh.gif

imanoma,aisku.pabandytum ir nustebtum.garantuoju 100%.bet..ziauriai sunku biggrin.gif grikiai uzpilti verdanciu vandeniu ,palikti nakciai.ir vsio biggrin.gif valgyti be druskos tik tuos grikius.skamba blogai,bet grikiai yra puikus produktas pilnas medziagu ir mineralu.jie nera perdirbti .grynos kruopos.zodziu,nenusilpsi per savaite.reikia nusiteikti-cia kaip vaistai.tik savaite.as galiu.galiu iveikti save.as stipresne uz majoneza laugh.gif prirasiau kaip is sektos kokios biggrin.gif bet tikrai imanoma,noreciau,kad pabandytum jei tie pora kg taip kliuna,uztektu ir 5 dienu.nors,kaip visada sakiau,man tavo figuryte liuxine .

dabar sveriu 56
Atsakyti
Liomi, niekad tikrai nepasakyciau, kad 3 vaikus turit. Figura tai kaip paaugles smile.gif
Idomu, kur Alvyda ir Monele dingusios, nes lygtai jos sekancios? smile.gif
Atsakyti