Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.11, tęsiam

Gebene,pameni mane kai atejau cia? niekas man netrukde tada biggrin.gif paziurejau foto-linkiu apseiti be op,nuosirdziai,bet nei joga,nei buda,nei misios nepades odai buti kaip buvo.

va va,Ingutia,ateina toks laikas ,kai motina tampa mergaite laugh.gif vel laugh.gif norisi eiti ir puikuotis ir tada pilvas visai nepakeliui biggrin.gif

as numeciau per mazdaug puse metu
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2011 12 12, 19:15)
Gal galėtų parašyt kuri, ką vežės į Kauną - be higienos reikmenų ?

Saunus rezultatai liniuoteje bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(liomi @ 2011 12 12, 19:34)
Gebene,pameni mane kai atejau cia? niekas man netrukde tada  biggrin.gif  paziurejau foto-linkiu apseiti be op,nuosirdziai,bet nei joga,nei buda,nei misios nepades odai buti kaip buvo.

va va,Ingutia,ateina toks laikas ,kai motina tampa mergaite laugh.gif vel laugh.gif  norisi eiti ir puikuotis ir tada pilvas visai nepakeliui  biggrin.gif

as numeciau per mazdaug puse metu

Isivaizduoti kad oda bus kaip buvus, tai cia ne ne - neimanoma. Bet bandyti pataisyti padeti, kodel ne wink.gif O ir pries op tie dalykai veikia teigiamai thumbup.gif
Niu per pusmeti numest 20kg tai labai net normaliai, sakyciau. Kada startas Lietuvon? rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, biski offtopic... Kaip jus to svorio gražiai atsikratote? Pasidalinkite patirtimi, nes man labai aktualu. Kai bėdos pas mus panašios, tai gal ir svorio metimo būdai bus veiksmingi tokie patys smile.gif būsiu dekinga smile.gif

Vyrui parodziau koks pjūvis buna po op. Tai jis pakraupo. Sako negi siais laikais dar daro tokias op ir lieka tokie žiauria randai biggrin.gif jis turbut mane kad bus kaip su mano nosimi. Op atliko o pjuvio jokio nebuvo. smile.gif žodžiu vyras jau priešinasi doh.gif bet tai kad manau geriau randas nei nukares pilvas blush2.gif kaip jusu vyrai reaguoja į randa?
Atsakyti
QUOTE(maja7 @ 2011 12 12, 20:26)
kaip jusu vyrai reaguoja į randa?

O kaip reaguoja į pilvą? Maniškis tai sako, kad reikia tik svorio numest bei pasportuot ir pilvas bus kaip naujas.
Atsakyti
Gebene,cia su apsiedimais biggrin.gif tai truputi uztrukau ,bet vis tiksla turejau-tai atostogos,po kuriu perziurejus foto doh.gif nors ir pamaskavus doh.gif tada vaiku gimtadienis,tada susitikimas su mergom laugh.gif paskutinis labiausiai ir suveike biggrin.gif Lietuvon liepa ,reiktu liniuote poasidaryti- liko 8 men iki kitokio pilvo laugh.gif bet atrodys ,kad laukiuosi biggrin.gif as taip noriu,kad tau nereiktu zalotis biggrin.gif mano pilvas po pirmagimes buvo toks ,kuri lietuves biggrin.gif operuotu 100% bet as ne minties neturejau schmoll.gif o grazuole buvau bigsmile.gif biggrin.gif

Maja7,zinai kas manau svarbiausia-kai sako nieko nevalgiau visa diena ir svoris nekrenta.tai yra bull- vistiek kazka prarija,tai paragauja,tai atsikanda,tai is vaiko nugvelbia.ir susideda 1500 kcal doh.gif vienas sausainis gali buti 100+ kcal .zodziu ,beda visa burnoje biggrin.gif bet tavo leliukas maziukas visai ,palauk mergyt su svoriu 4u.gif
Papildyta:
mano vyras nieko nesako ,as jam grazi ir taip ,bet ,jei man reikia - ok,tebunie.cia turbut nes as vistiek zysciau zysciau,tada saukciau,tada tyleciau,tada verkciau ir vistiek tektu sutikti laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 12 12, 20:22)
Saunus rezultatai liniuoteje  bigsmile.gif  thumbup.gif 

dėkui 4u.gif

QUOTE(Enita @ 2011 12 12, 21:47)
O kaip reaguoja į pilvą? Maniškis tai sako, kad reikia tik svorio numest bei pasportuot ir pilvas bus kaip naujas.

Maniškis irgi taip sakė prieš man numetant svorį. Pilvas pamažėjo, bet visvien liko nemažas. Pats mato, kokios problemos su rūbais. Klausimų neliko, randų nebijo. Bijo tik pačios operacijos.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2011 12 12, 21:47)

mb mato kokia as "suplysusi" po nėštumo. Pilvas visas strinomis nusetas. Tai kaip ir nepriestaravo mano norui operuotis. Aišku sako kad mane myli ir tokia bla bla bla biggrin.gif , bet matau kad ir jam toks staigus mano kūno pokytis nemielas.

Su svoriu tai nenoriu laukti, nes labai jau jo per daug turiu smile.gif yra ka veikti žodžiu. Manau man veiksmingiausia dieta bus " nustok esti" biggrin.gif
Atsakyti
Va, imetu puslapiuka, ant kurio as "uzsikabliavus" blush2.gif www.homosanitus.lt Ten labai daug apie mityba, klaidas ir t.t. Tiesa sakant jis pas mane favorite'uose jau seniai, bet jam labai daug laiko reikia... Tai vat skaitineju vis kai jo turiu. Ten ir apie dietas labai daug visko, pvz vat sitas straipsnis: http://www.homosanit...sa_visam_laikui Pasiskaitykit 4u.gif

QUOTE(liomi @ 2011 12 12, 21:54)

Na ziuresim kaip cia bus su manimi biggrin.gif Niu super! thumbup.gif Aisku vasara tas karstis, bet tikekimes, kad tau papuls vesios dienos 4u.gif

QUOTE(maja7 @ 2011 12 12, 22:54)
Aišku sako kad mane myli ir tokia bla bla bla biggrin.gif  , bet matau kad ir jam toks staigus mano kūno pokytis nemielas.

Tikek savo vyru wub.gif Jis tikrai nemeluoja, vyram visai kitaip viskas, jiem tikrai netrukdo tie pokyciai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 12 12, 21:30)
*Va, imetu puslapiuka, ant kurio as "uzsikabliavus"  blush2.gif  www.homosanitus.lt
**Tikek savo vyru  wub.gif Jis tikrai nemeluoja, vyram visai kitaip viskas, jiem tikrai netrukdo tie pokyciai wink.gif

* aciu,va cia geras skaitymas
** tikek Gebene biggrin.gif tikrai vyrams kitaip,o jei pilvas maiso,tai - ne pilvas cia maiso
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 12 12, 20:02)
Klausykit, gal jus labai greitai svori numetet? As dabar uzsibrezus per savaite ne daugiau 1 kg. Siaip po maziau krenta, dar pilatesa darau, masazus su tais shipukais, na man ta oda graziau atrodo negu kai buvau stambesne, tai vat ir ziuriu, pasitrauks iki mane tenkinancio lygio ar ne. Tada spresiu  g.gif Stebuklu nesitikiu, bet geriau idesiu viska ir zinosiu, kad padariau viska del sterbleles savo  doh.gif  biggrin.gif

QUOTE(maja7 @ 2011 12 12, 22:26)
Merginos, biski offtopic... Kaip jus to svorio gražiai atsikratote? Pasidalinkite patirtimi, nes man labai aktualu.  Kai bėdos pas mus panašios, tai gal ir svorio metimo būdai bus veiksmingi tokie patys smile.gif būsiu dekinga smile.gif

Įkėliau kelias foto į albumėlį. Gal kiek pilvas ir sumažėjo svorio numetus, bet vistiek baisus. Lengviausia svorio atsikratyti išsipjovus tulžies pūslę, kaip kad man padarė biggrin.gif Bijau ką ir į burną dėti prieš tai nepagalvojus. Atsisakiau riebaus, kepto, rūkyto, riebių pieno produktų (pakeičiau pieną į 1% riebumo, jogurtą į 0,1%), kuo mažiau bandelių, duona - tik juoda. Daugiau vaisių ir daržovių. Man ne tik kad dabar nesunku, bet ir jaučiuosi daug geriau.

Ir tiesa, pirmadienį, jei niekas nepasikeis, važiuosiu į pasimatymą su K.M. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2011 12 13, 12:24)
Įkėliau kelias foto į albumėlį. Gal kiek pilvas ir sumažėjo svorio numetus, bet vistiek baisus.

mano labai panasus .na Ingutia,laikysiu kumscius,o kada zadi op?
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 12 13, 18:51)
mano labai panasus .na Ingutia,laikysiu kumscius,o kada zadi op?

Mąstau apie kovą-balandį.
Atsakyti