QUOTE(pasisiutus @ 2012 01 09, 09:36)
Bent jau su Tez tour, bet nemanau kad kitaip ir su kitom agentūrom...
Teztouras ir novaturas skraidina tais pačiais lėktuvais, todėl jei lėktuve neliko vietų - jų nėra jokiai agentūrai.
QUOTE(Forma @ 2012 01 09, 13:22)
Na merginos as pas jus kaip is menulio iskritus ir visai pasimetus

planuojam su MB vasario pabaigoje - kovo pradzioje porai savaiciu i Egipta, man tai bus pirma kelione i sia sali. Bandau skaitinetis visokia informacija bet niekaip negaliu apsispresti, kur geriau - Hurgada ar Sharmas

Ar skiriasi oras siuose kurortuose? Giluminio nardymo neplanuojame, noretume nuvykti tik iki piramidziu, o visa kita laika tiesiog nieko neveikti ir prasivolioti pleze

Vykstame ne is Lt, o kalbos kliutis trukdo nueiti pasikonsultuoti i agentura

Del papludymiu susidariau tokia nuomone, kad Hurgadoje brendi brendi i jura ir vis tiek iki bambos, o Sharme, kad rifas prie kranto ir i jura tik nuo tilto

ar as cia kazka ne taip supratau?
O del viesbucio irgi galit patart, noretusi kad butu su didele teritorija ir ne maziau 4* Visi patarimai manau man bus naudingi, nes labai sunku apsispresti
Aš rekomenduočiau makadi kurortą. Jis yra šalia Hurgados, bet visai kito lygio nei pati Hurgada. Viešbučiai pakankamai aukšto lygio, puikus paplūdimys - smėliukas (tikrai nereikia bristi valandą į jūra

). Iš viešbučių rekomenduočiau Jaz tinklą, jie ten turi pusę įlankos apsistatę, tokį ale
miestelį. Po visos įlankos viešbučius galima pasivaiščioti pajūriu (mes ir giliau nosį įkišome

) Man asmeniškai labai patiko Saraya resort, bet lietuviai į šį viešbutį deja nevežą, todėl jei skrendate ne iš LT, labai siūlau pasidomėti. Šis viešbutis yra ne ant jūros kranto, antroje linijoje, bet to visai nesijaučia, nes teritorija pakankamai kompatiška ir iki jūros tereikia prasieiti kelis šimtus metrų, teritorija labai jauki, namukų išstatymas idealiai apsaugo nuo vėjo, labai gražiai apželdinta. Trumpai tariant, man, apvaikščiojus visų viešbučių teritorijas, šis pasirodė pats pačiausias, nežiūrint to, kad turi 4 žvaigždes.