Supainiojau temas, ir ne ten Zyklerį įgrūdau

teko trint, bet kad darbas nenueitų veltui - perkopijuoju :
Yra Aucionas (Zeekler), ir yra jo biznio programa (ZeekRewards).
Tie, kurie registruoti tik aukcione - klientai.
Tie, kurie ir ten, ir ten - referalai.
Biznis : 2 galimybės - startuoti mokamai, arba nemokamai (2 mėn. nemokamiems duoti, paskui vis tiek teks, jei tęsti)
Mokamos galimybės : Statusai trys - Silver (10 dol.), Gold (50 dol.) ir Diamond (99dol).
Kuriuo statusu beateini , kompanija startui skolina 100 dol (bonusiniais taškais), 60-čiai dienų. Plius į bonusinius patenka pradinė sumokėta statuso suma. PVZ : Silveris pradeda nuo 110 bonusinių, Free - nuo 100, Diamond - nuo 200 bonusinių taškų.
Bonusiniai kasdien auga, ir po 60 dienų kompania atsiima iš ko 100, iš ko 110 (pagal statusą). Visa, kas liko - pereina į VIP, o bonusiniai dingsta.
Nuo turimų VIP eina kasdienis procentas. Protingesni jį grąžina į VIP (kad augtų kuo daugiau VIPų), o skubėtojai gali nusiiminėti smile.gif VIP galima TIK pirkti - iš uždarbio, referalinių, arba iš kišenės (Alertpay, SolidTrustPay..)
Kad visa tai vyktų - pareiga - paduoti 1 skelbimą kasdien (viskas tam duota ant lėkštutės). Tą dieną, kai nepaduodi, augimas tiesiog sustoja (daug kas to klausia). Padavus - vėl auga( kas tingi - yra robotukas už 10 dolerių) .
Kompanija tokiu būdu reklamuoja aukcioną.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Strategija :
Priklausomai nuo statuso, mes, registruodami klientą į aukcioną, jam dovanojame bidus lošimui. Tarkim, Silver dovanoja 50, o Diamond - 500 bidų. Klientas juos gali tiesiog pralošti ir tiek.
O biznis kompanijoj prasideda tada, kai klientas nusiperka jau VIP, mokamus, bidus. Mes dėl to galvos nesukam, einam pažiūrim iš kitos pusės, kaip vyksta :
PVZ : Aš esu Silver. Turiu 100 VIP (ar pirkau, ar užaugo- nesvarbu). Silveris vienam klientui atiduoda 50 bidų.
Strategija tokia : stebėti, kad išdalintų bidų būtų visada daugiau, negu ofise kabo VIPų. Ir jei aš esu Silver, galiu 1 klientui padovanoti 50 bidų, tai tam, kad padovanotų bidų suma viršytų mano turimus VIP, man reikia minimum 2-3 klientų, užsiregistravusių į mano aukcioną.
3 klientai, 150 bidų išdalinau, 100 VIP turiu, išdalinta daugiau, negu turiu VIP. Reiškia - tvarka. drinks_cheers.gif
Klauskit wink.gif