Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukė shipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(Lucero @ 2012 03 04, 23:17)

Radau tik tiek, kad BS gali sukelti hormoniniai sutrikimai, kadangi nenurodyta kokie, nesupratau, kodėl susiejai su tiroiditu, ką bendro tai turi su TR naudojimu?
Nurimk, Lucero 4u.gif blaškymasis tikrai ne į naudą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 03 03, 22:32)
tth 0,9 mano...
tie vaistukai rusu vaistineje ir tiroksinas tik kitokios sudeties ir ten jo ir 50mg tai ir gausis 100mg, snd mama jau nupirko tuos vaistukus

Sveika Saulute, norejau paklaust kur pirkot tuos vaistus? buvau pas sidlauska man panasi problema, organizmas pakankamai nepavercia geriant thyroxina, israse ta thyreotom salia l-thyroxino ir pastarojo doze pamazino, nes tas thyreotomas susideda is dvieju daliu.. kaip jautiesi vartodama? rytoj zadu pradeti ir as vartoti ziuresim kas bus.. tik nesuprantu kodel vaistines nesugeba isivezti sio vaisto juk tos pacios berlin chemie kompanijos jie kaip ir l-thyroxinas..
Atsakyti
QUOTE(tinginuke @ 2012 03 05, 17:17)
Sveika Saulute, norejau paklaust kur pirkot tuos vaistus? buvau pas sidlauska man panasi problema, organizmas pakankamai nepavercia geriant thyroxina, israse ta thyreotom salia l-thyroxino ir pastarojo doze pamazino, nes tas thyreotomas susideda is dvieju daliu.. kaip jautiesi vartodama? rytoj zadu pradeti ir as vartoti ziuresim kas bus.. tik nesuprantu kodel vaistines nesugeba isivezti sio vaisto juk tos pacios berlin chemie kompanijos jie kaip ir l-thyroxinas..

as ir nesuprantu.... o kur jo gauti klaipedoje net nezinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 03 05, 17:58)
as ir nesuprantu.... o kur jo gauti klaipedoje net nezinau unsure.gif

na man pasake tiesiai sviesiai ieskoti kur is rusijos vaistai vezami, t.y turguj kur buna kad parduoda.. tik man tas pirkimas is turgaus ale vaistiniu toks daug pasitikejimo nekelia.. kazkaip noretusi tokius dalykus normaliose vaistinese pirkti, bet kas cia lietuvoj per politika kad nera...
Atsakyti
QUOTE(tinginuke @ 2012 03 05, 17:17)

pirkau prie stoties turgaus... ten kur toks kioskelis yra rusisku vaistuku, iejimas netoli planetos to turgelio
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 03 05, 20:19)
pirkau prie stoties turgaus... ten kur toks kioskelis yra rusisku vaistuku, iejimas netoli planetos to turgelio

Saulute norejau paklausti ar tau nekilo klausimas del turguje pirktu vaistu, kad ten gali but belekokios tabletes idetos, siandien geriau ir kazkaip man ta thyreotomo tablete keistai pradejo tirpti burnoj... gal kas gali parasyti kas yra gere jas?
bei kazkas rase kad gere thybon preparata, kur ji perkate ir kaip jis geriamas irgi kartu su thyroxinu? nes siaip man reikia 125 thyroxino
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, pirma karta tyriausi skydliauke, echoskopas parode tiroidita, o siandien sulaukiau kraujo tyrimu atsakymu, bet pas gyd tik po 2 sav, gal kas gali pakomentuot mano tyrimus nes as visai "zalia" TSH yra 10,32, ATPO >1300
Atsakyti
QUOTE(inkognita_ @ 2012 03 06, 13:23)
Sveikutes, pirma karta tyriausi skydliauke, echoskopas parode tiroidita, o siandien sulaukiau kraujo tyrimu atsakymu, bet pas gyd tik po 2 sav, gal kas gali pakomentuot mano tyrimus nes as visai "zalia" TSH yra 10,32, ATPO >1300

Jo,tau tiroiditas,o antikuniu l.daug,kaip ir mano doh.gif ,teks jau vaistukus gerti visa gyvenima.O,kokia tavo savijauta ir del ko nutarei pasitikrint skydliauke? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inkognita_ @ 2012 03 06, 13:23)

labas 4u.gif mano irgi toks atpo....... o tiroksino tai tau labai truksta, nelauk 2 sav, imk pati gerti po 25 mg 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti