Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit: psichiškai nestabili nuomuotoja

Išsinuomavau sau vieno kambario butuką. Šeimininkė pasirodė keistoka, ji poetė, pačiuožus tokia, bet galvojau, sugyvensim. Tada ir prasidėjo. Klausinėjo manęs ar aš ne sektantė (nes pasikabinau močiutės ikoną), ar ne satanistė (dėl juodų plaukų). Knisosi mano drabužiuose ir daiktuose ir net šiukšlėse!!, kai manęs nebuvo, o ji man keitė spyną. Aiškino man kaip naudotis rozete, o pati net žinučių nemoka parašyti. žodžiu su technologijom ji visiškai susipykus. Kai man įvyko elektros avarija dėl netvarkingos buto instaliacijos, atsisakė padengti remontą. Kai ateina pasiimt pinigų sėdi valandą ir pasakoja visokias istorijas, pamokslauja. Teigia, kad ji atseit didi rašytoja ir už mane daugiau protelio turinti, o aš nieko neišmanau doh.gif Ateina, prikabina man paveikslų, perstumdo viską, nors ir neprašau doh.gif Paskutinį sykį suabejojau jos mokeščių skaičiavimais (ji visada man karštą vandenį skaičiuoja iškart ir iškart pinigų prašo, o ne deklaruoja ir VE sąskaitas ignoruoja ir dėl to pastoviai atsiranda permoka. Kai pasakiau, kad man tokie skaičiavimai neįprasti, pareiškė, kad aš ją apvaginau, šantažuoju visą laiką ir kad jai jau nusibodo doh.gif Aš tenoriu tik sumokėt pinigus, ir kad dingtų jinai. Tai ne, ji sėdi sėdi, peza... Sakiau jai, aš su jumis bendraut nenoriu, prašau duoti man ramybės ir gerbti mano privatumą. Tai bent jau nebevakšto kada tik užsimano. Bet kiekvieną sykį priveda iki ašarų.. na tikrai, žmogus smarkiai svaigsta ir turi dydybės maniją. Siūlė jau man kraustytis, jei nepatinka, nes čia jai mat siūlo daugiau už tą butą. Bet tame bute net skalbimo mašinos nėra...O aš agentui sumokėjau 400 už šitą butą už tarpininkavimą, nes skubiai reikėjo susirasti ir galvojau, kad gyvensiu ten ilgai. tai kraustyčiaus ir prarasčiau daug pinigų.. Beto ir nėra tu butų dabar.. ieškau, bet nerandu. Stresuoju.. unsure.gif Kaip su tokiais žmonėm susikalbėti? Kartais iš pykčio atrodo, kad taip jai trenkčiau.. doh.gif Bent jau žinau, akd kai kraustysiuos, paduosiu mokesčių inspekcijai ant tos bobos. Gal kai baudos sulauks, tai žinos, kiek nervai kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(valentines @ 2012 01 20, 16:01)
Išsinuomavau sau vieno kambario butuką. Šeimininkė pasirodė keistoka, ji poetė, pačiuožus tokia, bet galvojau, sugyvensim. Tada ir prasidėjo. Klausinėjo manęs ar aš ne sektantė (nes pasikabinau močiutės ikoną), ar ne satanistė (dėl juodų plaukų). Knisosi mano drabužiuose ir daiktuose ir net šiukšlėse!!, kai manęs nebuvo, o ji man keitė spyną. Aiškino man kaip naudotis rozete, o pati net žinučių nemoka parašyti. žodžiu su technologijom ji visiškai susipykus. Kai man įvyko elektros avarija dėl netvarkingos buto instaliacijos, atsisakė padengti remontą. Kai ateina pasiimt pinigų sėdi valandą ir pasakoja visokias istorijas, pamokslauja. Teigia, kad ji atseit didi rašytoja ir už mane daugiau protelio turinti, o aš nieko neišmanau doh.gif  Ateina, prikabina man paveikslų, perstumdo viską, nors ir neprašau  doh.gif  Paskutinį sykį suabejojau jos mokeščių skaičiavimais (ji visada man karštą vandenį skaičiuoja iškart ir iškart pinigų prašo, o ne deklaruoja ir VE sąskaitas ignoruoja ir dėl to pastoviai atsiranda permoka. Kai pasakiau, kad man tokie skaičiavimai neįprasti, pareiškė, kad aš ją apvaginau, šantažuoju visą laiką ir kad jai jau nusibodo  doh.gif  Aš tenoriu tik sumokėt pinigus, ir kad dingtų jinai. Tai ne, ji sėdi sėdi, peza... Sakiau jai, aš su jumis bendraut nenoriu, prašau duoti man ramybės ir gerbti mano privatumą. Tai bent jau nebevakšto kada tik užsimano. Bet kiekvieną sykį priveda iki ašarų.. na tikrai, žmogus smarkiai svaigsta ir turi dydybės maniją. Siūlė jau man kraustytis, jei nepatinka, nes čia jai mat siūlo daugiau už tą butą. Bet tame bute net skalbimo mašinos nėra...O aš agentui sumokėjau 400 už šitą butą už tarpininkavimą, nes skubiai reikėjo susirasti ir galvojau, kad gyvensiu ten ilgai. tai kraustyčiaus ir prarasčiau daug pinigų.. Beto ir nėra tu butų dabar.. ieškau, bet nerandu. Stresuoju.. unsure.gif  Kaip su tokiais žmonėm susikalbėti? Kartais iš pykčio atrodo, kad taip jai trenkčiau.. doh.gif  Bent jau žinau, akd kai kraustysiuos, paduosiu mokesčių inspekcijai ant tos bobos. Gal kai baudos sulauks, tai žinos, kiek nervai kainuoja.

kai gyvenau lt ir nuomavaus kambari,tai seimininkai man is anksto pranesdavo kada atvaziuos,sutardavom laika,kad ir jiems ir man tiktu.pasiimdavo pinigus,jei reikedavo ka padaryti(gyvenau nuosavam name,tad budavo darbu kieme,kuriuos atlikdavo seimininkas)pasakydavau,sutardavom kada atvaziuos vel ir viskas.
Bet jei ji nesupranta jusu pasakymo,kad nenorit bendraut,tai tada nezinau...:/
Atsakyti
zaprosto - einat ir išsinuomojat kitur.
Atsakyti
jei suprantat kad psichiškai nestabili, tai bendraudama įjunkit dūrą ir neįmkit į plaučius tų pezėjimų. moteriškė gal vieniša, jai dėmesio trūksta.

o pinigų kur išleidot taijau nebeatgausit. pamirškit ir ieškokit naujo būsto.
Atsakyti
paprasciausias budas-ieskotis kito buto. Sakot, kad prarasit pinigu? Tai tada nesiskuskit,kad nervina kvaila seimininkė.. O ir sveikata brangiau kainuoja
Atsakyti
ieskokit kito buto, nes ramybes neturesit schmoll.gif idekit skelbima pati, kad ieskot buto ir rasit be tarpininku smile.gif
Atsakyti
As irgi buvau uzsirovus ant keliu prietranku,kol nuomavausi.Vienas seimininkas sugebejo ateit nuomos,virtuvej ikalt "fliazke",nuluzt ant grindu ir dar apsimyzt.Teko skambint jo giminems,kad pasiimtu.As su vaiku,su dezem keliaudavau.O jums dar lengviau pakeist buta.Ieskokites kuo skubiau kitur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 01 30, 19:33)
As irgi buvau uzsirovus ant keliu prietranku,kol nuomavausi.Vienas seimininkas sugebejo ateit nuomos,virtuvej ikalt "fliazke",nuluzt ant grindu ir dar apsimyzt.Teko skambint jo giminems,kad pasiimtu.As su vaiku,su dezem keliaudavau.O jums dar lengviau pakeist buta.Ieskokites kuo skubiau kitur 4u.gif

o bože doh.gif , vat kodėl mane nuomininkai vadino superine nuomotoja. Man gėda net tikrint būdavo ar teisingai mokesčius moka... Gal visi nuomininkai geri pasitaikė, niekas neapgavo. Vienai net išsikrausčius paskambinau, kad skola jos yra 100 lt, tai atvežė , o galėjo pasiust mane ant trijų raidžių...
Patarimas nuoširdus, ieškotis kito buto, nervai brangiau kainuoja ax.gif
Atsakyti
Tokia nuomotoja ir as buciau dziaugusis thumbup.gif .Svarbiausia,kad butu abipuse pagarba ir pasitikejimas 4u.gif
Atsakyti
Aš savo nuomininkus mačiau vieną kartą - atiduodama raktus.
Hmmm... gal nuvažiuot patikrinti ar dar butas stovi? smile.gif
Atsakyti
Nu nusišneka. Bet prie ko čia ašaros, kaip gali privesti prie ašarų? Manau, dėl šito reikėtų savyje paieškoti, dėl ko taip reaguojat, kokį jums skaudų dalyką ji užkabina.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2012 01 31, 11:52)
Aš savo nuomininkus mačiau vieną kartą - atiduodama raktus.
Hmmm... gal nuvažiuot patikrinti ar dar butas stovi? smile.gif

nuvažiuokit. man teko vienąkart rasti pernuomotą
Atsakyti