Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit: psichiškai nestabili nuomuotoja

O tai kuo šioj situacijoj žmonės jums gali padėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2012 01 31, 14:13)
nuvažiuokit. man teko vienąkart rasti pernuomotą

ir man smile.gif
Atsakyti
tik nesugalvokit kaip mano draugei nuomotoja padarė, patikrint 2val nakties biggrin.gif doh.gif doh.gif vos infarkto negavo, kai išgirdo, kad kažkas įėjo į miegamąjį, pasirodo, nuomotoja tokiu būdu norėjo sužinot ar ji naktim vakarėlių nerengia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 01 31, 18:25)
tik nesugalvokit kaip mano draugei nuomotoja padarė, patikrint 2val nakties  biggrin.gif  doh.gif  doh.gif vos infarkto negavo, kai išgirdo, kad kažkas įėjo į miegamąjį, pasirodo, nuomotoja tokiu būdu norėjo sužinot ar ji naktim vakarėlių nerengia doh.gif

a tai ką, durų neužsirakinat?
Aš užsuku raktą, kad iš kitos pusės neįkištų... o ir patys numotojai man rekomendavo dėl saugumo įsidėti vidinę spyną.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2012 01 31, 12:52)
Aš savo nuomininkus mačiau vieną kartą - atiduodama raktus.
Hmmm... gal nuvažiuot patikrinti ar dar butas stovi? smile.gif

Turėjau ir aš panašius nuomotojus. Ištisus metus neidavo pas mus, nuomą jai persiųsdavau į jos sąskaitą, komunalines pati mokėjausi, nes knygelę ji buvo palikusi. Po n laiko ji man skambina ir pradėjo pasakoti, kaip ją bendradarbės kvaile vadina, nes ji nieko nežino apie savo nuomojamą butą, neva galima nemokam komunalinių ir tik vienos skolos auga... Jai sakau, tai ateikit, turite tokią teisę ir pasižiūrėkit, nieko neslepiu. Atėjo, pamatė. Pragyvenau 6,5 metų, nelikau skoloj nė cento, kai išsikrausčiau, tai dar po mėnesio paskambino ir pasakė, kad už paskutinį mėnesi atėjo sąskaita už komunalines - viską pervedžiau jai į sąskaitą.

Tai va, nedarykit išankstinės tragedijos, tiesiog pačios domėkitės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 31 sausio 2012 - 20:41
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 01 31, 20:39)
a tai ką, durų neužsirakinat?
Aš užsuku raktą, kad iš kitos pusės neįkištų... o ir patys numotojai man rekomendavo dėl saugumo įsidėti vidinę spyną.

pas ją buvo spyna kur iš vidaus ne su raktu rakindavos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valentines @ 2012 01 20, 16:01)
Išsinuomavau sau vieno kambario butuką. Šeimininkė pasirodė keistoka, ji poetė, pačiuožus tokia, bet galvojau, sugyvensim. Tada ir prasidėjo. Klausinėjo manęs ar aš ne sektantė (nes pasikabinau močiutės ikoną), ar ne satanistė (dėl juodų plaukų).

jeigu visai nepakenčiama, teks pabėgti, ligoto žmogaus neperkalbėsit ir nepakeisit. O kitu atveju patarčiau savęs negailėti, tai ne pasaulio pabaiga, smulkmena, laikina ta šeimininkė-blogiau būna panašius kaimynus visam laikui įsigyti. Jeigu užsiveda sau burbuliuoti, staigiai pasiplanuočiau sau į parduotuvę išeiti ar pas draugus. Sakykit, kalbam iš esmės apie mokesčius arba aš išeinu. Gal išdresiruosit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2012 01 31, 13:13)
man teko vienąkart rasti pernuomotą

Ir man biggrin.gif Bet tai smulkmena palyginus su tuo, kaip viena astuoniolikine nuomininke sugebejo per keturis menesius laidiniu telefonu (dar anais laikais, kai ju butuose budavo) su savo vaikinu prasneketi 11 tukstanciu litu... Na, isjungem telefona ir po to buvusiu nuomininku vis vien netikrinau biggrin.gif
(Darsyk aciu jos tevui, kuris nepasiplove ir sumokejo visa ta suma.)
Atsakyti
O kur skambino blink.gif .Mano pussesere laidiniu su Estija buvo prikalbejus 700lt ir tai jau tada atrode astronomine suma.O cia 11 000 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 01 31, 23:20)
O kur skambino blink.gif .Mano pussesere laidiniu su Estija buvo prikalbejus 700lt ir tai jau tada atrode astronomine suma.O cia 11 000 doh.gif

Aha, as nepatikejau pamacius lotuliukas.gif Skambindavo savo bachurui i mobilu ir plepedavo istisas valandas blink.gif I namus uzejau (jai nesant) tik tuomet, kai kelias savaites niekaip negalejau prisiskambinti - rodydavo uzimta. Telekomas jau buvo isjunges telefona. Bet ju elgesys tai buvo kazkas nerealaus: ji jau per pirma menesi prasnekejo n tukstanciu, kuriu nesumokejo - o tada saskaitas siusdavo kas du menesius. Tai niekas nieko neisjunge, atsiunte kazkoki priminima ir viskas. Per likusius du ji sugebejo suma gerokai padidinti doh.gif Jauciu, uz 10 litu skola kokiai bobutei butu isjunge iskart, o cia - pinigeliai juk kapsi, kam jungt bigsmile.gif
Sorry, cia jau offtopic. Autorei galiu pasiulyt dvieju kambariu buta ir jokios prieziuros lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuomininkei tikrai su galvele negerai doh.gif .Vargsai jos tevai,sitokie pinigai i bala doh.gif
Atsakyti
Kiekvienam nuodui yra priesnuodis. Labiausiai veiksminga butu lygiai toks pats elgesys.
As cia tiesiog pasmaikstausiu, nepriimk uz tikra piniga, bet jei nenori susigadinti sau nervu, tiesiog padeti cia gali kitoks poziuris, juodas humoras.
Gal tiesiog reiketu pradeti pas ja lankytis i namus, kai reikia moketi mokescius? Tiesiog pradeti galetum nuo to, kad tuo laiku, kai ji ateina, taves tiesiog nebutu namie. Galima apsilankyti kine, kirpykloje, pas drauge...Gali pasakyti, kad pinigelius tu uznesi pati, o skaitiklius tegul nusiraso. Priezasti gali nurodyti, kad mokslai spaudzia ir niekaip nesuderini laiko susitikti su ja. O ten atejus, atsinesti skanios arbatos.....Atsinesti rasoma referata ir paprasyti, kad ji pasiklaustytu, kaip parasei. Kita karta ateiti ir perstumti jai foteli, nes taip tau graziau atrodo ir saule geriau sveicia. Ir t,t,
Na, o jei ir tai nepades, sakyk, kad susirgai gripu ir pas tave lankytis pavojinga. Po savaites, kai ji ateis, prisipilk i nosine pipiru ir pradek sapalioti, kad daktarai vis nenustato tavo ligos, bet nuolat ciaudeti jau nenormalu lotuliukas.gif Veliau pradek kalbeti, kad nebe kiauliu gripa tau paiso, o kazkoki virusa nauja... blink.gif
O siap, tai jei savo sveikata taip pigiai vertini, 400litu...Palaipsniui ieskokis kito buto ir uzmirsk tuos pinigus. Tokie zmones neturetu keistis.
Atsakyti
O vargeli, labai užjaučiu autorę. Tik man įdomu, kodėl jūs šitą nuomotoją iš vis į butą laidžiat, jei ji tokia neprognozuojama? Juk galit jai pinigus nuvežt, kažkur viešoj vietoj susitikt ar pan. Arba apsimeskit, kad jau tuoj iš namų išeinat. Jokiu būdu jos bute nepalikit. Arba kai ji turi ateit, būkit išėjus, sakykit, kad pamiršot, o vėliau pati pinigus nuvešit.
g.gif Už komunalinius mokėt ne pagal sąskaitas iš vis kažkokia nesąmonė atrodo. doh.gif
Bet jei situacija yra neišsprendžiama, tuomet kraustykitės. Jūsų sveikata svarbiau nei tie keli šimtai litų. Tiesiog pradėkit po truputį naujo buto ieškotis.
Kokių tik aš nuomotojų neprisižiūrėjau, kai butų ieškodavau. Vien dėl to buto negalėdavau nuomotis, nes nujausdavau, kad bus problemų. Bet galiausiai visi pasitaikė geri, nei vienas nepranešęs neateidavo ir iš vis ateidavo tik tada, kai reikėdavo nuomą paimt. Arba aš nuomą nuvešdavau. Visus butus palikau tvarkingesnius, nei atsikrausčius rasdavau, net ir dabar su kai kuriais nuomotojais ryšį palaikau. Visi buvo tikrai normalūs žmonės, dėl to labai džiaugiuosi.
Atsakyti