Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

MANIAKĖMS - BAZIŲ ADRESAI:

KAUNE:
Karmelita
Kalmina
Tik gėlės
Vaidrena

user posted image

Floriada

GĖLIŲ PARDUOTUVĖS:

user posted image

KLAIPĖDOJE:
Tik gėlės
Ermitažas
Banginio maxima bazė
Frezija
Bauhof

user posted image

KLAIPĖDOS RAJ.:
Orchidėja

Orchidėjų priežiūros tema

user posted image

AUGINTOJŲ ALBUMŲ NUORODOS!
Lorute
Tina*
J*G*
Evaja
Raun'a
Pokahonta*
Sokejuke86

user posted image

Sena tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 05 vasario 2012 - 20:51
Ar ne laikas mums visiems statyt bendra didele didele oranzerija ir sunest visus turtus tenais? Turetume kiekvienas po savo kambari toj oranzerijoj, as ciur buciau phalaenopsiu sefas biggrin.gif Oranzerija butu atvira lankytojams, uz bilietukus kurentume (gal uztektu kokiai vienai dienai malkom lotuliukas.gif ). Ech...
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 02 05, 22:23)

antra foto wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Tina* @ 2012 02 05, 22:33)
Ar ne laikas

lotuliukas.gif thumbup.gif prasidės pavasariop svaiguliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 05, 20:04)
o kodėl nepatinka, gal labai sausas oras namuose?

o kokios geltonos orchytės norėtum?

oras tai sausas, bet nemanau, kad dėl to, labiausiai "kenkia" pietinė pusė, manau..

parašiau - kiaušinio trynio smile.gif aš nešneku apie rūšinius falenopsius, tarp jų turiu norų, be abejo. aš apie falemopsius iš mūsų PC.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 05, 21:59)
parašiau - kiaušinio trynio smile.gif aš nešneku apie rūšinius falenopsius, tarp jų turiu norų, be abejo. aš apie falemopsius iš mūsų PC.

o kokiam PC jį nužiūrėjai - cekavu pamatyt blush2.gif Aš įtariu ir nuo vyro "valentinadieniui" gausiu raibuoliukę - tikiuosi, kad užuominas supranta per tiek metų lotuliukas.gif
Atsakyti
O as jau nedristu prasyt nauju kvietku. Per gimtadieni buvo visiskas ignoras, kad mane biski pazabot, gavau nuo artimuju bukieta "mirusiu" geliu (vadinu taip skintu geliu puokstes). Uztat pasimerkiau jas i orchideju geliapuodi biggrin.gif Vistiek manes nieks nepakeis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 02 05, 22:12)
O as jau nedristu prasyt nauju kvietku. Per gimtadieni buvo visiskas ignoras, kad mane biski pazabot, gavau nuo artimuju bukieta "mirusiu" geliu (vadinu taip skintu geliu puokstes). Uztat pasimerkiau jas i orchideju geliapuodi  biggrin.gif Vistiek manes nieks nepakeis  doh.gif

Na ir prajuokinai lotuliukas.gif Gal artimiausias zmogus valentinkei siurpriza ruosia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 05, 21:04)
o kokiam PC jį nužiūrėjai - cekavu pamatyt  blush2.gif

tai kad būna jų, kad ir tam pačiam ermitaže smile.gif gal kuri SM parodys, pernai buvo jų pirkimo būmas laugh.gif

aš negaunu iš MB gėlių, nes pati pasidovanoju daugiau negu reikia.. mūsų šeimos išlaidų lentelėje MB padarė atskirą skiltį, kad aš matyčiau, kiek išleidžiu gėlėms per metus hihihi.gif šio užsakymo naujokių net nepastebėjo, tai jaučiu jau tikrai daug gėlių turiu mastau.gif
Atsakyti
Priminkit, o ar buvo kada pas mus maximose voriuku (brassia) uzvezta? g.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 02 05, 21:56)
mūsų šeimos išlaidų lentelėje MB padarė atskirą skiltį, kad aš matyčiau, kiek išleidžiu gėlėms per metus hihihi.gif

As kadangi perku is savu pinigu, tai aciu Dievui manes dar nepersekioja panasus balansai karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 02 05, 21:12)
Vistiek manes nieks nepakeis  doh.gif

tai jau tikrai thumbup.gif
QUOTE(Tina* @ 2012 02 05, 22:43)
As kadangi perku is savu pinigu, tai aciu Dievui manes dar nepersekioja panasus balansai  karsta.gif

aš taip pat smile.gif
Tina*, tu šaunuolė, viską spėji ir dukrytę prižiūrėt ir augalais pasirūpinti, tikra supermama wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 02 05, 22:43)
As kadangi perku is savu pinigu, tai aciu Dievui manes dar nepersekioja panasus balansai  karsta.gif

pas mus šeimoje nėra tavo/mano smile.gif ir vedam visas išlaidas, todėl gėlės ne išimtis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 02 06, 06:08)
Tina*, tu šaunuolė, viską spėji ir dukrytę prižiūrėt ir augalais pasirūpinti, tikra supermama  wub.gif

Aciu uz komplimenta, nesu as ta super, na gal tik nebloga biggrin.gif
Atsakyti