Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(MeLady @ 2012 02 28, 10:25)
negundyk, dukryte serga,negaliu nulekti,tuoj apsiverksiu,tenai toooookios orchidejos

Sveikos bent jau Kauno ermitaze nieko ispudingo is orchideju bukle ju nepati gereuse, o kainos 39lt 49lt 69lt doh.gif Jokiu ipatinguju orchideju schmoll.gif
Beje buvau savaitgali gal sei savaitei uzveze nauju nors abejoju blush2.gif Mergaites Kaune ne taip ir senai tas Ermitazas, o Vilniuje kazi kokkiomis progomis padaugeja gelyciu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 28 vasario 2012 - 13:37
O kas nors sakysis iš Peru atvežamų gėlių į Rygą?
Ten visas gėles atveš plikomis šaknimis?

***pataisyta:
Atkeliauja plikomis šaknimis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orfeja: 28 vasario 2012 - 13:57
QUOTE(Aprile @ 2012 02 28, 14:34)
Sveikos bent jau Kauno ermitaze nieko ispudingo is orchideju bukle ju nepati gereuse, o kainos 39lt 49lt 69lt doh.gif Jokiu ipatinguju orchideju schmoll.gif
Beje buvau savaitgali gal sei savaitei uzveze nauju nors abejoju blush2.gif Mergaites Kaune ne taip ir senai tas Ermitazas, o Vilniuje kazi kokkiomis progomis padaugeja gelyciu g.gif

visiskai pritariu,nieko gero ar ispudingo nera Ermitaze kaune,geles ne kokios kokybes,tik keletas vandu patiko,bet kaina doh.gif brangios ten gelytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 02 28, 14:04)
Ateinu pas jus pasigirti, mano naujoke  wub.gif

Ojojoj koks grožis thumbup.gif net nesu tokios mačius, kur kažin būtų galima įsigyti ją? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 28, 13:31)
Vakar pakartojau ir vėl tyla - galvoju ar čia jie taip užsiėmę, ar ignoruoja kažkaip, ar dar kokios priežastys g.gif

Manau, kad tiesiog uzsieme.

As tai planuoju kiminu nusipirkt Ermitaze, pastoviai ju uzsiperku tokiom gerom progom, dar gal bus vazoneliu.
Papildyta:
QUOTE(nila_ks @ 2012 02 28, 13:04)

Nu jau erzinates paskutinem dienom, tai epidendrai, tai katlejos. Man jau seiles tysta. Dar kokia brassia parodykit ir isvis nualpsiu biggrin.gif

Beje, gal domejotes kuri brassia is Peru butu verta demesio? g.gif Ir dar idomu ar labai inoringa Encyclia fragrans?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 02 28, 15:14)
Beje, gal domejotes kuri brassia is Peru butu verta demesio?  g.gif Ir dar idomu ar labai inoringa Encyclia fragrans?

Vat aš jei gundausi, tai tik brassia, bet žinok žmogus kokios būklės ji atkeliaus - kelionė šaltuoju metų laiku, per pusę svieto ir dar plikom šaknim g.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 02 28, 15:04)

nuostabi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kkunigunda: 28 vasario 2012 - 14:25
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 28, 14:31)

merginos, kurios pastaruoju metu rašėt į orchidejos.lt ar greit gaunat atsakymus g.gif  Parašiau sekmadienį (ne dėl užsakymo iš Peru, o dėl jau turimo gėliuko), tai nesulaukiu jokios žinutės. Vakar pakartojau ir vėl tyla - galvoju ar čia jie taip užsiėmę, ar ignoruoja kažkaip, ar dar kokios priežastys g.gif

man greit atrašė.Na juk nesėdi jie visąlaik prie kompo,užsiėmę gal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 28, 15:22)
Vat aš jei gundausi, tai tik brassia, bet žinok žmogus kokios būklės ji atkeliaus  - kelionė šaltuoju metų laiku, per pusę svieto ir dar plikom šaknim g.gif

kokiu dar saltuoju metu g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2012 02 28, 13:35)
O kas nors sakysis iš Peru atvežamų gėlių į Rygą?
Ten visas gėles atveš plikomis šaknimis?

aš imu ir iš Peru ir šwerterio, nes ten viskas vyks pakeliui.
Latviai pastoviai perka iš Peru ir perdaug nesiskundžia. Kai patys veš, gal lb prastų užsieniečiai neprisikraus. Atrodys panašiai
http://www.orchidkar...-in-gothenburg/
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti